Şimdi Ara

Ronaldo'dan açıklama geldi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ‎Cristiano Ronaldo az önce twitter'dan hayranlarına şöyle seslendi;

That I am feeling sad and have expressed this sadness has created a huge stir. I am accused of wanting more money, but one day it will be shown that this is not the case. At this point, I just want to guarantee to the Real Madrid fans that my motivation, dedication, commitment and desire to win all competitions will not be affected. I have too much respect for myself and for Real Madrid to ever give less to the club than all I am capable of. Abrazos to all madridistas

"Kendimi üzgün hissediyorum ancak insanların bunun hakkında konuşmaları bende daha büyük üzüntü yarattı. Hatta bunun nedenini daha fazla para istememe bağlayanlar bile oldu ama birgün bunun böyle olmadığını herkes görecek. Bu noktada; sadece insanlara şunu garanti edebilirim ki Real Madrid için tüm motivasyonumu sahaya yansıtmaya devam edeceğim. Takıma bağlılığımdan ve kazanma hırsımdan hiçbirşey kaybetmedim. Kendime çok büyük saygım var ve bunu, sahip olduğum herşeyi Real Madrid için harcama yolunda kullanacağımı bilmenizi isterim. Tüm Madridistaları kucaklıyorum."

Tüm haber ve çeviriler sayfamız yazarlarına aittir.

Adamsın sen adam.

HALA MADRID, HASTA EL SIEMPRE RONALDO !!!

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.