Şimdi Ara

RTX 3000 serisi ülkeye gelir gelmez almak mantıklı olur mu? Dolar kuru hep yükselecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
3
Favori
6.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Emsallerimiz viskisini yudumlayıp arşa çıkarken biz virgülün hesabını yapmak zorunda bırakılıyoruz

Sorun şu aslında , dolar yükselecek mi?

İnşallah açık olmuştur sorum

DİPNOT : EKRAN KARTIM YOK

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ GÜNCELLEME 1 ]

https://shiftdelete.net/rtx-3080-turkiye-fiyati-sizdirildi

Hadi oradan seni çılgın

11.09.2020 not aldık tarihi ..

RTX 3000 serisi ülkeye gelir gelmez almak mantıklı olur mu? Dolar kuru hep yükselecek mi?

----------------------------

https://www.donanimhaber.com/rtx-3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 13 Eylül 2020; 16:56:28 >

• Bize gelene kadar testler ortaya cikmis olur. mantikli gelirse size tabiki alinir. AMD rakip olabilir 2-3 icinde ama gidipte kartlari Nvidia nin verdigi fiyattan cok daha ucuza satacak degiller.
  • RTX 3000 serisi ülkeye gelir gelmez almak mantıklı olur mu? Dolar kuru hep yükselecek mi?

------------------------------

• Anlatmak istediğim tamda bu
  • Tahminime göre dolar uzun vadede ülkemizde artmaya devam edecek, ihracat verileri hala düşük. İhtiyacım olduğu için şahsen geldiği gibi almayı düşünüyorum.
  • Geldiği gibi alın.
  • Biz uluslararası pazara ürün sunuyor muyuz? Hayır.
    Hammadde üretiyor muyuz? Hayır.
    Gelecek planlarında böyle girişimler var mı? Hayır.
    Dolar artacak mı? Evet.
  • Benimde son kararım , geldiği gibi almak olucak

3070 ile 3080 arasında gidip geliyorum

hangisi mantıklı olur Türk lirası bazında? (fiyat / performans)

( 2K + ULTRA + 144 HZ ) BF5 , BF4 , BF1 , COD oyunları ve devamı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Eylül 2020; 10:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçeniz varsa geldiği gibi alın dolar düşecek mi o mu bu mu diye beklerseniz malesef işiniz zor

• Parayı dolara çevirin ve bekleyin ürün geldiği gibide alın.2080Ti yi sattım dolara geçtim 3080 alırım %99 bütçem 1000 dolar +- çıkarım kafama göre alırım.
  • gelir gelmez almayın maksimum kar marjıyla satarlar
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Dün Doom oyun videosu vardı 3080'in. 2080Ti'a ortalama 40% fark atıyor. Ama Doom diğer oyunlara göre ekran kartı değişikliğine daha iyi cevap veriyor artık bunu da "optimizasyonu iyi bir oyun" olarak niteleyebiliriz. Diğer oyunlarda da 30% civarında fark olacaktır. 3070 ile arasında 30% performansa 30% fiyat farkı. Para var ve acımam diyen alsın 3080.
  • dostlar gelir gelmez atlamayın çünkü ilk seri muhakkak hatalı olur misal 2080ti lar ilk geldiginde kartlar yanıyordu bildigin ateş çıkaran 2080ti vardı öyle sorun bu kartlarda da muhakak olucaktır 2.3.parti revize malları alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Dün Doom oyun videosu vardı 3080'in. 2080Ti'a ortalama 40% fark atıyor. Ama Doom diğer oyunlara göre ekran kartı değişikliğine daha iyi cevap veriyor artık bunu da "optimizasyonu iyi bir oyun" olarak niteleyebiliriz. Diğer oyunlarda da 30% civarında fark olacaktır. 3070 ile arasında 30% performansa 30% fiyat farkı. Para var ve acımam diyen alsın 3080.
    arafta kaldım

3080 >= %30 yüksek fiyat , %30 yüksek performans .... [3070]

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

dostlar gelir gelmez atlamayın çünkü ilk seri muhakkak hatalı olur misal 2080ti lar ilk geldiginde kartlar yanıyordu bildigin ateş çıkaran 2080ti vardı öyle sorun bu kartlarda da muhakak olucaktır 2.3.parti revize malları alın derim
    bu dediğiniz , 3090 için geçerli olur heralde , en üstte o var

ben 3080 içinde biraz tedirginim , tdp'si daha düşük ama

• heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    bu olay her üründe var xbox dada ps dada var ilk parti ürünler her zaman sıkıntı olur
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Onunda bilincindeyim ama dolar şakadanak diye artarsa , en kötü ihtimal , ucuzken alıp , servise verip , yeni seri üretimin gönderilmesini isteriz

beklemeli ve meşakatli olur ama en doğru adım bu gibi

• Armag3d0N kullanıcısına yanıt
    Asus veya Msi alacağım

başka marka Türkiye için konuşursak , teknik servis açısından mantıkli değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 4 Eylül 2020; 13:26:39 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Bu sefer pek öyle hata/kusur olmayabilir, bayağıdır diğer firmalar kartların üzerinde çalışıyor ve modellerini nerdeyse hepsi tamamladı. Bu aralar da seri üretim yapıp dağıtımını yaparlar. Yetkili satıcılardan satın alındığı müddetçe bir sıkıntı olmaz.

Ama şu da var, o kadar zamandır millet kart bekliyor, tanıtımda ve tanıtım sonrasında o kadar hype yaptılar; daha haberini bile alamadan ilk parti stoklar tükenirse şaşırmam.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.