< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Çaresizlik insana neler yaptırıyor neler. |
|
Diktatör olunca yapılacak küçük şımarıklıklar... Vay be kim derdi ki bir zamanların laik Türkiyesi iğrenç ortadoğu ülkelerine dönüşecek. |
|
Sence bu basın açıklaması içeriği normal mi? |
|
Son 1 aydır kaçak içki ve otel yangınından dolayı 100 den fazla insan öldü bu ülkede. Şimdi nasıl haber yapsın kanallar her şey çok iyi, toz pembe hayaller mi satsın bıktı usandı millet sizden.. |
|
Çok doğru bak mesela enflasyon hedefi yükselmiş, yükselmesini kötü haber diye sunuyorlar
|
|
Anahaber bültenini ortak yayın ile ahaber e bağlasınlar tüm sorunları çözülsün(!) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
ALGI ve Çarpıtma efsane gene... ![]() |
|
|
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|
|
Sence bu basın açıklaması içeriği normal mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 8 Şubat 2025; 18:27:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şahsen gurur duydum. Kim bu kararı aldıysa kendisine çok teşekkür ediyorum. Daha önce bu konuyla alakalı bir kaç şey yazmış ve milletimize ne kadar kötülük yapıldığı ruh sağlığının bilerek bozulduğunu anlatmıştım. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160609810 https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160610211 https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160610621 Bu kararın içine her sabah ev kadınlarımıza yada dükkanında tv olup canlı izleyen esnaflarımızın ruh sağlığını bozan; 3. Sayfa haberlerinin konularını enine boyuna inceleyip her sabah bir doz daha huzursuz ruh hali pompalayan programlar da dahil olur umarım. İnsanlarımız biraz geleceğe umutla bakabilsin. Her gün her gün ne bu böyle yahu. İnsanlarımız gerçekten savunmasızdı bu tür psikolojik savaşlara karşı. Tedbir alındığını görmek sevindirici. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
Son 1 aydır kaçak içki ve otel yangınından dolayı 100 den fazla insan öldü bu ülkede. Şimdi nasıl haber yapsın kanallar her şey çok iyi, toz pembe hayaller mi satsın bıktı usandı millet sizden.. |
|
Anahaber bültenini ortak yayın ile ahaber e bağlasınlar tüm sorunları çözülsün(!) |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
yaşn yetiyorsa zaten biliyorsundur. yetmiyorsa: 2000lerin trendi olan bizde de türemiş olan liberal solcular. vakti zamanında rte ve akımını "Türkiye normalleşiyor" diyerek "askeri vesayet gidiyor" diyerek pohpohlayan o liberal solculara sorabilirsin. |
|