Selamlar forum, İlk seri geldi ama henüz teslim edilmedi, belge işleri devam ediyor gümrükte deniyor. İncelemelerde olumlu yorumlar görüyorum. Markanın da genel anlamda çok dayanıklı mallar ürettiği söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz bu alet hakkında? Yerine şunu alırdım dediğiniz bir motosiklet var mı? Fiyat 320bin - 330bin arası. Bir de foto gelsin. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Royal Enfield Himalayan




-
-
Hızlı bir güncelleme, incelemek için Himalayan Ataşehir mağazaya gelmiş. Ben de kapora verdim, herşey yolunda giderse Haziran sonu teslim alacağım.
-
Selamlar, motoru 12 Temmuz da teslim aldım ve 900 Km yol yaptım şimdiye kadar.
Şimdilik motordan gayet memnunum. Memnun olamayacağım tek mesele titreşim olabilir, fakat tek silindir bir makina için kabul edilebilir bir durum ve bunu bilerek aldım aleti. 5bin devir üzerinde ayaklarda titreşim var, aynalar da bir miktar titriyor.
Motorla uzun yola da çıktık. Artçı ve heybe çantalar ile İstanbul - Dedeağaç seyahati yaptık ve geri döndük. Yolda hiç zorlanmadı. Rüzgar harici iyi bir yolculuktu. Uzun yol yapılacaksa alet kesinlikle tur camı istiyor. Hiçbir arıza ya da sıra dışı bir durum yaşamadık. Torku ve hızı gayet yeterliydi. Özellikle 3. vitesteki hızlanması insanı mutlu ediyor. Yakıt ortalamam ise 2.8 L / 100 Km oldu.
Bu arada rodaj bakımı 2500 Tl tuttu. Geçen ay arabanın bakımını sanayide 2bin tl' ye yaptırmıştım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 24 Temmuz 2024; 10:39:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X