Şimdi Ara

RTE'nin 'yeni' ana yasa yazdıracağı on kişiden birisi; Özlem Zengin'in bir fotoğrafı gündem oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTE'nin "yeni" ana yasa yazdıracağı on kişiden birisi; Özlem Zengin'in bir fotoğrafı gündem oldu!

RTE'nin "yeni" ana yasa yazdıracağı on kişiden birisi; Özlem Zengin'in bir fotoğrafı gündem oldu!

ak troller, sosyal medyada koruma kalkanı okuşturmuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• özkan cevap yazmayım diyorum ama olmuyor   bence o tablo orada zoraki var. gönülleri istese o tabloyu da oradan kaldırırlar, neden biliyor musun? çünkü samimi değiller. Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyen gençleri emre uymadılar diye ihraç edeceksin, sonra bize bu resimde Atatürk ile ilgili tabloyu göstereceksin. bir düşün sence bu işte gerçekten bir samimiyet var mı? bak sana diğer konudan da cc yaptım. öyle sallamadım da. güzel bir matematik hesabı. bu poz da tamamen bir algı yaratma olmuş. alakası yok.

İlk 4 madde kesin revizyona uğrayacak, bakalım sosyal medyadaki gibi bağırıp çığrınabilecekler mi? Bir gençler ve çocuklar var sokağa çıkan; kimisini içeri alırlar, kimisini polis güçleri ile ezerler. Zaten geri kalan herkes razı, mırın kırın ediyorlar o kadar. İslam devletine döndürürlerse ülkeyi hiç şaşırmam, ben olacağım daha bile beterini yaparım hatta çünkü müstehak. Ülkeyi terk edebilen etsin şimdiden. Ortadoğu'nun bir yeni Afganistanı daha olmak üzere.

• Anayasa yazacak 10 kişinin hepsinin önceden yayınlanmış makaleleri ya da tezleri var mı?
    Konu hakkında bilgileri nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya iyide mecliste zaten komisyon kurulmuştu.
    Onlar öldümü?
    Bu 10 kişi, yeniden mi yazacak?!

• şahıslar önemsizdir formalitedendir.

zannımca o anayasa çoktan hazırlandı çıktısı alındı alt çekmecede imzalanmak üzere bekleniyor kamuoyu kıvama gelince yapılacak.

• crux07 kullanıcısına yanıt

İlk 4 madde kesin revizyona uğrayacak, bakalım sosyal medyadaki gibi bağırıp çığrınabilecekler mi? Bir gençler ve çocuklar var sokağa çıkan; kimisini içeri alırlar, kimisini polis güçleri ile ezerler. Zaten geri kalan herkes razı, mırın kırın ediyorlar o kadar. İslam devletine döndürürlerse ülkeyi hiç şaşırmam, ben olacağım daha bile beterini yaparım hatta çünkü müstehak. Ülkeyi terk edebilen etsin şimdiden. Ortadoğu'nun bir yeni Afganistanı daha olmak üzere.

• Olay ne tam olarak burada neye sallıyoruz şimdi ?

Her zaman ki gibi birileri boş yapma sığ muhalefet yapma derdinde.

Foto ne diye baktım çıkan şu twit çıktı:

2022 yılında Üsküdar Özel Surp Haç Ermeni Lisesi öğrencilerimizle hep birlikte coşkuyla heyecanla İstiklal Marşımızı okuduk, ilk ders zilini çaldık. Memleketimizin her bir köşesindeki bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize çok mutlu ve başarılı bir yıl diliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersindeki bir okulun açılışında ilk ders zilini çalmış olay bu ! ( Bu ülke toprakları içersinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Ermenilerde var bilmem farkında mısınız?

RTE'nin "yeni" ana yasa yazdıracağı on kişiden birisi; Özlem Zengin'in bir fotoğrafı gündem oldu!
    RTE'nin "yeni" ana yasa yazdıracağı on kişiden birisi; Özlem Zengin'in bir fotoğrafı gündem oldu! x (formerly twitter)
    Av. Özlem Zengin 🇹🇷 (@AvOzlemZengin) on X
    https://x.com/AvOzlemZengin/status/1569283986697977856

Aynı yerden başka bir foto: Duvarda Atatürk resmi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Mayıs 2025; 5:49:10 >

• özkan cevap yazmayım diyorum ama olmuyor RTE'nin "yeni" ana yasa yazdıracağı on kişiden birisi; Özlem Zengin'in bir fotoğrafı gündem oldu!   bence o tablo orada zoraki var. gönülleri istese o tabloyu da oradan kaldırırlar, neden biliyor musun? çünkü samimi değiller. Mustafa Kemal'in Askerleriyiz diyen gençleri emre uymadılar diye ihraç edeceksin, sonra bize bu resimde Atatürk ile ilgili tabloyu göstereceksin. bir düşün sence bu işte gerçekten bir samimiyet var mı? bak sana diğer konudan da cc yaptım. öyle sallamadım da. güzel bir matematik hesabı. bu poz da tamamen bir algı yaratma olmuş. alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 29 Mayıs 2025; 6:21:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Depremde çadır satışını savunan adam başka her şeyi savunur.

