Şimdi Ara

RTE açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

"Ankara'da yaşananlar var. İstanbul'da yaşananlar var. İşte en son şu anda Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla alakalı da aldığımız bazı ciddi istihbarat bilgileri üzerine, önce bir seyircisiz oynatmayı düşündük ama daha sonra yeni bazı istihbaratlar gelince, bu istihbaratla ön alınan bilgilerle örtüştüğünü görünce, bunu her iki kulübün başkanlarıyla da arkadaşlarımız görüşmek suretiyle, 'bunu ileri bir tarihe erteleyelim' dediler ve böylece bu maçı da ileri bir tarihe ertelemiş olduk."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fanatikler yüzünden çileden çıktık ya en iyisi hepsini bloklamak. bunu fenere mal edenlerle futbol falan konuşmayın. akpli falan değilim ama gerçekleri açıkladığı için cumhurbaşkanının açıklamasına sevindim.

Şey , her zaman ayrı yazılır. @Bionic.

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • Arkadaşlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama sadece bomba değil. Sanırım silahlarda kullanılacakmış

Orijinalden alıntı: Zendo

Maç bu hafta oynanır mı ?

Şey , her zaman ayrı yazılır. @Bionic.

Hiç zannetmiyorum, lig ertelenebilir. Milli takım kampı da şptal edildi çünkü
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda bile siyaset yapıyorsunuz arkadaş.

Orijinalden alıntı: Bionic.

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Mümkünse birşey açıklamasın bu herif.

Şey her zaman ayrı yazılır.

Sonradan Tdk'nın yumurtladığı kurallara göre evet. Fakat bu zamana gelene kadar tek heceli bir sözcük ile birleşiyorsa daima birleşik yazılır birşey herşey gibi. Her şey ne lan komik resmen

Orijinalden alıntı: baris01

Havan topu diyolar bazi yerlerde bu dogru mu acaba

Doğrudur, bende atom bombası diye duydum.

Hey allam yaa.

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Havan topu diyolar bazi yerlerde bu dogru mu acaba

Doğrudur, bende atom bombası diye duydum.

Hey allam yaa.

Armut armut konusnayin nette duydum . Buraya yazdim . Askerde havan cavusuydum havan topu atmak zor bir olay degildir. Stad olunca havan ile saldirabilirler .

Ben bu erteleme olayına farklı bir açıdan yaklaşıyorum. Biraz uzun ama okumanızı öneririm arkadaşlar.

Asla gerçek nedenini bilememekle birlikte, benim kendimce inandığım gerekçe şudur.

Bu ertelemeyi, bir istihbarat aldık sözleri ile medyaya duyuran hükümet, acaba Ankara'daki tren garı patlamasında, Güven Park patlamasında ve 19 Mart'taki İstiklal patlamasında neden istihbarat alamadı?
    19 Mart'ta sağlayamadığı istihbaratı, iş işten geçtikten sonra, hemen takip eden gün, derbi olduğu için nasıl sağladı?
    Ben kesinlikle bir istihbarat olduğuna inanmıyorum ve bu olay hükümetin kocaman bir yalanından başka bir şey değil.
    İşin Aziz Yıldırım tarafı veya başka bir boyutu beni kesinlikle ilgilendirmiyor, o konuya girmiyorum bile yanlış anlaşılmasın sözlerim.
    Tamamen Türkiye Devleti'nin uydurduğu bir yalandan ibaret olan bu istihbarat aldık cümlesi ile aslında verilmek istenen mesaj biz buradayız, çalışıyoruz gibi bir şey.
    Ama bunu da ellerine gözlerine bulaştırdılar, kararı açıklarlarken önce seyircisiz oynatalım dediler sonra da ertelediler. Tamamen yalan ve saçmalıktan ibaret olan bir karardır.
    Göreceksiniz, sanki bunu istiyormuş gibi söylüyorum beni lütfen mazur görün ama alakası yok halbuki, ileri ki tarihlerde mutlaka saldırı olacak ve büyük devletimiz nedense bu hafta aldığı istihbaratı, o zaman alamamış olacak.
    Maalesef bu soysuzları aramıza soktular, Allah'a emanet yaşar hale geldik, sokaklara çıkmaya korkuyoruz. Yanımızda yürüyenin ne olduğunu bilmeden çıkıyoruz sokaklara
    Kısacası yalancının mumu yatsıya kadar yanacak..
    Bir gram dahi şu devlete güvenim kalmadı.
    Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır, olaya tamamen futbol dışı bir yaklaşım yapıyorum.
    Niyetim Aziz Yıldırım'ı savunmak değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın lütfen.

Hepimizin gönlünden geçen bu saçmalıkların bir son bulması ancak böyle bir ülkede, böyle bir yönetim ile bu malesef mümkün değil. Daha da kötü yanı, geleceğe kötülük bırakıyoruz. Ülkenin geldiği hal ortada ve gittikçe daha da kötü oluyor her şey.
    ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-Sync
    Logitech G502 Proteus Spectrum
    Kingston HyperX Cloud 2
    Logitech G510

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.