Şimdi Ara

ROTTWEİLER Alıcam [Nerden Alıyım?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
23.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata


    quote:

    Orjinalden alıntı: KuzuXx

    Rottweiler Cinsi Köpek Alıcamda Bildiğiniz Güvenilir Biryer Varmı? Sahibinden.com'a Felan Bakıyorumda Çoğunada Güvenemiyorum. İstanbul Anadolu / Avrupa Yakası Fark Etmez İstanbul İçi Olsunda Secereli Olsun Aşıları Tam Olsun 0 - 2 Aylık Arası Tercihimdir ve Küt Burunlu Kalın Patili Olması Şart 400 İle 500 Lira Arası Verebilirim. Dediğim Kriterlere Uyan Biryer Biliyorsanız Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

    Varsa Websitesi [ Köpeklerin Resimlerine Bakmam Lazım ] / Telefon Numarası / Semti / Söylerseniz Araştırırım.





    Şecereli rott.u Türkiye'de bulamazsın.Neden?Çünkü Türkiye'de doğum yapan şecereli(anne-baba) köpeklerin yavrularına şecere alınamıyor.Diğer bir değişle FCI'ın Türkiye'de bürosu yok.

    Yurt dışından getirilmiş şecereli bir yavruyu 400-500YTL'ye almazsın.Örneğin Almanya'daki bir yavrunun fiyatı 1000€'dan başlar.Getirmeside aşağı yukarı 500€ tutar.Yani verdiğin rakama şecereli yavru imkansız.

    Küt burunlu, kalın patili ... vs gibi terimler rott. için yanlış şeyler.Zaten ırkının özelliklerini taşıyan bir rott.'un burnu diğer ırklara göre daha basıktır.Yani küttür.

    Aradığınız kriterlerin fiyata göre imkansız olduğunu söyleyerektenwww.rottforum.com adresinden(Türkiye Rottweiler Irk Derneği) annesi, babası belli yavrular alabilirsiniz.Şu anda mevcut yavrular var fakat yakın zamanda doğum yapacak çok güzel bir dişi var.Eşide oldukça güzel.Link:

    http://www.rottforum.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1232


    Vay be süper tavsiye :)

    Bu yavrulardan birini almıştım 2 sene olucak :) çok şey kaçırmışınız diyebilirim :)
  • Rottweiler almaktan emin misiniz ? cunki bu kopek en cok ilgi gormesi gereken kopek turudur.arastirmanizi iyi yapin bence,,ve sonra karar verin
  • Merhabalar 3 arkadaş yaşayacağımız üniversite evine labrador almak istiyoruz.
    900 lira gelirim olacak bunun 300 ü ev gideri 100-150 arasıda köpeğin masrafı olarak düşünüyorum.
    Köpekle ilgilenme konusunda hiçbir sıkıntı olmayacak çünkü evde heran birisi olacak.
    Güvenilir bir çiftlikten yavru labradoru nasıl bir fiyata alabilirim ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sabah akşam köpeği kim gezdirecek?
    Tartışma olurda evden ayrılırsan köpek ne olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Sabah akşam köpeği kim gezdirecek?
    Tartışma olurda evden ayrılırsan köpek ne olacak?

    Bi arkadaşımız 2. öğretim 2 kişi ise 1. öğretim ayrıca 9 yıllık arkadaşız sorun illa yaşanır ama büyük bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
  • Bütçe nedir? İl neresi?
  • gençler izmirde rott almak isteyenler kesinlikle tim köpek çiftliğine uğrasın mutlaka son derede kaliteli köpekelri olan bir çiftliktir.dogo konusunda size şunu söyleyim bir dogo sahibi olarak;özellikle izmirde 2 kişinin köpekleri dünya çapında ünlü kanlardan geliyr.soyunda bir ton şampiyonluklar bulunuyor bu kanın.satan kişiler 1250 tl den satıyorlar.stan kişilere ulaşmak isteyenler bana pm atabilir.dogo çoközel bir ırktır ve heryerden dogo alınmaz.700-800 e de dogo olmaz olsada anne babanın mutllaka secereli olmasına önem gösterin.sadece safkan demekle bir köpek safkan olmaz,bunu kanıtlayan belgenein olması çok önemlidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Bütçe nedir? İl neresi?

    Bütçe 300-500 arası aylık masrafda 150 civarı yapılabilir. İl sakarya ve çevresi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gürcan34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Bütçe nedir? İl neresi?

    Bütçe 300-500 arası aylık masrafda 150 civarı yapılabilir. İl sakarya ve çevresi.


    Piyasada bulabileceğin yavrular 500+ TL'ye gelir. Evde üretilen yavrular 750 civarına çıkıyor. Ucuz etin yahnisi hesabı 300TL'ye de yavru bulabilirsin ama sıkıntı yaratma ihtimali yüksek. Yine de bakayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ata


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gürcan34


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Bütçe nedir? İl neresi?

    Bütçe 300-500 arası aylık masrafda 150 civarı yapılabilir. İl sakarya ve çevresi.


    Piyasada bulabileceğin yavrular 500+ TL'ye gelir. Evde üretilen yavrular 750 civarına çıkıyor. Ucuz etin yahnisi hesabı 300TL'ye de yavru bulabilirsin ama sıkıntı yaratma ihtimali yüksek. Yine de bakayım

    1 ay daha bekleyip fedakarlık yapıp daha sağlıklı bir hayvan alabilirim
  • En mantıklısı Sonuçta 10 küsür sene o köpekle yaşayacaksın. Beleyip en iyisine karar vermek gerekir
  • Bende dişi yavru var
    Ata nın en başta verdiği linkteki yavrulardan biri babası Annede o güzellikte 7 yavruydu hepsi satıldı bir dişi kendime ayırmıştım ama hiç yoktan erkek açk geldi üç köpek zor oldu biraz evde :)
    Düşünürsen konuşuruz :)
  • sayın ata bey, anlıyorum pek bır bılgılısınız rottweilerlar ve hatta dıger ırk kopekler ıle ılgılı!
    hatta o kadar cok bılgılısınız kı bır kac fotoya bakıp da o yavruların stopu yok av köpegı gıbıler,onların annesı kotu dıyebılecek kadarda ısı gelıstırmıssınız ve hatta kendınıze delıce guvenerek akıfa onıks paladanın ve yavrularının ınternet uzerınden karalamasını rahatlıkla yapmaktasınız!

    afedersınız ama sız kımın kopegını kımlere kotuluyorsunuz? akıfa onıks palada ;suan ıcın turkıyedekı en ıyı ve en kalıtelı secerelı dısı rottweilerdır.
    yıgıdı öldür hakkını yeme demıs atalarımız sızın bu yaptıgınız nedır yanı?

    madem o kadar bılgılısınız o zaman bır köpegı yakından gormeden hakkında kesın yargılarla konusulmayacagınıda bilmenız gerekırdı degıl mı? sız hıc yakından gordunuz mu akıfa onıks paladayı yada onun yavrularını! ben akıfa onıks paladayıda yavrularını da gordum hatta ellerıme dogdu her bır yavru! dogumdan yenı sahıplerıne teslım edılene kadarkı her asamayı bılırım ben onların her anını ve gelısım sureclerını! hepsı super hepsı bırbırınden guzel!

    yavruların stopu yokmus yapmayın allah askına cam dıbı gozluklerle mı baktınız yavruların resımlerıne onuda bılemıyorum kı... bu kadarıda ayıp yanı hıc bır kusuru yok yavrularının oyle buyutulecek artı rahatlıklada sıze turkıyedekı en ıyı yerlı uretım köpeklerı arasında onlar var dıyebılırım!

    vonstrabonun sahıbı kesınlıkle benım cok sevdıgım bırıdır ,ıyıdır ve rottlara gercekten cok zaman ve para harcamıstır! ama eger olay olanları dogru atmak ıse orda durun bakalım ozaman! herseyı gectım demeyım dıyorum zorla dedırtıyorsunuz; vonstrabonun uretımlerının bızımkınden ıyı oldugunu nerden bılıyorsunuz sayın ata bey? bu gune dek kac yavru verdi? kacı cok buyudu ve bıze bırer ornek olabılecek caga geldı?

