Şimdi Ara

RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)


    Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/282560
    ____________________________________________________

    RCT'a Genel Bakış:

    Roller Coaster Tycoon; küçüklüğümüzden beri hayran olduğumuz lunaparkları bilgisayarımıza taşıma fikrini ilk olarak hayata geçiren video oyunu. Serinin ilk oyunu 1999 yılında, ikinci oyunu 2002 yılında, üçüncü oyunu 2004 yılında, RCT4 adlı mobil oyunu 2014 yılında, bilgisayar için 4. oyunu ise 2015 4. çeyrekte satışa sunuldu/sunulacak. Serinin ilk iki oyunu 2D grafiklere sahip olmakla beraber 3. oyun diğerlerinden farklı olarak 3D piyasaya sürüldü.

    Oyunun içeriğine hızlıca bakacak olursak, RCT size en başından beri hayalinizdeki parkı kurma imkanını veriyor. Oyun içerisinde yer alan araçlardan; ister adrenalin içerikli oyuncaklar, ister çocuklara yönelik oyuncaklar isterseniz ise mükemmel hız trenlerini seçip parkınızı dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. RCT size hazır hız trenleri dışında kendi trenlerinizi de kurma imkanı vermekte. Oyunda parkınızın görselliğini arttıracak binlerce obje bulunmakta. Serinin 3. oyununda diğerlerinden farklı olarak oyunun 3 boyutlu grafiklere geçmesi seriye çağ atlatmakla beraber bir sürü yenilik de getirmiştir. Bu yeniliklerden başlıcaları:

    -Oyuncaklara binebilme.
    -Coaster Cam adı verilen kamera sistemi sayesinde kurduğunuz Roller Coaster'lara binebilme ve gerçeğe yakın deneyim sunma.
    -Soaked eklentisi ile su parkları kurma.
    -Wild eklentisi ile hayvan parkları/milli parklar kurma.
    -Kendi havai fişek, lazer ve su şovlarınızı oluşturma.
    -Daha gelişmiş arazi düzenleme seçenekleri ile beraber doğal şelaleler oluşturabilme.

    O dönemler bu imkanlarla simulasyon serisine damgasını vuran oyun maalesef şirketin son RCT oyunu oldu. RCT 3 çıktıktan tam 9 yıl sonra Chris Sawyer'den bağımsız bir grup serinin devam oyunu için çalışmalara başladı ve RCT World için start verilmiş oldu. Oyunu geliştiren ekip küçük bir ekipti ve gönüllüydü. İlk resimleri yayınladıklarında fanlar tarafından aşırı tepki aldılar. Bu yüzden 2014 sonu olan çıkış tarihi önce 2015 birinci çeyreğe ardından üçüncü çeyreğe ve son olarak da 4. çeyreğe ertelendi.
    Şimdi gelin RCT World hakkında elimizde neler varmış bir bakalım.

     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)


    Genel Bilgiler

    Tür: Simulasyon, Strateji
    Platform: Windows, Linux + SteamOS
    Yayıncı: RCTO Productions / Atari
    Yapımcı: Nvizzio Creations
    Çıkış Tarihi: 2015 4.Çeyrek
    Mod: Single-player
    Diller: İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, Çince, Portekizce, İspanyolca, Rusça, Felemenkçe

    Resimler ve Resmi Tanıtım Videosu

     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)  RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)
     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)  RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)
     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)  RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)



    TPR Özel Gamleplay Videosu



    Not: Bu video official hesaba yüklenmedi arkadaşlar. TPR ekibi test için etkinliğe katılmış ve orada video çekmiş.

