Şimdi Ara

RPG'lerde Rogue ve Dagger hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, uzun zamandır güzel bir Rogue oynayasım var ancak online oyun oynayabilecek kadar çok vaktim yok. Yoksa World of Warcraft başlardım da.

    Şimdi şöyle bir soru(-nu-)m var;
    Çoğu oyunda Daggerlar ya kullanışsız (Wand gibi, Flail gibi büyücü itemi) ya daggeri kullanacak sınıf yok ya daggerlar çift olarak geliyor (Yani bir dagger takınca hem sağ hem sol ele dagger geliyor) ya da daggerlar da en az swordlar kadar uzun oluyor. O zaman da sworddan farkı kalmıyor.

    Daggeri hem sağ hem sol ele ayrı ayrı takabileceğimiz, adam akıllı Rogue sınıfı olan bildiğiniz bir oyun var mı? Mobil ya da PC fark etmez. Hack'n Slash tarzı olursa daha makbul olur.



  • Divinity original sin. Classic ve remastered versiyonu var. Classicte rogue backstabi çok güçlü. Remasteredda dengelediler biraz. Dual dagger kullanarak, backstab yaparak, gizlenerek oynuyorsunuz rogue classını. Ben de rpglerde sinsi rogue oynamayı çok severim. Derdinizi doğru anladıysam, divinity original sin şiddetle tavsiye ederim. Turn based , eğlenceli bir combatı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kortor

    Divinity original sin. Classic ve remastered versiyonu var. Classicte rogue backstabi çok güçlü. Remasteredda dengelediler biraz. Dual dagger kullanarak, backstab yaparak, gizlenerek oynuyorsunuz rogue classını. Ben de rpglerde sinsi rogue oynamayı çok severim. Derdinizi doğru anladıysam, divinity original sin şiddetle tavsiye ederim. Turn based , eğlenceli bir combatı var.
    Turn Based olduğu için oynamamıştım ama deneyeyim hocam. Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.