|
Bildiğin otopark eşkıyası gibi para istiyorlar
|
Devlete bak eşkıya gibi zorla haraç kesiyo :D
|
Deezer, Türkçe HI-FI içerik açısından tek seçenek şu an. Umarım engellenmeden lisans alırlar..
|
Bu ikisi bence lisans almaz. Bu kadar kazanmıyor olabilirler
|
Bunu savunan çıkacaktır, lisans ücreti falan filan..
Bunun parası dönüp dolaşıp vatandaştan çıkıyor.. Bu şirketlerin hiçbiri kazancından para vermez, ekler abonelik ücretlerinin üzerine.. Devlet, vatandaşın müzik dinlemesinden ek vergi almak istiyor kısacası.. Film izlemesinden ek vergi.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() || Lenovo Legion Y520 || Huawei P10 Lite || LG 43UF7787 || TP-Link N600 || iPad Mini 5 WI-FI || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca, Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız. Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye..'' |
|
Zam kapıda... Neyseki her iki servisten de programlar aracılığıyla şarkı çekilebiliyor |
LG 27UD58-B 4K IPS Monitör || North Bayou F80 || AMD Ryzen 5 2600 4GHz OC || Cooler Master MasterLiquid 240L RGB || AMD RX 550 XT 2GB Powercolor Red Dragon || Asus Prime x370-Pro 3200MHz DDR4 Am4 || Corsair Vengeance LPX 24GB (2x8GB)(2x4GB) 3200MHz CL16 Red RAM || Samsung 750 Evo 250GB || 1TB Western Digital Blue || Nzxt S340 White || High Power 1200W 80+ GOLD Astro GD || Corsair K95 RGB Platinum || Corsair Harpoon RGB Pro || beyerdynamic DT 990 PRO || Thrustmaster TMX Pro || Windows 10 Enterprise 2009 x64 || Arch Linux x64 || macOS 10.15 Catalina (Hackintosh) || ![]() AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
Aklıma gelmedi değil. Deezer'ı bilmem ama TIDAL'ın lisans alacağını hiç zannetmiyorum. HiFi kalitesini bizlere gayet iyi bir fiyata sunuyorlar. TL üzerinden ödeme yapabildiğim sürece aboneliğe devam edeceğim. |
|
Spotify yatırır ama tidal yatırmaz ve engellenir diye tahmin ediyorum. Adamlar bizden ne kazamıyor ki bunlara versinler. Deezer da verir parayı herhalde biraz düşünüyorlar demek :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEO19ProjectManager -- 10 Kasım 2020; 11:14:49 > |
|
Yanılıyorsunuz hocam Deezer geçtiğimiz aylarda Türk müzik şirketleriyle anlaşma sağladı ve kütüphaneye eklendi Türkçe şarkılar. Siz bu gelişmeden önceki halinden bahsediyorsunuz sanırım ya da fark etmediniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() || Lenovo Legion Y520 || Huawei P10 Lite || LG 43UF7787 || TP-Link N600 || iPad Mini 5 WI-FI || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca, Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız. Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye..'' |
Tidal kullanıyordum nolacak şimdi erişemeyecek miyim? |
|