    Etkinlikten Gelen Yeni Videolar

    51 Dakikalık yeni oynayış videosu:




    YENİLİKLER!
    -Artık araçları istediğimiz şekilde yerleştirebileceğiz. Karelere ve ya 4 yöne bağımlı değilsiniz. Mouse tekerleği ile yerleştireceğiniz aracı 0-360 derece arasında herhangi bir yönde yerleştirebilirsiniz.
    -Tıpkı araç yerleştirmede olduğu gibi yol yapımında da sınırlama kaldırılmış. İster düz, ister eğimli, isterseniz de çapraz yollar yapabilirsiniz.
    -Hız trenleri için yeni bir editör gelmiş. Trenleri yaparken oyunun bize sunduğu yollara bağımlı değiliz artık. Hız treninin ilerleyeceği yolu mouse ile istediğiniz eğimde yapmak mümkün. Bu sayede daha realistik hız trenleri yapmak mümkün hale geliyor.
    -RCT3'teki gibi yaptığımız RollerCoaster'lar yollarda sorunsuz bir şekilde ilerlemeyecek. Eğer RC'a hızlı bir şekilde dönüş yaptırmaya çalışırsanız raydan çıkacak. Bu yüzden deneme yanılma yolu ile en iyi hız trenini yapana kadar deneyeceksiniz.
    -Önceki oyunlarda hız trenleri için fren sistemi sadece düz raylara koyuluyordu, artık herhangi bir raya fren ve ya hızlandırıcı ekleyebilirsiniz.
    -Hız treni yapımında rayların altında beyaz-sarı-kırmızı şeklinde üç uyarı alanı var. Eğer inşa ettiğiniz hız treni yolu tehlikeli ise yani raydan çıkma ihtimali varsa ya da çok keskin hatlara sahipse yolun altı kırmızı oluyor. Böylece treni test aşamasına almadan inşa sürecinde düzeltebiliyorsunuz.
    -Hız trenlerini tamamladığınızda test aşamasından sonra üzerlerine tıklayarak ne kadar güvenli olduğunu ya da hassasiyetini yüzdelik olarak göreceksiniz. Bu oranların durumuna göre park daha çok ziyaretçi çekecek ve o roller coaster daha fazla talep görecek.
    -Parklarımızı, yaptığımız hız trenlerini steam üzerinden paylaşabileceğiz.



    UFAK DETAYLAR!

    -Videolarda parktaki ziyaretçilerin yürüyüşlerindeki bozukluk göze çarpan ilk detaylardan. Parktaki herkes moonwalk yaparmış gibi yürüyor. Yapımcı oyunun test sürümü olduğu için böyle olduğunu belirtti.
    -Sandbox haritası RCT3'e göre daha küçük. Videoda yapımcı bu durumu şöyle dile getirdi:
    "Aslında harita bu kadarla sınırlı değil. İstedikleri zaman sınırları genişletebilirler. Harita artık hiç olmadığı kadar geniş."
    -Videolarda gölet oluşturma gösterilmedi. Oyunda olup olmayacağı konusunda kesin bir bilgi yok.
    -Aynı şekilde "oyunda su araçları var mı" sorusunu yapımcı kesin cevap vermeden geçiştirdi.
    -Artık RollerCoaster istasyonlarına hazır yapılardan birini seçebileceğiz. Önceden istasyonların üstü açık bırakılıyordu ve kullanıcı isterse istasyonun üstünü oyun içindeki araçlarla örtebiliyordu. Bunun yerine artık hazır yapılar var.
    -Oyunda 10 RollerCoaster türü, 30'a yakın ise eğlence aracı var -şimdilik-
    -Oyunda RCT3'te ki gibi tünel/yer altı sistemi yok. Yapımcı bu durumun bazı hatalara neden olduğunu oyuna adapte etmesinin zor olduğunu belirtti. İlerleyen zamanlarda güncelleme ile geleceğini düşünüyorum.
    -Oyunda şimdilik multiplayer modu olmayacağı açıklandı. Yapımcı multiplayerdan ziyade single-player oyunu daha çok geliştirmek için zaman harcamak istiyoruz dedi.
    -Su araçları ilerleyen zamanlarda eklenecek.
    -Dark rides adı verilen korku evleri şimdilik yok.
    -Yapımcıya etkinlik sırasında "çoğu şeyi es geçmişsiniz ya da ilerleyen zamanlarda koyacaksınız, bunun sebebi satış rakamlarını beklemeniz mi" sorusu geldi. Cevap üstü kapalı bir şekilde evet oldu.
    -Yapımcı ilerleyen dönemler için akıllarında oyun için güzel eklenti paketleri olduğunu belirtti.
    -Şimdilik bizi temele/basite indirgenmiş bir RCT oyunu bekliyor olacak. Fakat ilerleyen zamanlarda muhteşem şeylerin olacağını söyledi yapımcı.
    -VR desteğinin olmadığı açıklandı.



    Lütfen gördüğünüz ufak detay ve yenilikleri bana bildirin ki konuya ekleyebileyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myxo -- 31 Mart 2016; 2:42:48 >







  • Konuyu güncellemeniz dileğiyle,

    "RollerCoaster Tycoon World" Duyuruldu
    http://forum.donanimhaber.com/m_95884897/tm.htm

    RollerCoaster Tycoon World- Duyuru Videosu
    http://forum.donanimhaber.com/m_95884785/tm.htm
  • Videolardan gördüğüm yenilik ve detayları konuya ekledim arkadaşlar, 51 dakikalık yeni bir oynanış videosu geldi aynı zamanda; onu da ekledim.
  • ne çok oynardım 3'ü :D
    alışveriş merkezi yapardım saatlerimi alırdı :D her türden stand felan
  • Ne zaman çıkacak bu oyun peki? Çıksında nostalji yapalım biraz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Ne zaman çıkacak bu oyun peki? Çıksında nostalji yapalım biraz...

