Şimdi Ara

Router bağlantısı yardımcı olurmusunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar evim 3 katlı 1. Katında karşı komşudan çekmiş olduğum kablo ile internet kullanıyorum netis marka bir router ile hem wifi hemde masaüstü pcde internet kullanabiliyorum 3. Kattada teras var orayıda çok sık kullanıyorum 1. Kattaki Routerden internet çekmiyor ben terasa bir kablo çekip access point ile wifi olarak intetneti kullanabilirim fakat ileriye dönük tp linkin tdw8961n modem router ürününü almak istiyorum modem olarakta işime yarayabilir sorum şu olacak komşunun modeminden 1 kattaki netis marka Routerin Lan çıkışından bir kablo çekip terasa ve bu ürüne takıp wifi olarak internetti kullanabilir miyim yani access pointin yaptıgı işi routerden routere internet bağlantısını daha uzaga taşıma imkanım var mıdır. Birde 3.kata çekecegim 30 metre kablo internet hızını düşürürmü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba,

    Yanlış bilgi vermemek için biraz internette arama yaptım ancak bende net bir bilgiye ulaşamadım fakat normalde köprüleme yaptığınız modemden giriş yapamıyor olmanız lazım diye hatırlıyorum. Bir dönem kendim kullandım. Kablonet modemden wireless router'a köprüleme yaptığımda kablo net modemi kullanmayıp direk routerdan dağıtım işlemi ile interneti kullandım. Ama router'dan router'a interneti paylaşabiliyorsunuz ve diğer router'ı da kullanabiliyorsunuz.

    Daha açıklayıcı bilgi yazacak arkadaş gelecektir yine de
  • ikinci defa komşudan kabloya çekmeye gerek yok
    birinci gelen kabloyu elinizdeki netis üstünde wan portuna girip kendi ağınızı komşu modemden izole edin
    ikinci kabloyu netis üstünden çekin terasa
    ileride dsl bağlantısı için hemde şuanki yayını genişletmek için bir cihaz alacaksanız vdsl bir modem alın ne olur ne olmaz
    modelini verdiğiniz ürün adsl bir cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.