Şimdi Ara

Römorklar Türkiyede neden tutulmaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
11.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'da römork taşıyan crossover/station wagon sayısı inanılmaz çoktur ama bizim Türkiye'deki zevksizlerin sedan araba aşkı bitmediği için römork mömork göremeyiz yollarda.
  • Kapalı garaji olan mustakil evim+romorku koyabilecegim yazlik veya bağ evim+rezil etmicek 200+ hp veya 400+nm torku olan bir aracim olsa dusunurdum. Tr deki insanlarin %99 unun bu imkanlara sahip olmadigi icin gorulmemesi normal.



    Ha bi de kagit kurek isleri cok fazla. Alttarafi arkada bir demir. Luks araclarda tek tusla acilip kapanan versiyonlari da var fakat trde sabit olanini taktirmak bile bi dunya prosedur gerektiriyor.



    Youtube da bi eleman vardi kadjarin arkasina cekme karavan cekiyordu. Adam bi videoda romork/karavan takmak icin yapmaniz gereken resmi islemleri anlatiyordu, ben dinlerken yeter ulan dedim. Adam hepsini usenmeden yaptirmis tektek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda bizdeki gibi uzaya merdiven niyetine yapılmış binalarda değil az katlı binalarda hatta müstakil evlerde oturuyorlar. binalarında güzel otoparkları var.

    Bütün bunlar bi yana bizde hb araçlara "bagaj?" diyen adam gider sedan alır. Çoğu arabanın sw olanı ülkemizde yoktur. Mesela herkesin aşığı olduğu Passat'ın Golfün sw leri var ama türkiyede yok.

    Römork kültürü olmadığı gibi araçlarıyla salak salak sollama yapan, slalom yapanların olduğu bir yerde de baya tehlikeli olur. Normal şartlarda bile pek aynaya bakamayan baksa da pek bişey değişmeyen biri römork takıp aynaları hiç kullanamaz. Önlem almaz aksine onu bahane olarak kullanılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 28 Ekim 2018; 10:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muavinkonsolos M kullanıcısına yanıt
    Gördün mü adam sürekli maykıl şumaher gibi sürdüğü için sürekli yüksek güç lazım. Beygir beygir beygir. Arabaya 2. Kişi bile asla almaz çünkü ekstra ağırlık performance kaybı ve yakıt tüketimi demek. Lastikler hep elektrik battaniyesinde evden çıkarken açıyor maksimum yol tutuş için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etusch kullanıcısına yanıt
    İşte bu beygir azcılar E5'te makas ata ata gidenlerle aynı soydan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.