Bildirim
RP çekimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende var ama beğenmiyorum nedense.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mazel Tov
Şimdi malumunuz skinlerde fiyat güncellemesi gelecek. Hep sonra alırım diye diye ertelediğim Arcade Sona'ya zam gelecek diye almak istiyorum. Kasım'da 18'e gireceğim o yüzden 18 yaşından küçük birisi olarak en güvenilir ve uygun şekilde nasıl alabilirim? (West)
Gidersin postaneye . Xgametr.com dan aldigin hesaba yatirirsin parayi . Odemeni bildirirsin 5dkya rp'n hazir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 11 Nisan 2013; 23:49:20 >
Konu kalabalığı olmasın diye burda soruyum dedim westtende tel ile rp çekimi yapılıyomuydu
herhangi bir rp satış sitesinin banka hesaplarına atmden havale yapabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: popik
Konu kalabalığı olmasın diye burda soruyum dedim westtende tel ile rp çekimi yapılıyomuydu
Hayır ama aracı siteler ile oluyor onlarda çok kazık. -
biri link verebilir mi bu yükselicek olan skinleri
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
Bende var ama beğenmiyorum nedense.
Zam gelmeden almak lazım. Pbe'de denemiştim ve 8bit lover birisi olarak baya hoşuma gitmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: ReJee
quote:
Orijinalden alıntı: Mazel Tov
Şimdi malumunuz skinlerde fiyat güncellemesi gelecek. Hep sonra alırım diye diye ertelediğim Arcade Sona'ya zam gelecek diye almak istiyorum. Kasım'da 18'e gireceğim o yüzden 18 yaşından küçük birisi olarak en güvenilir ve uygun şekilde nasıl alabilirim? (West)
Gidersin postaneye . Xgametr.com dan aldigin hesaba yatirirsin parayi . Odemeni bildirirsin 5dkya rp'n hazir
Şifre vermek problem olmuyor mu?
quote:
Baktım ama yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
herhangi bir rp satış sitesinin banka hesaplarına atmden havale yapabilirsin
Bu gidişe bakılırsa böyle olacak zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: LoL_Game
biri link verebilir mi bu yükselicek olan skinleri
http://euw.leagueoflegends.com/news/skin-rp-price-changes
-
quote:
Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai
quote:
Hayır ama aracı siteler ile oluyor onlarda çok kazık.
Tesekkurler bilgilendirdigin için
Bazı int cafelerde kod satıyorlar böyle 840 rp filan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X