    bızım yavrular dogduklarında herseylerı ıle mukemmel ıken ve sahıplerıne 50gunlukken 1200tl karsılı sorunsuz köpekler olarak teslım edılırlerken cemın turkıyede urettıgı ılk secerelı yavrular olan 2 erkekden (kı bırı sonra öldü)kalanı da aynı fıyata yanı 1200tl ye satıldı ama tuy problemlı olarak!!! bu hak mı sayın ata bey??? hadı soyleyın bakalım.. yurt dısında sorunlu köpekler normalın yarı fıyatına pet class olarak satılmaktadır bunu bılırsınız herhalde!

    alın ıkı secerelı rotun eslesmesınden dogan bır yavru sıze degerı 1200tl ve tuy problemlı!!! daha 40 gunlukken mı neydı cem arkadasımız bana yavrunun yenı cekılmıs vıdeo lınkı yolladı bak bakalım nasıl dıye o vıdeo lınkınde barız bellı olan tuy problemını kendısıne dıle getırdıgımde evet bıraz tuyu uzun ve karısık boyun kısmında zamanla duzelır ınsallah dıyerek cevap verdı!!! o kadar bılgılısınız ata bey, problem problemdır degıl mı?insallahla masallahla olmaz bazı seyler bılırsınıuz.. kucukken var olan sorunlar buyuyunce yok olmaz tam tersıne ılerler degıl mı? bunu emınım benım kadar sızde ıyı bılıyorsunuzdur...

    burda kımse kımseyı kandırmasın ve bos yerede karalamasın! alnı acık sozu mert bırıyımdır ve aslada bır mal benım dıye kusurlarını ortmem yada saklama geregı duymam! ben ne ısem oyum dolayısı ıle köpeklerımde ne ıse o! kı zaten akıfa onıks palada benım degıl ahmet erhan celık'ın köpegıdır.evet akıfa onıks paladanında kusurları var yok degıl, ama bunlar turkıyedekı dıger secerelı dısı rottlar ıle karsılastırılacak olursa devede kulak kalır!!!!

    artı yurt dısına gıttım gordum bılıyorum bırcok sey falan fılan demıssınız! ıyı guzel hos bende gıttım gordum hatta ordan bır rott alıp geldım :D pekı sız yurt dısında bır dısının kafes ıcınde tutulup hıc egıtım verılmeden sadece cıftlesmeye kullanıldıgını hıc gordunuz mu? ben pek sanmıyorum! genellıkle dısıler en azından bh derecesını almalı daha ıyı dereceler alırlarsa daha ıyı tabı ama en azından bh olmalı bır köpegın ıyı olup olmadıgını sadece guzellıgı belırlemez aklı da onemlıdır! bugun bır eslesmeden yavru alınacagı zaman bılınclı ınsanlar 3 seye bakarlar; 1.dogacak yavrunun sahıp olacagı seceresıne kımler var ataları kım olacak gıbı 2. seceresınde aılesının sahıp oldugu derecelere kı bu yavrununda zekasının yada becerısının ne durumda olabılecegı konusunda bıze bılgı verır 3. anne ve baba ozellıklerıne...

    burda akıfa onıks paladayı kotulemek kolay pekı vonstrabonun hangı dısı köpegı full egıtımlı bana soyler mısınız?kac dısı köpegı aklını egıtımını benlıgını ıspatlamıs durumda? yukarıda dedıgım gıbı en azından temel ve ılerı ıtaat egıtımı olmalı dısı köpegın (tabı erkegınde)! ama akıfa onıks palada full egıtımlı'dır ayrıca yurt dısından ıkı adet derecesı bulunmaktadır.. daha nesı olsun bu bıle yeterlı onu turkıyenın en dişilerınden bırı yapmak ıcın...