    4. çeyrek denmiş, Aralık-Kasım-Ekim. Bu aylardan birinde çıkacak ama ben Kasım ya da Aralık olur diye tahmin ediyorum. Videolara bakılırsa daha çok düzeltilecek şey var.
  • Vay bee nerden nereye, bildiğin hüzünlendim. Aralıksız 10 saat oynardık zamanında..

     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 3 Eylül 2015; 16:09:32 >
  • Şu an tek isteğin serinin eski oyunları gibi tat vermesi. Aslında yeni RC editörü çok dehşet olmuş. Sırf onun için bile alınır ama eksik çok daha.
  • Güzel haber. Rct 3'te ki grafiklerden sonra baya iyi gelcek.
  • Merhaba arkadaşlar oyunun oynanışı ile ilgili bir kaç bilgi daha vereceğim sizlere.

    -Oyuncular eğlence araçları, shop ve eğlence trenleri inşa edebilecekler.
    -Oyunda tıpkı RCT3'te olduğu gibi çeşitli izleme ekranları olacak. Buradan gelir ve giderleri, ziyaretçi memnuniyetlerini, araştırma-geliştirme çalışmalarını takip edip müdahale edebileceksiniz.
    -Oyunu bir kere satın aldığınızda ekstra objeler için bir daha para vermenize gerek yok. (Sanırım EP dışında bir DLC olayı olmayacağını gösteriyor bu)
    -Roller Coaster yaparken eski şaft dişli sistem yerine bireysel döşeme sistemi kullanabileceksiniz. Yani belirli kurallara takılıp kalmanıza gerek yok. Helix inşa ederken dilerseniz helix'e hızlandırıcı ya da fren bile koyabilirsiniz. Roller coaster'ların yukarıya çıkmasına olanak sağlayan dişli/şerit sistemi için de bir sınır yok artık. Dilerseniz yere 90 derece açı yapmış bir yola bile dişli/şerit koyabilirsiniz.
    -Yarattığınız Roller Coaster'lara ve parktaki diğer eğlence araçlarına binebilirsiniz.
    -Park çalışanlarını ve ziyaretçileri daha kolay takip etmek için yeni bir sistem kullanılmış.
    -Oyun şimdilik basit bir yapıda. Zaman içerisinde ücretsiz güncellemeler ve ücretli ek paketler olacak.
    -Oyun için düşünülen ilk güncellemenin içeriğinde dark rides(korku araçları) ve restoranlar var.
    -Oyun içerisinde mimarlık modu olacak. Bu özel haritaya girip roller coaster'ınızı tasarlayıp kaydedebileceksiniz. Kaydettiğiniz roller coaster'ı dilediğiniz zaman kendi parkınıza kurabilirsiniz.
    -Oyunda şu an 4 temel tipte roller coaster var. Bunlar;

    Steel (Çelik)
     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)

    Videodaki Roller Coaster İsmi: Blue Fire


    Inverted (Ters)
     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)

    Videodaki Roller Coaster İsmi: Tatsu

    Wooden (Tahta)
     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)

    Videodaki Roller Coaster İsmi: Colossos


    Launch-Track (Hızlı bir şekilde istasyondan fırlatılan eğlence trenleri)
     RollerCoaster Tycoon World [ANA KONU] (OYUN TÜRKÇE DİL DESTEĞİYLE BERABER ÇIKTI!)

