< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mychildx -- 13 Eylül 2024; 3:12:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mychildx -- 13 Eylül 2024; 3:12:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
üst kapak contasında sorun olabilir. sıfırlama benzeri bir şey yapıyorlar. Bir de boğaz kelebeği değişebilir. TR deki ustalar sadece bakım yapmayı biliyorlar arıza sebebini bulmaktan yana sıfırlar. |
Baya farkediyor bozuk çalışınca bu kadar beklemiyordum ben videoyu izlemeden önce. O durumdayken aracı bilgisayara bağlasanız hata kodu vs gösterir belki oradan yürürsünüz. Ateşleme sıkıntısı var. Bence sorun sensörlerin birinde çıkacak ( hava akışmetre (maf sensörü) diye düşünüyorum özellikle ) Birde benim 35 yaşındaki aracım hava filtresi dolduğunda bu tarz bozuk çalışıyor. Hava filtresini değiştirince inanılmaz düzeliyor araç. Hava filtresi falan tıkalı olmasın hocam? Aklımıza hep en kötüleri geliyor ama sorun çok basit bir şey olabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 17 Temmuz 2024; 16:39:20 > |