    sımdı yavrulara gelelım; bu sekılde kesın yargılarla kotu karalamanızı ınternet uzerınden yaparken bu köpeklerın yavru oldugunu unuttunuz sanırım!ınsanlarda oldugu gıbı yavru köpeklerdede bır blue cagı vardır gelısme donemı yanı. bunu bılmelıydınız!! ve bu donemlerde kımı zaman boyu cok uzun kımı zaman kafası buyuk vucudu kucuk ve kımı zamanda burnu uzun kafa kucuk gozukebılır! bu haller normaldır köpeklerımızle ılgılı kesın yargıya12 aylık olmadan varamayız hatta ne 12 aylıgı ergenlıgı tamamlaması 18 aylık olunca olur dolayısı ıle 12 aylıkken kabası tamamen ortaya cıkar 18 aylıkkende vucut ve hatlar ıyıce oturur.o zaman neyı nasılmıs dıle rahatca getırebılırsınız ama bızım yavrularımız henuz 6 aylık yenı oldular...sıze hıc yakıstıramadım, bu yaptıgınız hıc de profesyonelce degıl ata bey! aslında soyleyecek daha cok soz var ama bu kadarının kafı olduguna ınanıyorum. umarım bundan sonra bır baskasının köpegını nette ulu orta kotulemeden once ıyıce bılgı sahıbı olur ve bır lafı demeden once 2 kez dusunursunuz!!!


    ayrıca benden herkese bır dost tavsıye rottweiler'ı olmayandan rottweiler tavsıyelerı almayın.. tabı aynı sekılde dogosu yada labradoru yada pekınesı olmayandanda gıdıp bu kopeklerle ılgılı bılgı almayın! tum köpeklerın ortalama saglıksal bılgıler aynı olsada her kopegın bakımı yasam seklı ısteklerı tamamen farklıdır dolayısı ıle bunuda o ırka bakmıs emek vermıs ınsanlar en ıyı sekılde bılır! ancak sıze onlar dogru sekılde yardımcı olabılır; bunu asla aklınızdan cıkarmayın.

    saygılarımla
  • bende şöyle bişi söyleyim;köpek alıcaksanız anne babası secereli köpek alın ancak secerelerini iyi ineceleyin!bu köpekler ne gibi soylardan geliyorlar,herhangi bir yarışmaya girip derece almışları vs gibi hatta mümkünse yavruların kalça röntgenlerini falan isteyin.bende bir dogo argentino sahibiyim ve size aldığım dişi dogonun anne babası ve kendinin resimlerini koyuyorum.3'ü de fcı secereli köpekler.bilinçli hayvan alırsanız sizinde böyle bir köpeğiniz olabilir;
    BABA LEON
     ROTTWEİLER Alıcam [Nerden Alıyım?]


    ANNE HERTA
     ROTTWEİLER Alıcam [Nerden Alıyım?]


    KIZIM AZURE bu resimde 9 aylıktı
     ROTTWEİLER Alıcam [Nerden Alıyım?]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliTR3 -- 31 Ağustos 2010; 2:41:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rek35

    sayın ata bey, anlıyorum pek bır bılgılısınız rottweilerlar ve hatta dıger ırk kopekler ıle ılgılı!
    hatta o kadar cok bılgılısınız kı bır kac fotoya bakıp da o yavruların stopu yok av köpegı gıbıler,onların annesı kotu dıyebılecek kadarda ısı gelıstırmıssınız ve hatta kendınıze delıce guvenerek akıfa onıks paladanın ve yavrularının ınternet uzerınden karalamasını rahatlıkla yapmaktasınız!

    afedersınız ama sız kımın kopegını kımlere kotuluyorsunuz? akıfa onıks palada ;suan ıcın turkıyedekı en ıyı ve en kalıtelı secerelı dısı rottweilerdır.
    yıgıdı öldür hakkını yeme demıs atalarımız sızın bu yaptıgınız nedır yanı?

    madem o kadar bılgılısınız o zaman bır köpegı yakından gormeden hakkında kesın yargılarla konusulmayacagınıda bilmenız gerekırdı degıl mı? sız hıc yakından gordunuz mu akıfa onıks paladayı yada onun yavrularını! ben akıfa onıks paladayıda yavrularını da gordum hatta ellerıme dogdu her bır yavru! dogumdan yenı sahıplerıne teslım edılene kadarkı her asamayı bılırım ben onların her anını ve gelısım sureclerını! hepsı super hepsı bırbırınden guzel!