    Videodaki Roller Coaster İsmi: King Da Ka


    -Gelecek güncelleme ile 4 olan tür sayısı ilk etapta 10'a çıkarılacak.
    -Yeni editör sayesinde Roller Coaster yaparken herhangi bir sınırlama olmadığını daha önce de söylemiştim. Helix yapacaksanız; kural yok. Helix'in büyüklüğünü açısını siz ayarlayacaksınız. Loop yapacaksınız aynı şekilde büyüklüğü uzunluğu ne kadar sert olduğu ya da yumuşak olduğu... Bütün bu etmenler sizin mouse hareketlerinizle belirlenecek. Oyun sizi sol altta açılan bir rehberle bilgilendirecek.
    -Önceki ilk 3 oyunun aksine Roller Coaster'lar bazı durumlarda raydan çıkabilecek. Sert dönüşlerde vesaire. Bu durumlar için oyuna yeni bir "güvenlik reytingi" gelmiş durumda. Roller Coaster'ınızın ne kadar güvenli olduğunu üstüne tıkladığınızda diğer istatistiklerle beraber görebileceksiniz. (Diğer istatistikler; Mide bulantısı sayacı, Heyecan sayacı) Oranlara göre Roller Coaster'ınızın daha çok müşteri çekebilecek. Ayrıca yoldan çıkma durumları için oyuna bazı medikal eklemeler yapılmış.
    -Steam Workshop üzerinden kullanıcıların yaptığı senaryoları indirebileceksiniz. Dilerseniz sizde ekleyebilirsiniz.
    -Haritalarda çevre detayları ve yer özellikleri rastgele atanıyor fakat dilerseniz oyun içindeki editörlerle değiştirebiliyorsunuz.


    Şimdilik bu kadar takipte kalın. ^-^




  • Bekiyoruz.
  • oyunu bağımsız bir ekip yapacakmış. Açıkçası tedirgin olmadım değil umarım altından kalkarlar.
    3üncü oyunun üstüne işe yarar birşey gelmezse birkaç günlük tadımlık bir oyundan öteye geçemez.
  • Aslında ilk tanıtım videoları acayip berbattı. %85 dislike aldı hatta. Gelen tepkiler üzerine çıkış süresini erteleyip yeniden geliştiriyorlar. Açıkçası grafiklere bakarsan RCT3'ten çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
  • Tam tarih belli oldu mu ?
  • Maalesef tarih belli değil. 1-2 hafta içerisinde beta testler için tarih vereceklerini söylediler ama...
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunun yapımı ile ilgili yeni bir video paylaşıldı. 4 dakikalık videodan daha önce PAX etkinliğinde görmediğiniz ufak oyun içi detaylar görebiliyoruz.

  • Ciksada oynasam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

    Tam tarih belli oldu mu ?

    RollerCoaster Tycoon World’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

    Çocukluğumuzun vazgeçilmez park simülasyonu oyunlarından biri olan RollerCoaster Tycoon, bu sefer RollerCoaster Tycoon World ismiyle karşımıza çıkıyor.
    Nvizzio Creations‘ın geliştirdiği ve Atari‘nin dağıtımcılığını yapacağı oyunumuz, PC platformunda çıkış yapacak. Oyunun geliştirilme sürecinde kullanılan teknoloji ise Unity 5.1 ve sadece hikaye moduna sahip olacak.
    Oyunun normal versiyonu 10 Aralık tarihinden itibaren 49.99 dolar’dan, Deluxe versiyonu ise 59.99 dolar’dan satışa çıkacak. Oyunun deluxe versiyonunda iki yeni harita, klasik Panda maskotu, dijital art book ve yeni araziler bulunacak.


    http://www.fragtist.com/haber/rollercoaster-tycoon-worldun-cikis-tarihi-belli-oldu/
    _______________

    Steam'de 75TL, Deluxe Edition 89TL
    http://store.steampowered.com/app/282560
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 3 ay varmıs daha. Şimdi buna 64 bit isterler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    quote:

    Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

    Tam tarih belli oldu mu ?

    RollerCoaster Tycoon World’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

    Çocukluğumuzun vazgeçilmez park simülasyonu oyunlarından biri olan RollerCoaster Tycoon, bu sefer RollerCoaster Tycoon World ismiyle karşımıza çıkıyor.
    Nvizzio Creations‘ın geliştirdiği ve Atari‘nin dağıtımcılığını yapacağı oyunumuz, PC platformunda çıkış yapacak. Oyunun geliştirilme sürecinde kullanılan teknoloji ise Unity 5.1 ve sadece hikaye moduna sahip olacak.
    Oyunun normal versiyonu 10 Aralık tarihinden itibaren 49.99 dolar’dan, Deluxe versiyonu ise 59.99 dolar’dan satışa çıkacak. Oyunun deluxe versiyonunda iki yeni harita, klasik Panda maskotu, dijital art book ve yeni araziler bulunacak.


    http://www.fragtist.com/haber/rollercoaster-tycoon-worldun-cikis-tarihi-belli-oldu/
    _______________

    Steam'de 75TL, Deluxe Edition 89TL
    http://store.steampowered.com/app/282560

    Teşekkürler




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.