Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
RTX 3080 ASUS TUF TR GARANTİLİ KUTULU 13750 DİBİN DİBİNDEKİ FİYAT

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç GB?
-
özelden yazdım hocam
-
Bu kart nasıl hala satılmadı...
Alıcı arkadaş için çok iyi fiyat, hayırlı olsun.
-
Arkadaş biraz değişik sahibinden üzerinden ilanları var.Whatsapp kullanmıyormus geç cevap yazıyor ilanları fotoğrafsız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlandan bağımsız olarak genel olarak gözlemlediğim bir durumdan bahsetmek gerekirse özellikle ekran kartı ilanlarının bir çoğunda kart görselleri yok. Satılan ürün ne olursa olsun görseli, kutusu ve çalışır haldeki test vs paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Sadece bu ilanda değil neredeyse bütün ekran kartı ilanlarında ürün görseli dahi paylaşılmıyor. İlanlarda bu durumu önemsiyorum en azından alınacak ürünün ne durumda olduğunu ilanlarda görebilmemiz gerekiyor.
-
Güncel mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İlandan bağımsız olarak genel olarak gözlemlediğim bir durumdan bahsetmek gerekirse özellikle ekran kartı ilanlarının bir çoğunda kart görselleri yok. Satılan ürün ne olursa olsun görseli, kutusu ve çalışır haldeki test vs paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Sadece bu ilanda değil neredeyse bütün ekran kartı ilanlarında ürün görseli dahi paylaşılmıyor. İlanlarda bu durumu önemsiyorum en azından alınacak ürünün ne durumda olduğunu ilanlarda görebilmemiz gerekiyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X