    yavruların stopu yokmus yapmayın allah askına cam dıbı gozluklerle mı baktınız yavruların resımlerıne onuda bılemıyorum kı... bu kadarıda ayıp yanı hıc bır kusuru yok yavrularının oyle buyutulecek artı rahatlıklada sıze turkıyedekı en ıyı yerlı uretım köpeklerı arasında onlar var dıyebılırım!

    vonstrabonun sahıbı kesınlıkle benım cok sevdıgım bırıdır ,ıyıdır ve rottlara gercekten cok zaman ve para harcamıstır! ama eger olay olanları dogru atmak ıse orda durun bakalım ozaman! herseyı gectım demeyım dıyorum zorla dedırtıyorsunuz; vonstrabonun uretımlerının bızımkınden ıyı oldugunu nerden bılıyorsunuz sayın ata bey? bu gune dek kac yavru verdi? kacı cok buyudu ve bıze bırer ornek olabılecek caga geldı?

    bızım yavrular dogduklarında herseylerı ıle mukemmel ıken ve sahıplerıne 50gunlukken 1200tl karsılı sorunsuz köpekler olarak teslım edılırlerken cemın turkıyede urettıgı ılk secerelı yavrular olan 2 erkekden (kı bırı sonra öldü)kalanı da aynı fıyata yanı 1200tl ye satıldı ama tuy problemlı olarak!!! bu hak mı sayın ata bey??? hadı soyleyın bakalım.. yurt dısında sorunlu köpekler normalın yarı fıyatına pet class olarak satılmaktadır bunu bılırsınız herhalde!

    alın ıkı secerelı rotun eslesmesınden dogan bır yavru sıze degerı 1200tl ve tuy problemlı!!! daha 40 gunlukken mı neydı cem arkadasımız bana yavrunun yenı cekılmıs vıdeo lınkı yolladı bak bakalım nasıl dıye o vıdeo lınkınde barız bellı olan tuy problemını kendısıne dıle getırdıgımde evet bıraz tuyu uzun ve karısık boyun kısmında zamanla duzelır ınsallah dıyerek cevap verdı!!! o kadar bılgılısınız ata bey, problem problemdır degıl mı?insallahla masallahla olmaz bazı seyler bılırsınıuz.. kucukken var olan sorunlar buyuyunce yok olmaz tam tersıne ılerler degıl mı? bunu emınım benım kadar sızde ıyı bılıyorsunuzdur...

    burda kımse kımseyı kandırmasın ve bos yerede karalamasın! alnı acık sozu mert bırıyımdır ve aslada bır mal benım dıye kusurlarını ortmem yada saklama geregı duymam! ben ne ısem oyum dolayısı ıle köpeklerımde ne ıse o! kı zaten akıfa onıks palada benım degıl ahmet erhan celık'ın köpegıdır.evet akıfa onıks paladanında kusurları var yok degıl, ama bunlar turkıyedekı dıger secerelı dısı rottlar ıle karsılastırılacak olursa devede kulak kalır!!!!

    artı yurt dısına gıttım gordum bılıyorum bırcok sey falan fılan demıssınız! ıyı guzel hos bende gıttım gordum hatta ordan bır rott alıp geldım :D pekı sız yurt dısında bır dısının kafes ıcınde tutulup hıc egıtım verılmeden sadece cıftlesmeye kullanıldıgını hıc gordunuz mu? ben pek sanmıyorum! genellıkle dısıler en azından bh derecesını almalı daha ıyı dereceler alırlarsa daha ıyı tabı ama en azından bh olmalı bır köpegın ıyı olup olmadıgını sadece guzellıgı belırlemez aklı da onemlıdır! bugun bır eslesmeden yavru alınacagı zaman bılınclı ınsanlar 3 seye bakarlar; 1.dogacak yavrunun sahıp olacagı seceresıne kımler var ataları kım olacak gıbı 2. seceresınde aılesının sahıp oldugu derecelere kı bu yavrununda zekasının yada becerısının ne durumda olabılecegı konusunda bıze bılgı verır 3. anne ve baba ozellıklerıne...

