Şimdi Ara

Roland Micro CUBE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sadece evde kullanacağım 2 w olması benim için dezavantaj değil şimdiden söyliyim, ama nette 2.el satışı çok niye acaba ? gitarım LTD M-50 iyi bir ikili oluşur mu?

• çok artistlik yapan gördüm.

-Puhaa, bu ne lan 2w? kulaklıktan daha yüksek ses gelir mfkojrenoıgu...

gibi..

Stüdyoda 50 watt marshall amfilerle çalıştım o microcube la. evimde de gayet iyi. hatta sesi çok çıkıyor susturamıyorum bile.. pille çalışır çok yer kaplamaz sırt çantasına sığar yani tamamen süper bi alet. her türlü garantisini veririm sana. hiç çekinme. millet bilip bilmeden yorum yapıyor. 2 senedir tık bile demedi.

Her türlü sorunu cevaplayabilirim aklına takılan varsa..
  • Teşekkür ederim,denemek için fırsatım yok onun için burada konu açmayı düşündüm hatta netten sipariş vereceğm sanırım..
    Birde şey benim gitarın manyetikler HH dizilimli micro cube ile uyumu güzel olur mu ?
  • Ben bütçen elveriyorsa Laney Cub10 öneririm.

Kendimde düşünüyorum yazın bir işe girsem direk alacağım.

Lambalıdır kendileri..

Hemide 4 adet
  • Önerin için teşekkürler ,evet Laney güzel marka güzel ürünleri varda aşar bizi (: hayır aşmasada bu kuru kuru gitmez yanına pedal vs lazım o yüzden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: copela

Teşekkür ederim,denemek için fırsatım yok onun için burada konu açmayı düşündüm hatta netten sipariş vereceğm sanırım..
    Birde şey benim gitarın manyetikler HH dizilimli micro cube ile uyumu güzel olur mu ?

Ne demek. Bende de h-h dizilimli manyetikler var. gayet uyumlular. hiç bir sorunum olmadı şu ana kadar. ve o boyut ve o fiyat civarında daha iyisini bulamazsın ciddiyim. efektinden tut gününe ordan tut boyutuna ... kesinlikle ve kesinlikle öneririm.
  • tarz meselesi olarak laney iyi gitmeyebilir lambalı diye herşeyde en iyi olacak diye bir şey yok genelde clean ağırlıklı bir amfi çok sert tonları yok. roland cube hem ucuz hem distortion clean rock tonları hepsi gayet iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerMetal

tarz meselesi olarak laney iyi gitmeyebilir lambalı diye herşeyde en iyi olacak diye bir şey yok genelde clean ağırlıklı bir amfi çok sert tonları yok. roland cube hem ucuz hem distortion clean rock tonları hepsi gayet iyi.

Cub10'dan iyi olamaz dostum arkadaş tarzını söylememiş o yüzden ufak bir amfi olarak onu önerdim.

Cub10 ile MicroCube kıyasladın ve Cube daha iyi diyorsun helal olsun ne diyim.
  • quote:

tarz meselesi olarak laney iyi gitmeyebilir lambalı diye herşeyde en iyi olacak diye bir şey yok genelde clean ağırlıklı bir amfi çok sert tonları yok. roland cube hem ucuz hem distortion clean rock tonları hepsi gayet iyi.

Cub10 u başka amfi ile karıştırdınız herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Cub10 u başka amfi ile karıştırdınız herhalde

Distortion clean rock ton
  • arkadaşım yazdığımı okuyun önce laney in tonları clean ağırlıklı hafif overdrive tonu var o kadar roland micro cube un ise distortion ve cleanleri genel olarak iyi demişim yanlış anladın heralde cub10 un ne olduğunu biliyorum yanlış varsa düzelt. ayrıca steve vai 17 sırıtma öyle arkadaş anlasın diye yazdım yardım ettiğimize pişman etmeyin.
  • Arkadaşlar selamlar hepinize ben daha önce bass gitar çalıyordum fakat tonları ve kısıtlı imkan olması nedeniyle elektro gitar almaya karar verdim.Gitar olarak H-H manyetikli Ibanez GRG220 DX seçtim kendime.Fakat amfi konusunda sorun yaşıyorum bu amfinin 2W olması kafama takılıyor arkadaşlarla grup planlarımız var bu amfi ile diğerlerinin 10-15 wattlık amfilerinin arasında sesim çıkmazsa diye şüphelenmiyor değilim...Aydınlatırsanız sevinirim iyi forumlar...
  • Yada Roland Cube 15x mi alsam karasız kaldım yine...
  • evde çalıcaksan bu amfi ideal,yarıdan fazla sesini açamazsın.ama grupta falan çalıcaksan daha yüksek wattlı bişey almak gerekir.
  • Pedal fln uğraşmamak için bunu düşündüm grup dediğimde çok profesyonel bir şey değil zaten GRG220 DX le nasıl gider bu?
  • Çok iyi alet tavsiye ederim, küçük olduğuna bakma sesi çeyreğe kadar bile getiremiyorum. Ev için ideal, giriş ve orta seviyeyi evde pratik yapmak için tatmin eder. Efekt olarak ta yeterli, eq. yok ama yinede ton çeşitliliği hiç te az değil.
  • Roland Micro Cube dünyadaki en iyi Ev amfisidir 2W olduğuna bakmayın 1 sene kullandım bu amfiyi 10W lık amfiler kadar ses verebilir...Ayrıca Laney kullanıyorum şuan 35W 'lık ve bana sakın Laney CUP10 un Roland 'dan iyi olduğunu söyleme Roland "boss efektör" firması tarafından üretilen üstünde boss gt8 500-600 liralık efektörün kartı olan bir amfi... Şaka falan yapmaya kalkmayın Roland bu konuda 1 numara...
  • Micro Cube dünya çapında milyon satan bi amfi. Ev için mükemmel. Arkadaşım aldı oda memnu çok.
    Yani rahatlıkla alabilirsin.
  • Çok teşekkür ederim.GRG 220 DX hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnr95

Roland Micro Cube dünyadaki en iyi Ev amfisidir 2W olduğuna bakmayın 1 sene kullandım bu amfiyi 10W lık amfiler kadar ses verebilir...Ayrıca Laney kullanıyorum şuan 35W 'lık ve bana sakın Laney CUP10 un Roland 'dan iyi olduğunu söyleme Roland "boss efektör" firması tarafından üretilen üstünde boss gt8 500-600 liralık efektörün kartı olan bir amfi... Şaka falan yapmaya kalkmayın Roland bu konuda 1 numara...

Ne kartıymış merak ettim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.