Bildirim
RPG OYUN TAVSİYESİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
torchlight 2 yakında çıkar dungeon defenders var bi dene istersen _____________________________ -
evet torchlight2yi bekliyorum bende başka varmı? _____________________________ believe or die right here right now... -
Titan Quest de yazdıklarının tarzında ama coop varmı bilmiyorum _____________________________ • BBC Sherlock • | • Da Vinci's Demons • | • Gotham • | • Game of Thrones • | • Black Sails • | Mr. Robot | •WestWorld •We work in the dark to serve the light
-
|Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
|Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
|Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 | -
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
Titan Quest de yazdıklarının tarzında ama coop varmı bilmiyorum
Evet Titan Quest'te coop yapılabiliyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: uranus666
Oynamadığım bir oyun,sadece bir yerde gördüm
Kaliteli bir oyuna benziyor grafikleri falan çok iyi. Denemek lazım, ama vakit yok._____________________________
Evet... Rapid maçıyla başladık, bugünlere geldik... Ve dedik ki, arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz. Gidersiniz. Allah'a şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. Bugün 17 mi, 18 mi? (17 cevabı üzerine devamen) 17. Avrupa maçımıza çıkıyoruz. Ve bunun adı da final! Yine söyliyorum Kazanıcaksınız ! Kazanmak için uğraşıcaksınız...Ama Netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız! Hep şampiyonsunuz ! Ve öyle kalacaksınız! (Bağırarak) ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN!
-
quote:
titan Questin yeni versiyonu çıktı mı ? yada buna benzer güzel bir oyun var mı?
bu titan quest 2 ay sürmüştü
_____________________________ 1 2 4 6 ╚╬╬╣ 3 5 7 -
quote:
Orijinalden alıntı: alfatime
quote:
titan Questin yeni versiyonu çıktı mı ? yada buna benzer güzel bir oyun var mı?
bu titan quest 2 ay sürmüştü
uzun zamandır takip etmediğim için yenisi çıktımı bilmiyorum Torchlight oynamışmıydın_____________________________ • BBC Sherlock • | • Da Vinci's Demons • | • Gotham • | • Game of Thrones • | • Black Sails • | Mr. Robot | •WestWorld •We work in the dark to serve the light
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı