Şimdi Ara

RPG OYUN ÖNERİSİ OLAN VAR MI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben indirebilceiğim rpg oyun arıyom grafikleri iyi olsun,içinde klan lonca tarzı bişey olursa iyi olur,büyü olmazsa iyi olur,özellikle içinde katana olursa şahane olur katanalara karşı biraz ilgim varda

Bende Olanları yazayımda boşuna onları yazmakla uğraşmayın
    Skyrim
    The Witcher 2
    Dragon Age 2
    Darksiders 2

• Dark Souls :

grafikleri iyi olsun : çizgi film renkleri yok Japon oyunu oldugu için Batı Medeniyeti oyunlarından biraz farklı bir grafik anlayısı var (BOSS dizaynları çok iyi bence, ilk Bosstan sonra :) )

içinde klan lonca tarzı bişey olursa iyi olur: covenant sistemi var online olarak kapışmaca ama çok değişik anlatılmaz.. Her Covenantın Farklı amacı var.. Kimisi birbirine yardım eder kimisi bir ormanı korur , kimisi sadece oldurur, kimisi diğer Covenantlarda gunah işleyenleri cezalandırır... gibi...

büyü olmazsa iyi olur: Dark Soulsta buyu var ama yakın dovus yanı Mediavel Warfare denen turkçesi "Kılıç Kalkan Savaşı" olmazsa olmaz ve buyu yapmaktan once her dark souls oyuncusu işi demir ve çelikle bitirmesini bilir. Buyu yapsa bile dovus sistemi kılıç kalkan balta "katana" mızrak kırbaç ve zibilyon çeşit silahla yapılır.

özellikle içinde katana olursa şahane olur : katana mı? Biri dark Souls mu dedi? Başka oyunda katana kullanmamışım dersin. İnan Bana bu dediğim doğru.

edit: youtube'den FIRTINA dark souls diye aratırsan turkçe videoları bulabilirsin çok güzel anlatmış ve onları takip ederek oyna.. yoksa nereye gideceğini deneme yanılma ile bulman lazım.
    Dark Soulsta düşmanlar senin seviyene gore guçlenmez. mesela Skyrim de bir zindana magaraya girdiğin de oyun senin leveline gore orda dusmanlar yaratır ve ona gore savasirsin level 10 yada 60 farketmez.
    Ama Dark Soulsta dusmanlar sana gore değişmez level 10 iken girmemen gereken bir yere girersen ölürsün.
    Acmaman gereken bir kapıyı acarsan ölürsün. Çıkmaman gereken bir çatıya çıkarsan ölürsün. Kızdırmaman gereken bir düşmanı kızdırırsan ölürsün. ... ölürsün. ... ölürsün. Acıması olmayan bir oyun. ... ölürsün
    Bir o kadar da zevkli. .. ölürsün. Daha once kılıç kalkan katana balta kullanmadığını anlarsın. Dark Soulstan sonra diğer oyunlar çok kolay gelir. .. ölürsün. Mesela ben Witcher 2 açtım geçen gun kılıç dövüşü o kadar yavan basit ve kolay geldiki .. ölürsün.

Oyunu oynarsan ne demek istediğimi anlarsın .. ölürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcali -- 25 Aralık 2012; 17:54:51 >

• sana cevap olsun diye değil :) Kendimi gaza getiriyom :) eve gidip oynasam diye...

RPG OYUN ÖNERİSİ OLAN VAR MI ? RPG OYUN ÖNERİSİ OLAN VAR MI ?

RPG OYUN ÖNERİSİ OLAN VAR MI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: parcali

Dark Souls :

grafikleri iyi olsun : çizgi film renkleri yok Japon oyunu oldugu için Batı Medeniyeti oyunlarından biraz farklı bir grafik anlayısı var (BOSS dizaynları çok iyi bence, ilk Bosstan sonra :) )

içinde klan lonca tarzı bişey olursa iyi olur: covenant sistemi var online olarak kapışmaca ama çok değişik anlatılmaz.. Her Covenantın Farklı amacı var.. Kimisi birbirine yardım eder kimisi bir ormanı korur , kimisi sadece oldurur, kimisi diğer Covenantlarda gunah işleyenleri cezalandırır... gibi...

büyü olmazsa iyi olur: Dark Soulsta buyu var ama yakın dovus yanı Mediavel Warfare denen turkçesi "Kılıç Kalkan Savaşı" olmazsa olmaz ve buyu yapmaktan once her dark souls oyuncusu işi demir ve çelikle bitirmesini bilir. Buyu yapsa bile dovus sistemi kılıç kalkan balta "katana" mızrak kırbaç ve zibilyon çeşit silahla yapılır.

