Şimdi Ara

RP çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi malumunuz skinlerde fiyat güncellemesi gelecek. Hep sonra alırım diye diye ertelediğim Arcade Sona'ya zam gelecek diye almak istiyorum. Kasım'da 18'e gireceğim o yüzden 18 yaşından küçük birisi olarak en güvenilir ve uygun şekilde nasıl alabilirim? (West)

• Bende var ama beğenmiyorum nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Şimdi malumunuz skinlerde fiyat güncellemesi gelecek. Hep sonra alırım diye diye ertelediğim Arcade Sona'ya zam gelecek diye almak istiyorum. Kasım'da 18'e gireceğim o yüzden 18 yaşından küçük birisi olarak en güvenilir ve uygun şekilde nasıl alabilirim? (West)

Gidersin postaneye . Xgametr.com dan aldigin hesaba yatirirsin parayi . Odemeni bildirirsin 5dkya rp'n hazir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 11 Nisan 2013; 23:49:20 >
  • Konu kalabalığı olmasın diye burda soruyum dedim westtende tel ile rp çekimi yapılıyomuydu

• herhangi bir rp satış sitesinin banka hesaplarına atmden havale yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: popik

Konu kalabalığı olmasın diye burda soruyum dedim westtende tel ile rp çekimi yapılıyomuydu

Hayır ama aracı siteler ile oluyor onlarda çok kazık.
  • biri link verebilir mi bu yükselicek olan skinleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Bende var ama beğenmiyorum nedense.

Zam gelmeden almak lazım. Pbe'de denemiştim ve 8bit lover birisi olarak baya hoşuma gitmişti.

quote:

Orijinalden alıntı: ReJee

quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Şimdi malumunuz skinlerde fiyat güncellemesi gelecek. Hep sonra alırım diye diye ertelediğim Arcade Sona'ya zam gelecek diye almak istiyorum. Kasım'da 18'e gireceğim o yüzden 18 yaşından küçük birisi olarak en güvenilir ve uygun şekilde nasıl alabilirim? (West)

Gidersin postaneye . Xgametr.com dan aldigin hesaba yatirirsin parayi . Odemeni bildirirsin 5dkya rp'n hazir

Şifre vermek problem olmuyor mu?

quote:

Konu kalabalığı olmasın diye burda soruyum dedim westtende tel ile rp çekimi yapılıyomuydu

Baktım ama yoktu.

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

herhangi bir rp satış sitesinin banka hesaplarına atmden havale yapabilirsin

Bu gidişe bakılırsa böyle olacak zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

biri link verebilir mi bu yükselicek olan skinleri

http://euw.leagueoflegends.com/news/skin-rp-price-changes

• quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

quote:

Hayır ama aracı siteler ile oluyor onlarda çok kazık.

Tesekkurler bilgilendirdigin için

• Bazı int cafelerde kod satıyorlar böyle 840 rp filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.