Şimdi Ara

Rotring rapid vs 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun ömürlü kullanacağım aşırı pahalı olmayan bir kalem almak istiyorum . Aklımda rapid ve 500 var . Sizce hangisi idealdir ?
    +önerilere de açığım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• pentel smash

• Rapid kullanmadım 500 kullanmış biri olarak benim açıkcasi görünüşü çok hoşuma gidiyordu ondan almıştım böyle yazı yazarken o yazının oluşma hissiyatı da güzel yere çok düşürme ucu yamulur falan diyorlardı birkaç kez düşürdüm bir sorun olmamıştı birkaç ay kullanımda ise üzerindeki kırmızı yazı silinir haberin olsun alacaksan

• Kalemi uçtan tutarak yazıyorum hocam ergonomik olur mu sizce ? Bir de ağır mı ?

• Bebekhamsi53 kullanıcısına yanıt

hocam fotoda incelediyseniz oralarda yumuşak plastik var tırtık giib gözüken, en dipten tutmuyorsanız aşırı ergonomik

• Faber Castell Super pencil, sallamayla uç basabiliyor ve kullanışlı. Klasik uç da basıyor.
    3 tane alıp onu kullanırdım ben olsam sınav senesi boyu

• Az önce baktım hocam o tırtıklar rahatsız etmiyorsa gayet güzel bir kaleme benziyor. Fiyatı biraz yüksekmiş ama uzun vadede kullanım için çok da önemli değil gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rotring 500 vs Rapid
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucu kapanmıyor onu göze alarak satın al aga ben düşürdüm bişey olmadı ama arkadaşların yamulduğu oldu

• 500 al hocam

• sorun varsa sorabilirsin 500 hakkında

• Grip 1347 var bende çok memnunum

• Apollo 2327 ci yok mu ya hiç

• Hocam alirsam 0.5 alacağım. Uzun vadede yazımı nasıl? Çok çabuk bozuluyor diyenler var sizce de öyle mi ?

• Benimki çatladı hocam. Hemde hiç düşürmemiş olmama rağmen

Graph 1000 For Pro ya da Smash çok garanti kalemler herkes beğeniyor kullanan (Kalemle ilgili her şeyi sorabileceğiniz kişi sayılırım çok fazla olmasa da değerli bir koleksiyonum var diyebilirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74E143A6 -- 28 Kasım 2022; 19:18:0 >
  • dedikleri gibi 500 alırsan düşürmemeye çalış benimki düştü ucu yamuldu iğneyle düzelttim ama uç zor giriyor biraz

hocam 1 sene önce 0.7 aldım,sonlara doğru bi uç birikti ucunda toplu iğne yorgan iğnesi vs defalarca bastırdım olmadı,daha sonra bi 5 dakika kadar su ile ısıttım genleşsin diye,genleşti o uç tozlarını çıkardım.
    ama o sefer de uç fırlamaya başladı ucunu dondurdum biraz sıkılaştı ama uç fırlattı yine.motorla oynadım biraz gene değişmedi.
    ben de onu kardeşime verip 0.5 aldım bi 2 aydır kullanıyorum çok memnunum.
    alırsan tombow uç al çok fark edşyor.

• Evdekiler faber alıyordu ben de hep faber uc kullandım şu güne kadar . Tombowu deneyeceğim hocam

• Hocam ben uçtan tutarak biraz bastırarak yazan biriyim yazım da ufak sayılır. Gün içinde çok fazla kullanıyorum kalemleri. arkadasimda vario lux var onu uçtan tutamadığım için rahat etmemistim ve kaymıştı elimden . Şimdi de bunu yaşamayacagım bir kalem arıyorum :)

Hocam Rotring 500 daha uygun olur eğer uç çıkan metal borudan tutmuyorsanız tabi o kadarı da biraz fazla xd. Ama tutuş yerini değiştirmeye alıştırabilirseniz (ben alıştırdım) Pentel Smash veya Graph 1000 daha iyi seçenekler. Rotring 600 de olabilir eğer parayı gözden çıkaracağım diyorsanız.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.