Şimdi Ara

rohan online ı nasıl buldunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunun botu yakında çıkacak. oyun istediği kadar güzel olsun. GM supportu iyi değilse beş para etmez bence. bakalım gm ler oyun ile ilgili olabilecekler mi ? ben perfect world oynuyorum asyalı arkadaşlardan duyduğum oyunun botları aynı silkroad gibi. silkroadın şu anki halini hatırlayın. başlarda güzel kaliteli gibi olabilir fakat ilerde alacağı hal odur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakndac

    Kım Grafiqten bahsediyor ? Grafik karsılastırması yapan sizsiniz? Yok Rohan Grafik olarak Requiemden ii Allah askına bana o ıyı tarafını acıklasın biri. boyle bi karsılastırmayı yapan ınsanın ya gozlerınde sorun vardır. ya da Requiemi oynamadan konusuyodur. bunun baska acıklaması olamaz. Requiemdekı Grafik yansıtması ( gercekcilik ) ve Grafik tabanını, Rohanı Full yapsanız Yaklasamaz. En onemlısı Dogru Oyunda Grafikden onemlı olan Oyunun içerigidir, Oyunun Yapısıdır. Rohanda ki içerik ve oynanabilirlik kısmı ne ? acıklasın biri bana desın İçerik bu Farkı bu tamam diyim..


    yukarda gerekli açıklamalar var gözünden kaçtı sanırım

    quote:

    Orjinalden alıntı: Bloodmoon

    Requiem'inde bu oyuna göre + ları ve - leri var fakat + lar içinde grafik üstünlüğü yok bence.



    ha anlaşılmadıysa bi 2. açıklamada var

    quote:

    Orjinalden alıntı: Bloodmoon

    Requiemi yeterince oynadım (hatta bikaç açık bulacak kadar) fakat (belki sürekli karanlık ortamlardan geçmesinden dolayı grafiklerin kalitesi belli olmuyor) mekan grafiklerinde rohanı yeğlerim. ha belki karakter detayları requiemde daha güzeldir fakat genel olarak baktığımda rohan göze daha güzel geliyor. sanırım birazda ne tür grafik aradiğinla ilgili birşey. biri wow'un grafiklerini sever biri L2'nin. L2'nin grafikleri belki daha kaliteli ama wow sevene bunu anlatamıyorsunuz.


    hala daha anlaşılmadıysa bi 3. açıklama yapim

     rohan online ı nasıl buldunuz?

     rohan online ı nasıl buldunuz?

    Hangi grafikler daha üstün bence? tabikide ilk resimdeki.

    quote:

    Orjinalden alıntı: hakndac

    Requiem Daha agır bastı Rohandan.
    evet bence de polemik yaratmaya gerek yok renk ve zevk meselesi


    Bu sözünede katılıyorum tüm içtenliğimle. Eğer hala gözlerimden şikayetin varsa buraya şikayetini yazmadan önce bu yazını bikaç kere daha oku.
  • Allahtan burda ArchLordun adı geçmemiş :P
  • quote:

    Orjinalden alıntı: berocan

    Allahtan burda ArchLordun adı geçmemiş :P


    Ya bir dur bizim oyuna laf ettirtme şimdi.
  • müdahale ediyor gibi olmayalım ama burda bi yanlışlık yapılmış ilk resimdeki oyun DOMO nun grafikleri anime türünde.cartoonish deniyor.o yüzden alttaki resimle karşılaştırmak yanlış olur birazcık.çizim türleri farklı yani bir üstünlük kuramaz ikisi de birbirinin üstünde.bu aynen rock mı iyi pop mu iyi gibi birşey olur o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 30 Mayıs 2008; 22:40:02 >
  • ben onu açıklamak için örnek olarak verdim belki hala anlatmak istediğim anlaşılmaz diye. Biliyorum farklı tarzda olduklarını zaten. rohan ile requiem arasında bu kadar olmasada fark var. beni ilgilendiren bu fark zaten.
  • Neyse ya kolay gele size Rohanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 30 Mayıs 2008; 23:16:46 >
  • yahu benimde anlatmak istediğim o kişisel zevk. ben onu örnek olarak verdim. bu böyledir demedim. (Hangi grafikler daha üstün bence? tabikide ilk resimdeki.) insan alıştığını veya gözüne hoş geleni seviyor. WoW grafiklerine alışmış biri AoC veya L2 nin grafikleri ne kadar detaylı ve ayrıntılı olursa olsun WoW grafikleri ona daha üstün gelir(ki bunu yaşayan arkadaşım var). Hala anlatmak istediğim tam anlaşılamadıysa lütfen benim yorumlarım bana kalsın buraya başka yorumda yazmiyacağim zaten. Topic başından beri anlatmak istediğimi anlatmaya çalışmaktan fakat hala anlaşılamamaktan çok yoruldum.
  • Grafikleri oldukca gusel ayrica Cabalda oynadim ve grafikler gozume cabaldan daha iyi gorunuyor ( tum gorsel secenekler full oynuyorum cabalida full oynuyordum) ,