    burda akıfa onıks paladayı kotulemek kolay pekı vonstrabonun hangı dısı köpegı full egıtımlı bana soyler mısınız?kac dısı köpegı aklını egıtımını benlıgını ıspatlamıs durumda? yukarıda dedıgım gıbı en azından temel ve ılerı ıtaat egıtımı olmalı dısı köpegın (tabı erkegınde)! ama akıfa onıks palada full egıtımlı'dır ayrıca yurt dısından ıkı adet derecesı bulunmaktadır.. daha nesı olsun bu bıle yeterlı onu turkıyenın en dişilerınden bırı yapmak ıcın...

    sımdı yavrulara gelelım; bu sekılde kesın yargılarla kotu karalamanızı ınternet uzerınden yaparken bu köpeklerın yavru oldugunu unuttunuz sanırım!ınsanlarda oldugu gıbı yavru köpeklerdede bır blue cagı vardır gelısme donemı yanı. bunu bılmelıydınız!! ve bu donemlerde kımı zaman boyu cok uzun kımı zaman kafası buyuk vucudu kucuk ve kımı zamanda burnu uzun kafa kucuk gozukebılır! bu haller normaldır köpeklerımızle ılgılı kesın yargıya12 aylık olmadan varamayız hatta ne 12 aylıgı ergenlıgı tamamlaması 18 aylık olunca olur dolayısı ıle 12 aylıkken kabası tamamen ortaya cıkar 18 aylıkkende vucut ve hatlar ıyıce oturur.o zaman neyı nasılmıs dıle rahatca getırebılırsınız ama bızım yavrularımız henuz 6 aylık yenı oldular...sıze hıc yakıstıramadım, bu yaptıgınız hıc de profesyonelce degıl ata bey! aslında soyleyecek daha cok soz var ama bu kadarının kafı olduguna ınanıyorum. umarım bundan sonra bır baskasının köpegını nette ulu orta kotulemeden once ıyıce bılgı sahıbı olur ve bır lafı demeden once 2 kez dusunursunuz!!!


    ayrıca benden herkese bır dost tavsıye rottweiler'ı olmayandan rottweiler tavsıyelerı almayın.. tabı aynı sekılde dogosu yada labradoru yada pekınesı olmayandanda gıdıp bu kopeklerle ılgılı bılgı almayın! tum köpeklerın ortalama saglıksal bılgıler aynı olsada her kopegın bakımı yasam seklı ısteklerı tamamen farklıdır dolayısı ıle bunuda o ırka bakmıs emek vermıs ınsanlar en ıyı sekılde bılır! ancak sıze onlar dogru sekılde yardımcı olabılır; bunu asla aklınızdan cıkarmayın.

    saygılarımla



    Sadece bir şey söyleyeceğim. Yazınızın başını okudum ve okumayı bıraktım. Hem de onca şey yazmış olmanıza rağmen. Niye mi? Çünkü bir cümleyi evirip çevirip böyle alakasız bir şekilde algılamanızdan dolayı:


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ata

    Türkiye'de rottweiler yok denecek kadar az. Akifa Oniks Palada'nın yavrularını da gördüm. Yanılmıyorsam av köpeği görüntüsünde(Stopsuz rott mu olur?), rottweiler dediğiniz bir köpekle çiftleştirilmiş(Verdiğiniz forumdan gördüm).



    Ne Palada'ya ne de yavrusuna edilen bir söz göremiyorum ben.

    Üşenmeden 12 satır yazı yamışsınız. 1 cümleyi okumamışsınız. Yazılanları dikkatli okuyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 31 Ağustos 2010; 5:04:23 >
  • türkçe kullanma yeteneği !!!! cok onemlı bır ayrıntı...

    ben detaycı bırıyımdır ata bey, kımseye durduk yere saygısızlık etmek ıstemem ama sızın o cumlenızın ılk okundugunda zıhınlerde canladırdıgı anlama gore yorum yapmıs bulunmaktayım; bır edebıyatcının kızı ve aynı sekılde yıne bır edebıyatcının kız kardesı olarak turkceye verdıgımız onem buyuktur. egerkı ben yanlıs anladıysam emın olun herkes yanlıs anlamıstır sızın cumlelerınızı... zaten sonuc ıtıbarı ıle babayı kotuleyerekde dolaylı yoldan yavrularıda kotulemıs oluyorsunuz.. buda goz ardı edılemeyecek bır ayrıntı yanı babayı kotuledıkten sonra yavrular ıcın ıyı bırsey soylemedıgınıze gore...

