Şimdi Ara

[RPG] San Andreas Multi Player, Novelty RPG!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [RPG] San Andreas Multi Player, Novelty RPG!

    Herkesin bildiği, Gta SAN ANDREAS oyununun multiplayer eklentisi ile bambaşka bir dünyaya merhaba diyebilirsiniz. Bir çok oyuncunun aynı anda bir dünya üzerinde oynadığı bu oyuna sizde dahil olun. Yapmanız gereken kendinize yepyeni bir karakter yaratmak ve oyun içerisinde seçimler yapmak. Detaylı bilgi için konuya yorum yazabilir veya resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.


    [simage]http://icons.iconarchive.com/icons/yootheme/social-bookmark/128/social-facebook-box-blue-icon.png
    [/simage]https://www.facebook.com/noveltyroleplay/
    [RPG] San Andreas Multi Player, Novelty RPG!
    www.novelty-roleplay.com /www.novelty-roleplay.com/client /www.novelty-roleplay.com/forum (( Forum adresimiz, oyun ile entegrelidir, karakterinizi görebilir, işlem yapabilirsiniz ))[/simage]


    Kendi hikayeni yarat, dilediğin gibi özelleştir, yaşam tarzını
    belirle! İşte bu kadar.

    Soru: Bir dakika, bir dakika.. Burada gerçek hayatı birebir yaşayabiliyor ve karakter oluşturup kendime özgün bir tip oluşturabiliyor muyum?
    Cevap: Aynen öyle! Fakat her oyunun olduğu gibi, bu oyununda belli başlı kuralları var. Kurallara uygun olduğu sürece karakterini istediğin şekilde canlandırabilir ve rol yapabilirsin.

    Soru: Hemen nasıl girebilirim, zor mu kurulum falan? Birde neler yapabiliyoruz, tam olarak anlamadım?
    Cevap: Öncelikle GTA San Andreası kurmanız gerekiyor. Bu oyunu kurduktan sonra yapman gerekenhttp://forum.sa-mp.com/fil…/03DL/sa-mp-0.3.DL-R1-install.exe bu siteye tıklaman. SAMP adında bir setup iner. Bunuda GTA'nın kurulu olduğu yere kurarak; oyuna girmek için tüm engelleri kaldırmış olursun. Sonra bu adresten sunucumuza özel yazılan clientimizi indir. Karakter ismini belirle ve oyuna giriş yap. "/talep" komutunu kullanarak, "rol öğrenmek istiyorum" şeklinde rapor yolla! Helper ekibimiz sizler ile doğrudan ilgilenecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novelty RPG -- 14 Aralık 2018; 13:57:8 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.