    haritada nasil ilerleyeceginizi ogrendiginiz zaman bir noktadan baka bir noktaya gitmek pek uzun surmuyor aslinda ama eger nereye nasil gideceginizi bilmesseniz o kadar geniski 1 gun surebir tum haritalara girip cikmaniz.

    oynanabilirlik ilk baslarda cok zorladi ama elim alisti suanda bir sorun yasamiyorum.

    pet sistemi oldukca gusel level ve para kriterleri ile degistirebiliyorsun ve yuksek levellerde cok hizli hareket edebiliyorsunuz.

    L2 den farkli gibi gorunen ama neredeyse ayni olan haritalar mevcut yani cevreye baktiginizda L2 de ne gorecekseniz bu oyundada onu gorursunuz.

    Moblarin animasyonlari ( ozelliklede golemlerinki ) simdiye kadar gordugum en gusel animasyonlar diyebilirim. sanırım bu kadar ıyısını bı tek L2 de gormustum.

    Inanılmaz gusel bır savas sıstemı var , guıld sıstemıde bıldıgınızden bıraz degısık ılerleyen zamanlarda hıc yasanmamıs bir guıld savasi furyası yasanacagına emınım cunku oyun nerdeyse butun temelde bunun uzerıne kurulmus gıbı burda tum ozellıklerını anlatamıcam ama sıstemı bır yerden okuyacak olursanız daha once benzerını gormedıgınızı farkedersınız.

    oyunda negatıf oldugunu dusundugum tek sey Priestlerın buffları partydekı kısılere ılk 50 levelınde hıc yardımcı olacak turden degıl yanı sadece 50 level boyunca oyunculara heal cekersınız level 50 den sonra priest olarak devam edersenız adam gıbı bır seyler yapabılıyorsunuz kı bu bana cok vasat geldı ve bir priest tek basıan kendı levelının 3 level altını kesmekte ınanılmaz zorlanıyor :D yanı o char cok kotu olmus.



    Kısacası ozetle oldukca gusel bır oyun. Kesınlıkle tavsıye ederım.
  • Ya bakın gerilim yaratmak yada illa körü körüne bişeyleri savunmak yada olumsuz yönde eleştirmek değil amacım.Lakin cabalı ilk örenek veren ben olduğum için yazdığım anlaşılmadı galiba.
    Arkadaşlar bakın grafikten kasıtım illada kaleler ormanlar yada börtlü böcekten kastım değil.
    Bakın siz mmo oynuyorsunuz doğrumu,doğru.Şimdi bu oyun toplamda kaç lvl 90 filan değilmi.50 lvl oyunun yarısından fazlası değilmi,evet.50 lvle kadar kullanıcak olduğunuz belirtmek maksatlı büyük harfle yazıyorum ATAK SKİLLERİNİZ toplamda ne kadar,5 civarı filan,yanlışmıyım,hayır.50 lvle kadar karşıdaki moba durmadan aynı skillerle vurmak canınızı sıkmayacakmı,diyelimki sıkmaz.Ama beni sıkar.Tamam hadi kabul ettim 5 skill olsun ama ALLAH AŞKIN'a o skillerin efekti bişeye benzesin.Ya Caballa bu bölümünü kıyasladım.Tabiki Cabaldan daha iyi grafiği vardır,kaleleri yada townlar yeter Cabala fark atmak için.Ama Cabaldaki karakterlerin özelliklede kılıç kullanan karakterlerinin yapmış oldukları esnekliği sağlayamıyor.Analatmak istediğim buydu.Şimdi tutup yok Rohanda bu daha iyiydi demek körü körüne bağlılığa girer.Ya Dekanım mobla savaşıyorum.İnancınız olsun mobla resmen kucaklaştım,yani benim eleman ne yapıyor belli değil.Sadece gördüğüm havada uçuşan dmg'ler.Şimdi moba oto atak yap,bi çay al gel,nasılsa hp de basamıyorsun,çay içersin o arada.Ya her zaman söylüyorum mmo'nun singleden ayıran en büyük özelliklerinden biri skill olayıdır(skilli bazı single'lerde mevcut).Karşıya vurduğum skill gözüme hoş gelmeli.Yoksa orda L2'ye benzetmşim grafiğini L2'nin grafiği yada mekanlarının büyüklüğü ve kalitesi Cabala fark atar ve dolaysıyla bu konuda Rohanda Cabala fark atar.
    Bilinirki bir oyunun tanıtımını yapmak için genelde oyun içi videolar değilde daha güzel tasarlanmış ancak oyunda göremeyecek olduğunuz videolar kullanılır.
    http://www.unblock-websense.com/index.php/1010110A/4e8b7e7c9f48047795fd07f745e0556826e0eb65f83b6c399bdd444a8f6e915c0ebbb8c11bdd9b1b17400 Bu Cabalın Türkiye oyuncularına sunduğu OYUN İÇİ ATMOSFERİ VE KARAKTERLER SKİLLER HAKKINDA bilgi vermek amaçlı hazırladığı klip.Tekrarlıyorum,bilmeyenlere söylüyorum tamamen oyun içindeki hareketler içerir.Adamla bir ülkeye oyun pazarlıyorlar ve bunun için oyun içi videosu yeterli oluyor.Özel bir videoyay gerek yok çünkü,zannedersiniz o tanıtım videolarından.
    Şimdi şu hareketler Rohanda yapmak mümkünmü?Yok eğer mümkünse söyleyin tekrardan oynamaya başlıyam.
  • evet sana katılıyorum ( rohan cabal a fark atar)
    senin oyun kalitesinden anladığın sadece karakterlerin skill hareketlerimi ben de bi cabal oyuncusuyum ama oyunda sadece senin dediğin gibi birkaç skill efekti var başkada bişi yok. ne savaş sistemi ne adamgibi harita nede adam gibi bi boss hani tankdan ve helikopterden boss mu olurrr:)))
    şimdi neden biz oyun oynuyoruz karekter yapılandırmak ve baska birileriyle savaşıp üstünlük sağlamak yada oyunda isim yapmak ban cabalda okadar kişi kestim ama beni kimse yani kendi clanımdan baska kimse bilmez neden ? savaşırken ismim bile görünmüyo....................
    hee clanı da soracak olursan ALTINORDU belki tanırsın
  • blood karsılastırdıgın oyunlar normal mi sence ? anime oyun ss nı anlayamadım ? Requiemle Grafik karsılastırmasını anime oyunla mı yapıyosun ?

    ya nys bu oyun karsılastırmasını bıtmeyecek herhalde fazla uzadı gereksız tartısmalar yaratmamak ıcın kısa kesip kapatalım konuyu

    Ewt blood cok yerde dogru konusmussun. WoW grafıklerıne alısmıs bırıne Full detay Grafikli bi oyun koy onune. Wow daha iyi der zevk meselesi yanı nys kapatalım burda konuyu yoksa MMORPG tum oyunlarını karsılastıracaz az kaldı yanı bugun Archlord denmıs yarın baska bi oyun cıkar. ben sadece Grafik karsılastırması yapan birine cvp yazmıstım ama siz konuyu nereye getırdınız. Grafikte ii olması gusel bence oyun oynarken goze hitap etmeli. ama Grafikten onemlisi oyunun sizi tatmin etmesi, size verdıkleri. yoksa Grafik 4d olmus cok ayrıntılı olmus vs. oyunda içerik olmadıktan sonra oyun sizi tatmin etmedıkten sonra Grafiğin bi anlamı kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkan -- 31 Mayıs 2008; 11:15:34 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28


    quote:

    Orjinalden alıntı: mrt522

    lineage 2 gibi oyunları seviyosan bu oyun snn için biçilmiş kaftan güzel diil diyen herkez estetikten pek hoşlanmıyo heralde kişisel yorumum budur bir oyun ilk lvl lerde kötü gelebilir insana ama free olması we bukadar ayrıntının bazı arkadaşların canını sıkması garibime gitti okadar bekledim ama değdi bnce oyunda canawar keserken bile strateji daha öncede dediim gibi requiem i gece rohanı güneşli bi gün akşam hiç işin yoksa arkadaşlarınla oynıcaksın caballa kıyaslanamaz bile grafik adına laf edenlerin cabal demeleri komiime gitti
    grafik full de deneyim bi rohanı ondan sonra konuşun cabal okadar seçenek wermiyo oyunda farklı yerler farklı mekanlar bi oyunun sadece canawar kesmek olduunu düşünüyosanız hayatta başarılar derim
    sinirlendim akşam akşam

    Cabaldan örnek veren bir be varım birde tanıdığım Kutlug.Bu lafı üzerime alıyorum.
    Bak şimdi abisi Cabalı oynadınmı.Eğer oynadıysan biraz daha dikkatli oyna,yok oynamadıysan söz sölemem bile gerek yok.
    Kabul edin veyahutta etmeyin Cabal Online skill görselliğ bakımından şuan Eu için sölemek gerekir en iyi skill animasyonuna sahipti,taki conan çıkana kadar.Conan başlı başına bir sanat zaten onu konuya eklemeyecem.Conan hariç en iyi skill görselliğ cabalda ister katırlırsın ister katılmazssın.
    Oynadığım oyunda 50 tane buffın olması beni hiç alakadar etmez,50 buffın yerine 5 tane görselliği olan atac skilini tercih ederim.Cabal bu görselliğ free oyunlar ve paralı olan bazı oyunlarda buna dahildir en iyi şekilde sunan bir oyun.Kabul etsende böle etmesende böle.
    İstediğim oyunu istediğim oyunla karşılaştırma özgürlğüm vardır ve bu özgürlüğü senin gibi mmo üstadı havalarında takılan adamlar yüzünden bırakmam.Bir göz zevkim var onuda Rohanla bozmak istemiyorum.
    Bakın bana parlaklık canlılık gerekmiyo,kulağımdaki küpeye baksam ne bakmasam ne.Karşıya vurduğum skill ilgilendirir beni.Onuda bana güzel bi şekilde oyun sunmuyorsa bende oynamam.Bu kadar basit.
    Kendi görüşümü sundum ilk mesajımda herkesi biraz daha terbiyeye davet ediyorum.Beyfendinin komiğine gitmiş.Bence sen bi göz doktoruna git.Bir ikincisi okuduğun lafı doğru oku ona göre yorum yaz.BENCE yada bu kelime benzerlerini anlamaya çalış.
    Bence böledir sence öledir.Saygı duymasını bil.


    madem cabalcısın rohana çamur atma madem çok skil efeckti istiyosun gider silkroad oynarsın onu oynarsın bubu oynarsın kime saygıduycağımı sadece bn belirlerim bu forumda saygı duyduum 2 3 adam war azımı açtırmayın bugüne kadar hiç polemiğe girmedim ama bu ilk ve son olucak heralde girdiim günden beri dh çok bozuldu bazılarının dili uzadı post kasma amacıyla her konuda cabalı savunman garibime gitti belki kasmıyosundurda bunuda bilemem bn rohanımla mutluyum sn cabalında mutlusun bu iş burada biter
  • kusura bakmayın ama cevap yazma geregi duydum.siz neyin tartısmasını yapıyonuz ki?adam size sadece rohan online nasıl buldunuz diye sormus.konu nerelere kadar gitmis.size gidin cabal yada requelm le kıyaslayın dememiski.beyenen beyendigi yönleri yazsın beyenmiyen neden beyenmedigini yazsın bu kadar iste.herkesin oynadıgı oyun kendine ne diye camur atıp duruyonuz birbirnizin oynadıgı oyunlara.oynamayan oynamaz oynayan oynar.
  • Biri 4 d demıs oyun nekadar ayrıntılı grafıklı olursa oynanıs okadar artar.Tabi ıyı bır pc ye sahıp oluyorsanız.Ornk verıcek olursak pes2008 de low da oyna adamın ayagına kay ıska gecersın.High ozellıklerı ac neyın ne oldugu gozukur.herkes kendı oynadıgı oyunu savunuyor.Cabal nekadar guzel olursa olsub lag o oyunu batırır.Sen 5 combo yaparsın adam 20 yapar (elın gavuru)Her oyun guzeldir.Esit sartlrda aynı seylerı kıyaslamak lazım.Grafık ayrı pvp ayrı moblar ayrı boslar ayrı kmın nekadar +sı var dıgerıne gore onu secın.Zaten sevdgınız oyun ortaya cıkacaktır.Ne bir oyunu pvp sı kurtarır ne de grafıklerı.Bakın ko ya pvp varda ne oldu herkes bıraktı nerdeyse.Oyuncu kıtlesını malesef atlamıssınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grandgustin

    Biri 4 d demıs oyun nekadar ayrıntılı grafıklı olursa oynanıs okadar artar.Tabi ıyı bır pc ye sahıp oluyorsanız.Ornk verıcek olursak pes2008 de low da oyna adamın ayagına kay ıska gecersın.High ozellıklerı ac neyın ne oldugu gozukur.herkes kendı oynadıgı oyunu savunuyor.Cabal nekadar guzel olursa olsub lag o oyunu batırır.Sen 5 combo yaparsın adam 20 yapar (elın gavuru)Her oyun guzeldir.Esit sartlrda aynı seylerı kıyaslamak lazım.Grafık ayrı pvp ayrı moblar ayrı boslar ayrı kmın nekadar +sı var dıgerıne gore onu secın.Zaten sevdgınız oyun ortaya cıkacaktır.Ne bir oyunu pvp sı kurtarır ne de grafıklerı.Bakın ko ya pvp varda ne oldu herkes bıraktı nerdeyse.Oyuncu kıtlesını malesef atlamıssınız.


