Şimdi Ara

RTÜK, Kızıl Goncalar dizisine 2 defa program durdurma cezası verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTÜK, Kızıl Goncalar dizisine “toplumun milli ve manevi değerlerine” aykırılıktan Üst Kurul yüzde 3 idari para 2 kez de program durdurma cezası verdi.

t24
    Hedef gösterilmişti; RTÜK’ten FOX TV'ye "Kızıl Goncalar" cezası
    https://t24.com.tr/haber/rtuk-kizil-goncalar-dizisine-2-defa-program-durdurma-cezasi-verdi,1145095

• Toplumun milli ve manevi değerlerine diye bir ceza varsa bu ceza topluma kesilmeli. Kendisi uymuyor ki yapımcılar uysun  

• ATV'de Sen Anlat Karadeniz dizisi vardı. Her bölümde kadın tekme tokat dayak yiyordu. Ama o diziye nedense hiç ceza gelmedi :))

• Tarikat ve cemiyetlerden daha tehlikeli bir oluşum yok. İktidarın maşası rtük gene yapacağımı yapmış..

Dizide az bile göstermişler :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarikatlarin istegi uzerine yapilmis bi hareket
    Halktvyoutube
    FOX TV dizisi Kızıl Goncalar'a tarikatların baskısı sürüyor! İşte detaylar!
    https://www.youtube.com/watch?si=oJrPGd3Cp-UJ-rrK&v=n1tofRaG2_M&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Aralık 2023; 13:57:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• diziyi beğenerek izliyorum.

dizide hem seküler kesimin hem tarikatın iyi ve kötü yönlerini gösteren objektif bir dizi olduğunu düşünüyorum.

özellikle 2.bölümdeki 28 şubat süreci muhabbeti ve kızın tahtaya çizdiği mantık önermesi güzeldi.

“toplumun milli ve manevi değerlerine” aykırılıktan ceza verilmiş ama rtük'e göre toplum = tarikat/cemaat sanırım.

benim milli ve manevi değerlerime bir aykırılık göremedim çünkü.

• Gerçek yüzümün gösterilmesindenden rahatsız oluyoruz dememişler onun yerine toplumun değerleri demişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.