Şimdi Ara

RP alım hatası.Yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün gece saat 22.00 den beri almaya çalışıyorum fakat bir türlü alamadım.Sürekli aynı mesajı alıyorum.Farklı kart ile denedim farklı cihaz ile denedim sorun devam ediyor.Hatta denemek için yanlış kredi kartı bilgileri girdim yine aynı hatayı verdi.Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı ?

Hata mesajı şu şekilde: "bugünlük yeteri kadar uğraştın güvenlik sebebiyle daha fazlasına izin veremiyoruz 24 saat bekleyip tekrar dene"

PSN ID: Osse-Saeros
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

Arkadaşlar dün gece saat 22.00 den beri almaya çalışıyorum fakat bir türlü alamadım.Sürekli aynı mesajı alıyorum.Farklı kart ile denedim farklı cihaz ile denedim sorun devam ediyor.Hatta denemek için yanlış kredi kartı bilgileri girdim yine aynı hatayı verdi.Bu konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı ?

Hata mesajı şu şekilde: "bugünlük yeteri kadar uğraştın güvenlik sebebiyle daha fazlasına izin veremiyoruz 24 saat bekleyip tekrar dene"

kartta para olmadığı halde zırt bırt denersen öyle olur

benim de başıma geldi

tek yöntemi 24 saat hiç deneme yapmadan beklemek

1 kez bile denesen 24 saat başa döner

24 saat mağazaya girmemen lazım süre dolunca kartında para varsa çekebilirsin istediğini

• Tam 24 saat bekledikten sonra deneyiniz. Arada hiç denemeniz olmasın, sorun devam ederse eğer ticket atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Osse-Saeros kullanıcısına yanıt
    Yazılanı okusaydın keşke 24 saat beklemen gerek. Her deneyişinde 24 saat sıfırlanır ona göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun bilinen bi çözümü yok.Aynı sorun arkadaşımın da başına gelmiş ve 5 gün boyunca sorun devam etmiş.6. gün sorun kalkmış fakat ticket attığı halde cevap alamamış.Ben çözümü kendim buldum.Arkadaşımın hesabından kendime rp hediye yolladım.Ayrıca internette araştırma yaptığımda bu sorunu yaşayan çok kişi olduğunu farkettim ve hiç bir rioter bu sorun üzerine bi cevap vermemiş.

Konu silinebilir.

PSN ID: Osse-Saeros
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.