• - hiç bir zaman halka HAYIR diyeceği bir soruyu sormazlar, referandumu, anayasa değişikliğini yapmazlar.

- şartlar oluşturulur, halk kıvama getirilir, sonra referandum yaparlar ve halk da EVET der.

• Türkiye'de 2 ayrı millet var. Hayat görüşü , Tanrı ve Alem tasavvuru konusunda ikiye bölünmüş toplumlarda kavga bitmez. Anayasanın felsefesinde bile mutabık olamayız. Özlem Zengin Vitrindeki bir obje midir , bu konulardaki muktesebatı nedir Allah aşkına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 29 Mayıs 2025; 12:8:39 >
  • MEVCUT HÜKÜMETİN ANAYASA YAPMA YETKİSİ YOK..

SEÇİME GİTMESİ VE GAYET ÜSTÜN BİR SONUÇ ALIP BU İŞİ YAPABİLİR.

HİÇ BİR AKLI YERİNDE İNSANDA BUNLARA OY VERMEYECEĞİNE GÖRE...

• Adamlar AiHM ve Anayasa mahkemesini iplemiyorlar. Halen daha anayasa yapamaz diyenler var. Adam padisahlik sisteminde yasiyor. Ulkenin parlamenter rejimi bile degisti. Anayasal monarşi ile yonetiliyoruz halen daha yapamaz edemezciler devam ediyor.

• Öz yi ellikinin tabanı sevmiyor

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

O azınlık okulları Millieğitime bağlı olduğu için Millieğitimin bütün normal okullarda olan prosedürleri oralardada var bu kadar basit. Atatürk resmi Türk bayrağı İstiklal marşı vb gibi... Ama orası Özel Ermeni okulu olduğu için 3-4 zorunlu eğitim dersi dışında kendi derslerini verebiliyor dinini dilini ders olarak okutabiliyor olay bu...

Devletin bir Milletvekilinin Türkiye'de olan bir okula gidip ilk okul zilini beraber çalması beraber İstiklal Marşı okuması sizi neden rahatsız etti onu çözemedim !!! Garip olan ne burada ?

Not: Ayrıca her zaman ki gibi YANLIŞ biliyorsun. Keşke olmasaydı yaşanmasaydı ama O askerler Mustafa Kemal'in askerleriyiz dediler diye ihraç edilmedi. Öyle olsa orada 200-250 den fazla teğmen var hepsi edilirdi. Üstleri OLMAZ dedikleri halde 5-6 kere izin vermediği halde miilleti örgütleyip korsan gösteri yaptıkları için ve Emirlere uymadıkları için ihraç edildi o isimler. Üstüne bu işi siyasete alet edip avukatlarının kanal kanal gezmeleri yok tazminatlarını CHP ödeyecek yok CHP bu isimleri geri göreve alacak rütbelerini atlatacak gibi açıklamalarda üstüne kaymak oldu ne yazık ki... Şimdide daha mahkeme kesin sonuçlanmadan bu isimlerin 3-4 tanesi CHP'li belediyelerde işe sokulduğu söyleniyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

yorumda çok detaya girmeye gerek yok aslında. burada konu fotoğraftakiler ve duvarda aslılı olanlar değil. fotoğrafı çeken ve ona bu şekilde poz verilmesini isteyenler. böyle bir var ise bu samimiyetsizliktir demek istedim. sadece görsellik, ama gerçeği yansıtmayan. ileride fotoğrafa bakan ama gerçekte olup bitenleri bilmeyenler için tam bir şaşırtmaca olur.

• Yeni anayasanın temel amacı Erdoğan'ın tekrar aday olması geri kalan arada olumsuz birşey geçirebilirlerse geçirirler yine.

• Anayasa toplumsal uzlaşı ile olur 10 kişi ile değil ama bir arkadaş yazmış zaten .Kafalarındaki taslak hazır formaliteden çalışma yapacaklar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.