Bildirim
ronaldo piqueye nepmış beyler :D:D:D.D.D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ronaldo her barselona maçında yapıyor bir şey pikeye. _____________________________ -
:D:D:D:D:D.d.d.xdXdxdXDxdxd cHoq qoMiq qNQ qoPtuw yHaaa xdxd:D:D:DD::xd.d.d..d.d _____________________________ -
İyi olmuş hiç sevmem pikeyi kafasını kırasım var _____________________________ -
harika _____________________________ 
Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber? -
Süper hareket türk futbolunda görmek imkansız _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
İyi olmuş hiç sevmem pikeyi kafasını kırasım var
Yumruğunla öldür onu şampiyon.
_____________________________ -
iyi olmuş hiç sevmem pikeyi yorgan daha iyi _____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
FOREVER RONALDO
_____________________________ Her zaman doğru söyle, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın… -
Türkiye 'de olsa vurduğu top kıçına çarpıp geri sekerdi
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
iyi olmuş hiç sevmem pikeyi yorgan daha iyi
modelden de soğudun mu?
İyi olmuş hiç sevmem pikeyi kafasını kırasım var
sebebi shakira olmasın?
_____________________________ cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır -
zaten bir messi değil şimdi de bir iniesta bile değil _____________________________ -
biraz refleksimsi bir hareket olmuş inasn top sektirirken felan top arkaya kaçınca o haraketi yapar zaten bence şans da var
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: reyesssss
quote:
modelden de soğudun mu?
içimden dedim aha model konusundaki gibi buna da vurmaya başlıcaklar diye al işte 1.kareteci başladı vurmaya_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: berkhaninho
quote:
quote:
modelden de soğudun mu?
içimden dedim aha model konusundaki gibi buna da vurmaya başlıcaklar diye al işte 1.kareteci başladı vurmaya
bunda vurulacak ne var_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
-
quote:
Orijinalden alıntı: mekremod
biraz refleksimsi bir hareket olmuş inasn top sektirirken felan top arkaya kaçınca o haraketi yapar zaten bence şans da var
sanki hareketi yapan adam engin baytar şans diyosun ya. adam devamlı yapıyor fantastik hareketler hepsinde başarılı olamıyor ama yapmaya çalıştığı şeyi %95 yapıyo_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
modelden de soğudun mu?
içimden dedim aha model konusundaki gibi buna da vurmaya başlıcaklar diye al işte 1.kareteci başladı vurmaya
bunda vurulacak ne var
bu konuyu okumadıysan bi oku bakayım
http://forum.donanimhaber.com/m_57823768/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57824069_____________________________
-
[size=7]:D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
modelden de soğudun mu?
bunda vurulacak ne var
bu konuyu okumadıysan bi oku bakayım
http://forum.donanimhaber.com/m_57823768/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57824069
o konuyu okumayan kalmamıştırda orda adam bilmeden yapıyo dikkatini çekerim_____________________________ Kralın kızını sevdim vermediler
Benzer içerikler
- 1 ayda kpss biter mi
- talcid zararları
- pimapen kapının içinde anahtar kırıldı nasıl çıkarılır
- karizmatik soyadlar
- allah razı olsun diyene ne denir
- modern combat 4
- nokia lumia 1520
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler