Şimdi Ara

Rol yapma oyunu River Legends: A Fly Fishing Adventure, mobil cihazlar için çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rol yapma oyunu River Legends: A Fly Fishing Adventure, mobil cihazlar için çıktı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Dantat Studio'nun yaptığı balık tutma oyunu River Legends: A Fly Fishing Adventure'ın mobil cihazlar için çıkışını yaptı.



    Ayrıca Bkz.Hikaye odaklı macera oyunu Grotto, iOS için duyuruldu



    River Legends: A Fly Fishing Adventure şu anda App Store ve Google Play üzerinden iOS ve Android cihazlar için yayınlanmış durumda. App Store'da 27,99 TLGoogle Play'de ise 28,99 TL. Mağaza sayfalarını ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.





    River Legends: A Fly Fishing Adventure rol yapma ve macera türünü birleştiren bir balık tutma oyunu. Oyunu oynamak kolay gibi görünse de kolay olmadığını söylemek gerek. Balıkları yakalamaya çalışırken suyun akış hızına, yönü, hava koşullarına ve bunun gibi bazı detaylara dikkat etmeniz gerekiyor.



    Ayrıca oltayı doğru atmak ve ve diğer balıkçılık tekniklerine de dikkat etmeniz gerkiyor ki bu da oyunu gerçekçi kılıyor. Tüm kontroller gerçek zamanlı olarak işliyor. Piksel tasarıma sahip oyun ayrıca size güzel bir görsellik de sunuyor.








    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/086501/river-legends-a-fly-fishing-adventure-is-a-fishing-rpg-out-now-for-ios/







  • Tamamen bilmediğimden soruyorum, editör de cevaplayabilir. Bu haber kategorisi önemli? Forumlarda vs "Hadi keşke hemen çıksa" diye konusu olan oyunlar mı bunlar? Kimsenin umrunda mı yoksa işbirliği olayı mı? Çok olmaya başladı bu haberlerden sanki.

  • Napim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.