Şimdi Ara

RTE'ye ‘Vatana İhanet’ten Suç Duyurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Barosu avukatlarından Veysel Kırıcı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında, suç duyurusunda bulundu.

    Ankara Barosu avukatlarından Veysel Kırıcı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında, dün bir televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle ‘vatana ihanet’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Dilekçede, Erdoğan’ın, “400 vekili elde edebilecek sayıyı bir siyasi parti yakalasaydı, durum bugün çok farklı olurdu” şeklindeki sözleriyle, TCK’nın 302. maddesindeki “… devletin birliğini bozmak ve devletin bağımsızlığını zayıflatmak” suçunu işlediği öne sürülerek, yargılanması istendi.

    ŞEHİT AİLELERİNE HAKARET

    Avukat Veysel Kırıcı tarafından Ankara Başsavcılığına verilen suç duyurusu dilekçesinde, Anayasa’nın 103. maddesine göre TBMM’de Anayasa’ya bağlı kalacağına, üzerine aldığı görevini tarafsızlıkla yerine getirmek için bütün gücüyle çalışacağına namusu ve şerefi üzerine yemin etmesine karşın Erdoğan’ın, çeşitli zamanlarda yaptığı konuşmalarda da AKP için 400 milletvekili istediği belirtildi. Dilekçede, Erdoğan’ın ayrıca, dün yaptığı konuşmasında, “Bir baba ‘Benim beş evladım daha var. Bu vatan için beş evladımı da kendimle beraber feda etmeye hazırım” diyor. Bu babalar da var ama böyle karakteri bozuk olanlar da var” diyerek, şehit yakınlarına da hakaret ettiği kaydedildi.







  • Öyle adam adam soy adı gibi çok inançlı,o kadar inançlı ki yediremiyor inandığı şeyin yanlış olması durumunu.Ondan bundaki bozukluk.Blokla geç. (Gerçi bloklamak da çözüm değil - lenen lerde hala saçmalama yorumlarını istemeyerek okumak zorunda kalıyorum o da yönetimin bir sorunu olsa gerek.)
  • komik.sadece üzülüyorum bu insanlara.yanlış anlamasını bırak,hatta anlamamış olmasını bırak,böyle birşey olmamasını bırak ne bekliyorki bundan? avukat bir de.hakim savcı sopayla kovalar sen bizimle dalga mı geçiyorsun diye.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    ben de sana üzülüyorum , artık ne kadar ücret veriyorlarsa 7 gün 24 saat akp kalkındırma girişiminde bulunuyorsun.

    Her türlü akp karşıtı konuda sen varsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    ben de sana üzülüyorum , artık ne kadar ücret veriyorlarsa 7 gün 24 saat akp kalkındırma girişiminde bulunuyorsun.

    Her türlü akp karşıtı konuda sen varsın.



    Öyle adam adam soy adı gibi çok inançlı,o kadar inançlı ki yediremiyor inandığı şeyin yanlış olması durumunu.Ondan bundaki bozukluk.Blokla geç. (Gerçi bloklamak da çözüm değil - lenen lerde hala saçmalama yorumlarını istemeyerek okumak zorunda kalıyorum o da yönetimin bir sorunu olsa gerek.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    komik.sadece üzülüyorum bu insanlara.yanlış anlamasını bırak,hatta anlamamış olmasını bırak,böyle birşey olmamasını bırak ne bekliyorki bundan? avukat bir de.hakim savcı sopayla kovalar sen bizimle dalga mı geçiyorsun diye.

    Sayın cumhurbaşkanımız hangi dilde konuşuyorsa sadece akpliler anlıyor zaten. Farkedemediğim mimikler varda benmi göremiyorum diye tekrar izliyorum videoları.
  • Haa su Tsk pkk ya operasyon yapmasin diyen baro mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 milletvekili olsaydı böyle olmazdı sözünü anayasa ve seçimler için kullandı.dağlıcadaki saldırı için sarfetmedi.tekrar söylüyorum bir avukatın bu tarz bir suç duyurusunda bulunması kariyeri açısından talihsizlik.ben bunu avukat olarak tutmam mesela şöyle bir gerekçe ile suç duyurusu yaparsa.
    bir de ironiyi görüyormusnuz.her akp karşıtı konu deyip kendisini haklı görebiliyor insanlar.yani kendisi karşıt konu olduğu için burada olmakta haklı ama ben olamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 8 Eylül 2015; 0:06:00 >
  • Baska konuya da yazdım buraya da yazıyorum herkes işine geldiği gibi anlıyor cumhurbaşkanının ne dediğini. Cumhurbaşkanımız asla ve asla şehitlerimize karşı bir saygısızlık yapmaz saldırmak için yer aramayın.
  • Erdoğanın yanında hdplileri ekleseydiniz bari
  • Valla iyi yapmış da bir şey çıkacağını sanmıyorum, sonuçta yargı da bunların elinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz1212

    Baska konuya da yazdım buraya da yazıyorum herkes işine geldiği gibi anlıyor cumhurbaşkanının ne dediğini. Cumhurbaşkanımız asla ve asla şehitlerimize karşı bir saygısızlık yapmaz saldırmak için yer aramayın.

    Hadi ya
    http://www.gazetevatan.com/yargi--sehide--kelle--sozunu-affetmedi-193944-gundem/
    Daha anlatsana ne demesş gerekiyor ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.