Şimdi Ara

ROM Attırsam düzelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Koreden almıs olduğum Orjinal Samsung Galaxy s5 K2Zoom ( SM-C115L) telefonda Türkiyede olduğu gibi Turkcell- vodafone-avea tarzı bi sim kart operatörün yazılımı yüklü. Kilidi gibi bi şey bunun yani, kaldırmak isteyince kalkmıyor, Ama kilitli değil. Telefon açılırken Samsung açılma ekranı geliyor fakat ardından da o firmanın ismi geliyo. Sim kartımı kullanabiliyorum arama vs yapabiliyorum, internetimi de kullanabiliyorum. fakat 4g si olduğu halde o ülde dışında ki ülkelerde 3g kullanılabiliyor 4G değil. Bu telefona normal (global) rom nasıl yüklerim.
    ne işlemler yapmam lazım?

Orijinalden alıntı: JhonJhon

Koreden almıs olduğum Orjinal Samsung Galaxy s5 K2Zoom ( SM-C115L) telefonda Türkiyede olduğu gibi Turkcell- vodafone-avea tarzı bi sim kart operatörün yazılımı yüklü. Kilidi gibi bi şey bunun yani, kaldırmak isteyince kalkmıyor, Ama kilitli değil. Telefon açılırken Samsung açılma ekranı geliyor fakat ardından da o firmanın ismi geliyo. Sim kartımı kullanabiliyorum arama vs yapabiliyorum, internetimi de kullanabiliyorum. fakat 4g si olduğu halde o ülde dışında ki ülkelerde 3g kullanılabiliyor 4G değil. Bu telefona normal (global) rom nasıl yüklerim.
    ne işlemler yapmam lazım?

http://www.sammobile.com/firmwares/download/53036/C115XXU1BOG1_C115OXE1BOG1_SER/ indirin odinle flaşlayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackUnkown B kullanıcısına yanıt
    Bu tarz şeylerle ilgili hiçbir bilgim yok, telefonun çökmesinden endişe ediyorum :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.