    bırakın su Grafik tartısmasını. ko nun su an player sayısının nerdeyse %70 nını Turkiye karsılıyordur. Genel Player sayısı 2007 de yapılan arastırmada 5.8m di. Wow dan sonra 2nci sırayı alan oyun. ( yabancı bir siteden gordugum istatistikler ne kdr dogrudur bilemem. ) Ko da ne var peki ? Grafik mi var ? hayır ne varda bu kadar oyuncu kitlesine sahip ? Oyunda Grafik adına bişey bulamazsınız. peki içerik ? sistemi ? Oyun içerigi yuzunden Grafigi asla aratmıyor. Adam ko ya girerken Grafiği dusunerek girmiyor. gireceği Savasları veya Cz si vs. Tabii ki k2 firması içerigi kullanarak işi paraya dokmesi, hilelere para kazanma hırsından dolayı goz yumması oyunun bozulmasına en buyuk etkendir. Ko su an f2p demi sadece adı f2p, hadı girin sımdı oyuna girebilirseniz f2p ama presiz girmek mumkun degildir. k2 oyunu ticaret olarak kulanıyor. nys asıl onemli olan oyunda içerik olmassa Grafiğin önemi ne ? Grafik elbet bi yerde ii olacak ki oyunu oynarken ayrı bi tat katacak. ama once oyunun içeriği tatmin edecek. konu nerden nereye saptı. uzatmayın fazla Rohanın - ve + larını yazarsınız begenenler ve begenmeyenler yazar yorumlarını biter.
  • Arkadasım koda oyuncu yok.Ben koyu oynadım nerden baksan 20 yı gecık hesap acmısımdır.palavra onlar.Cocukmusunuz ya.Herkesin 50 tane hesabı var en az.Oynayanlara sor.Bir dupe ıcın 10 hesap actıgımı bılırım zmanında.Ben dıyorum grafıksız bır oyun cıkarmasınlar bu saatten sonra dx10 a gectı mıllet bız neyın tartısıyorsak.Pc nız kaldırmıcagı ıcınmı grafık onemlı dıyorsunuz.Tabi turkıyede genelde herkesın pcler dandık oldugu ıcın bole dusunmelerı normal gıbı geldı bana :d.Aoc oynucam ıyı bır sısteme sahıp olmama rahmen oynayamıyorum.Butun oyunlar dx10 a gectı artık mmo larda gecmesı lazım.Onculerı aoc olucak gıbı.Rohan iyi oyun ben kotulemedım ama bazılar dıger oyunlarla karsılastırıp ovuor.Ovulcek tek yonu kale savasları olması tabi oda kaleyi kendın ısa edıceksen.Yoksa her oyunda kale savasları var.Orn lineage2.Knight oynayan arkadasa dıyorum gel su oyunu ındır.Yok be aga benım pc kaldırmaz ne edıcem onu diyor.Knightı anca kaldırıyor dıyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandgustin -- 31 Mayıs 2008; 17:22:59 >
  • oyuna mal gibi demissinde oyun hakkında ne biliyosun yada kac lvl e kadar oynamıışsın merak ediyorum.....
    free bi oyuna göre bence çok güzel. grefiklerine gelince pc ye göre değişiyor senin pc ne onuda merak ettim
    güzel grafikli bi oyun istiyosan oyun super olsun diyorsan sana tafsiye AOC oyna
  • Karakter tasarımları, hareketleri oldukça hoş, combat modda stratejik dövüşmeye açık olmasını, Skill kullanımları, büyü sözleri, değişken müzikleride sevdim. Görsellik konusunda biraz eski ama bu benim için o kadar önemli değil. Lag olmamasıda güzel bir kez bile takılmadı. Kötü olan Lvl 20 lerdeyim ve main quest olarak hiç bir senaryo ile karşılaşmadım. Köy köy dolaşıp avcılık ve toplayıcılık görevleri yapıyorum ve lvl kasıyorum. Bu tarz oyunlardaki açıkları kapadığını söyleyemem bu oyun için (şu an tabi ilerde fikrim değişebilir), bir yerde hepsi birbirinin aynısı.
    Bu oyun hakkında fazla bir araştırma yapmadım, sadece birçok kişinin beklediği bir oyun olduğunu biliyorum.
  • Ölmüş konuyu Canlandırayım Dedim yorumlar ilgimi çekti bu yüzden ...
    Hemen Hemen Herkes oyunun effecklerinin kontrollerinin skillerinin vs vs Cok kötü bulmuş... Aslında oyun çok genis hemen 1 kac örnek vereyim Mesela itemlerde lwl düsürme diye bir sistem var Ki Ben Tank kastim Cok isime yaramıstı ... 30 llw iken 45 + itemleri oyun parası(RPS degil gold) ile dusurup giymistim
    Mesela Stat düsürme var Çok gzl bir iteminiz var ve item İnt istiyor fakat siz Str siniz adamlar dusunup stat dusurme die bir olay yapmışlar İstedigin İtemdeki İstedigin Statları düşürup 0 layabiliyorsun ...
    Ayrıca craft sistemi item yapma cok cok daha bir geniş olay onun icin ayrı bir konu gerekir ....
    Gelelim effect ve kontrollore oyunun effeckleri oynanabilirlik bakımından iyi ... Kontorlleride hiçte kotu degil ve rahat ...
    Şunu söylemek isterim ki oyunu begenmeyen kişiler genellikle tek basına kasan kişilerdir ... Belli bir süre sonra sıkılıp bırakan ve oyunu kotuleyenlerdir ...
    Oysa ki Rohanın lvl up mantıgı party dir ... Bir party ile girdiginiz magra veya kastıgınız yerlerde gecirdiginiz vakitler gercekten cok eglencelidir Ben Rohana toplam 5 arkadsımla beraber basladim ve 1 tank 1 cleric 2 mage 1 warior ve berserker ile kasmıstık ki cok saglam bir party oluyor ... Yani Rohanı Arkadaslarınızla Party ile oynadıgınızda inanın ki effectler veya baska bir sey onemsenmiyor cunku alıcagınız zevk garantidir ....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.