    her ne ıse; amacım sızınle polemiğe gırmek degil! burada bır acıklama yapmayı geregı duyuyorum; paladanın eslestıgı erkek ısmı efe;kıbrıs rum tarafındakı fcı onaylı bır rottweiler cıftlıgınden alınmıstır ve kıbrıs turk tarafında kalmaktadır. secerelıdır ve hatta fcı onaylı secereli. fotolarını ne yazık kı cok ıyı cekemedık cunku kendısı hıc yerınde duramayan bır erkek. sorunsuz degıl tabıkı ama stop sorunu yok sızın dedıgınız sekılde! ayrıca zaten turkıyede de sorunsuz Rottweiler yok!

    burdan anlasılacagı uzere anne ve babada secerelıydı ve yavrularda gayet guzel cıktılar..zaten kımsenın yapmadıgı bır olayı yaparak sattık bız köpeklerımızi. oda her alıcıya garantı vermek! kopeklerınde sorun cıkarsa (kendılerınden kaynaklanabıleceklerın dısında) paralarını gerı ıade edecegımızi ve hatta gerekırse yenı bır yavru verebılecegımızide soyledık.bunu bu devırde kımse yapmaz kı yapmıyorda ayrıca 5 yavrumuzun 4u ılede hala ıletısımdeyız sahıplerıne her turlu yardımda (bılgı anlamında) bulunmaktayız, kesınlıkle baglantıyı koparmamaktayız.

    bızler kotu ınsanlar degılız ata bey , rottweiler ırkını seven ve bu ırkı saygı duyan bıraylerız, ınanın akıfa onıks paladada suan ıcın turkıyenın en ıyı dısı rottweilerı.

    ayrıca halitr3 arkadasım sana sonuna kadar katılıyorum;anne baba onemlı. arkadaslar egerkı yurt dısından köpek almaya yetecek paranız yoksa; turkıyeden fcı secerelı köpeklerın eslesmelerınden yavru alın! en azından petshoptan yada soyu bellı olmayan köpeklerden daha ıyıdır sonucda soyu ve kan hattı bellıdır ve saf kanlıgı da suphegoturmez!
  • Ciddi ciddi yazılanı anlamayan birisine cevap vermeyeceğim. Özellikle eşleştirmedeki anne ve baba faktörü konusunda bir şey diyecektim ama evir-çevir yapılacağından vazgeçtim. İstiyorsanız bu 3 cümle ne anlama geliyor diye anket yapalım. Sizin iddianızı yazalım. Birine sizin iddianızı, diğerine de köpekler kendi kendilerine doğurmazlar yazalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 1 Eylül 2010; 6:13:25 >
  • ne yapmaya calısıyorsunuz?
    sızınle tartısmak ıstemıyorum ve sıze saygısızlıkda etmek degıl amacım ama kımseyede kendımı ezdırmem!


    sızın gıbı bende buradan ınsanlara en azından kendı köpeklerımle ılgılı dogru olan bılgıler vermek ıstedım sızın yanlıslarınızı ortaya sermem canınızı sıktıysa bunun ıcın yapabılecegım bır sey yok! cok uzgunum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rek35

    ne yapmaya calısıyorsunuz?
    sızınle tartısmak ıstemıyorum ve sıze saygısızlıkda etmek degıl amacım ama kımseyede kendımı ezdırmem!


    sızın gıbı bende buradan ınsanlara en azından kendı köpeklerımle ılgılı dogru olan bılgıler vermek ıstedım sızın yanlıslarınızı ortaya sermem canınızı sıktıysa bunun ıcın yapabılecegım bır sey yok! cok uzgunum...




    Bakın, iki cümleyi okuyup anlamaktan acizsiniz. Kendiniz iddia edip kendiniz konuşmayı bırakın. Varsa yanlaşım ıspatlayın. Ya da yazmayı kesin! Yanlış dediğiniz tersinden okuduğunuz 2-3 cümle. İlkokul çocuğuna gösterseniz doğru anlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.