Şimdi Ara

RTE : “Ülkemizde toplu iğne üretemiyorduk. Şimdi silahlarını üreten bir Türkiye var.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1983152283836920200

Erdoğan: “Ülkemizde toplu iğne üretemiyorduk. Şimdi silahlarını üreten bir Türkiye var.”

Merak ettim yerli milli ne ürettik?

Kaan dediği KORE KFX platformu

Tank dediği KORE K2 platformu

Çelik kubbe dediği ucuz yollu SAMTP sistemleri

İHA SİHA bombasında kullanılan MAM sistemleri düşürülüp içine bakıldığında XİLİN amerikan çipleri ve alman yazılımlarına ait lisanslar.

Gökbey dediği Agusta w239

Atak dediği Agusta A129

Mehmetçik piyade tüfeği dediği yine Alman HK33 platformu

Yeli Tramvay dedi: Motorları elektronik aksanlarına kadar Siemens platformları

Yerli otomobil dediği: Bosch motor, çinli batarya ve şasesi bile çinli CVT platformları

Yerli milli bomba dediği Amerikan MK platformları

Ne üretebilmişler yerli ve milli ben merak ediyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dinciler zannediyor ki bu üretilen şeyleri kendileri gibi imam hatip mezunu dinciler üretiyor. Övündükleri ne varsa altında Atatürkçü mühendislerin imzası var. O mühendislerin hiçbiri rte ya da abdullah gül ünisinden mezun olmadı. Hepsi eski Türkiye dedikleri dönemde kurulan okullarda okuyup mezun oldular. Eğitim adına bir çivi bile çakmadıkları halde üretilen ne varsa sahiplendiler.

Dinciler ancak bir üretime fon sağlayarak katkı sunabilirler, başka yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Araplara bakın teknoloji şirketlerine ortak olur ya da hisse satın alırlar. Ortaya bir zeka, bir fikir koyamazlar. Sadece para koyarlar.

• yol yabdılar yol. yerli ve milli yol..

bunların ki kendi kirli zihniyetlerini temize çıkarmak.

ellerinde bir tek bu yerli milli palavrası kaldı. ilk hakan fidan patlattı. sonra NTV muhabiri efsane konuşması ile balonun içinden geçti :)

RTE : “Ülkemizde toplu iğne üretemiyorduk.  Şimdi silahlarını üreten bir Türkiye var.”

dolan dolan dolan

23 sene oldu

istifa ulan

RTE : “Ülkemizde toplu iğne üretemiyorduk.  Şimdi silahlarını üreten bir Türkiye var.” 

• Dinciler zannediyor ki bu üretilen şeyleri kendileri gibi imam hatip mezunu dinciler üretiyor. Övündükleri ne varsa altında Atatürkçü mühendislerin imzası var. O mühendislerin hiçbiri rte ya da abdullah gül ünisinden mezun olmadı. Hepsi eski Türkiye dedikleri dönemde kurulan okullarda okuyup mezun oldular. Eğitim adına bir çivi bile çakmadıkları halde üretilen ne varsa sahiplendiler.

Dinciler ancak bir üretime fon sağlayarak katkı sunabilirler, başka yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Araplara bakın teknoloji şirketlerine ortak olur ya da hisse satın alırlar. Ortaya bir zeka, bir fikir koyamazlar. Sadece para koyarlar.

• Dua ederek ürettik elhamdülilah. Mesela cüppeli ve fesli alimlerimiz 3 dua seansı ile rhein metalin ürettiği dakikada 990 mermi atan karayılan dediğimiz silahı Allahın izni üretirler. Bilimmiş, ilimmiş boş işler bunlar. Osmanlıda dedem abdül tek duada rovelver üretiyordu. Selam ve dua ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Elliki olarak ben alkışlıyorum sorgulayamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Ekim 2025; 0:24:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayrak direği ipi gibi çok stratejik bir ürün nasıl unutulur?

Onu da listeye ekleyebilirsiniz?

Hep derim bugün bunu yapan yarın neler yapar hiç de sürpriz olmaz.

Bunlar daha başlangıç olsa gerek.

Atlantikten Pasifiğe...

50 yıl önce 30 metrelik bayrak direği için üretilen ipin, pamuk ip olduğunu sanan cahiller dolu memlekette!

çelik ipi üretemiyoruz sanıyor bu kitle ama diyodsuz ileri teknik üretimleri olmadan (lazer) hassas metal işleyebileceklerini ve motor vs yapabileceklerini sanıyorlar :)))))))))))))))))))

cahillik başka birşey.

Bak bu bilgi çok önemli.

Eksik olma, sana daha çok konu başlığı açtırabilecek gelişmeler geliyor gibi görünüyor.

Sanırım artık elimiz armut toplayacak kararı 22 sene kadar önce alındı zannediyorum.

Malumun simit hesabı geldi bir anda aklıma güldüm yinee...

ARTIK İNSANLAR BU LAFLARI YEMİYOR..

İNSANLARIN TERCİHLERİNE HAKKLARINA HUKUKLARINA YAPTINIZ ADALETSİZLİKLERİ TARİHE NOTT DÜŞTÜK..

Bu fotoğraf da Sakarya'da kurulacak Milli Elektrikli Hızlı Tren Seti İmalat ve Test Fabrikasının başlayacak inşaat sürecine bir atıf olsa gerek.

Resmi görünce gündem de olan o fabrika geldi hemen aklıma.

Hatırlattığın için teşekkür ederiz.

O'nun hakkında da senden tefrişatlı açıklamalar tez zaman da bekleriz.

Ülkede Atatürk maskesi takıp yatış tarz,memur tarz devlet bana baksın, beslesin,üst aklım, ben yiyem yatam keyif çatam mühendislik kafasını oldukça kesti yonttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ekim 2025; 20:9:49 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.