özellikle içinde katana olursa şahane olur : katana mı? Biri dark Souls mu dedi? Başka oyunda katana kullanmamışım dersin. İnan Bana bu dediğim doğru.

edit: youtube'den FIRTINA dark souls diye aratırsan turkçe videoları bulabilirsin çok güzel anlatmış ve onları takip ederek oyna.. yoksa nereye gideceğini deneme yanılma ile bulman lazım.
    Dark Soulsta düşmanlar senin seviyene gore guçlenmez. mesela Skyrim de bir zindana magaraya girdiğin de oyun senin leveline gore orda dusmanlar yaratır ve ona gore savasirsin level 10 yada 60 farketmez.
    Ama Dark Soulsta dusmanlar sana gore değişmez level 10 iken girmemen gereken bir yere girersen ölürsün.
    Acmaman gereken bir kapıyı acarsan ölürsün. Çıkmaman gereken bir çatıya çıkarsan ölürsün. Kızdırmaman gereken bir düşmanı kızdırırsan ölürsün. ... ölürsün. ... ölürsün. Acıması olmayan bir oyun. ... ölürsün
    Bir o kadar da zevkli. .. ölürsün. Daha once kılıç kalkan katana balta kullanmadığını anlarsın. Dark Soulstan sonra diğer oyunlar çok kolay gelir. .. ölürsün. Mesela ben Witcher 2 açtım geçen gun kılıç dövüşü o kadar yavan basit ve kolay geldiki .. ölürsün.

Oyunu oynarsan ne demek istediğimi anlarsın .. ölürsün.

Valla kardeşim öyle güzel anlatmışsın uğraşmıssın ama ben onu indirdim beğenmiyip sildim başka bi önerin varsa ve benle paylaşırsan çok sevinirim ama yinede saol

• O oyunu kac kisi silip silip tekrar kurdu. Ama baska oyun da aklıma gelmıyor, zaten cogunu oynamıssın. Youtubeden FIRTINA nın videoları olmadan ben de oynayamazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayacaksan dark souls oyna kardeşim.
  • Fallout new vegas'ı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mount and blade vardı bir?
  • Beyler katana nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotr War in the North
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Beyler katana nedir?

japon kılıcı
    kadın savaşçı da derler bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemaynak -- 26 Aralık 2012; 13:17:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

Fallout new vegas'ı öneririm.

Herkes bu oyunu çok övüyo indircem saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTRMSK

mount and blade vardı bir?

1.ni de 2.sinide oynadım saol yinede yardımın için
  • quote:

O oyunu kac kisi silip silip tekrar kurdu. Ama baska oyun da aklıma gelmıyor, zaten cogunu oynamıssın. Youtubeden FIRTINA nın videoları olmadan ben de oynayamazdım.

Tavsiyeni dikkate alıp tekrardan indirdim hadi hayırlısı bide kardeşim o oyunun tuşlarını nasıl düzeltirim yardımcı olur musun
  • Dark souls un neyini beğenmedin ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

quote:

O oyunu kac kisi silip silip tekrar kurdu. Ama baska oyun da aklıma gelmıyor, zaten cogunu oynamıssın. Youtubeden FIRTINA nın videoları olmadan ben de oynayamazdım.

Tavsiyeni dikkate alıp tekrardan indirdim hadi hayırlısı bide kardeşim o oyunun tuşlarını nasıl düzeltirim yardımcı olur musun

Aynı durumu yaşadım ben de. İndirdim, kurdum tuşları görünce direk sildim. Bir şey anlamadım tuşlardan çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Shepherd

Dark souls un neyini beğenmedin ki :)

Yaratıkları ve tuşlarını sevmedim sinir oldum sildim.
  • dark souls'u game pad ile oyna.
    valla ben xboxta oynuyorum. bilgisayarda oynayanlarda gamepad kullaniyor genelde.
    Forumdaki pc oyunlari dark souls konusuna bakarsan birkac oneri olabilir orda.
  • quote:

dark souls'u game pad ile oyna.
    valla ben xboxta oynuyorum. bilgisayarda oynayanlarda gamepad kullaniyor genelde.
    Forumdaki pc oyunlari dark souls konusuna bakarsan birkac oneri olabilir orda.

Tamam saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.