Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.864
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erzurumdaki avmye gittim karakolluk olduk.Bir kişeye yumruk attım.Irkını vermiyim tahmin edeceğiniz bi arkadaş çalışanlara çok baskı yaptı ürün

değiştiremediklerini sölediler sistemler çöküt firmamız iflas durumunda anlayış diyen mağaza müdürüne tehditler kaba davranışlarda bulundu.Bende araya

girdim dayanamadım.Bi yumruk derken işler büyüdü aöa rica ediyorum şu beden var mı yok şu rengi var mı ben xxl giyiyorum s beden mal aldım

Biraz anlayış ya
  • Kartal Real AVM'ye gitmeyin boşuna , resmen talan edilmiş sırf gittim diye 4 tişört , bir hırka , bir gömlek aldım 95 lira verdim. S beden çok fazla var benim hibi küçük olanlar gidebilir
  • Ankara atlantis avm de sadece small bedenler var. Magaza bombos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Bana ek %10 indirim yapmadılar. Acaba her mağazada yok mu bu ek %10? Gidip alayım paramı. 5 lira 5 liradır :D

ortak banada yapmadılar. Memleket nere ?

Yalova. Senin neresi? Aynı mağazanın şubeleri arasında fark olmamalı aslında.

Adıyamandayım pasam.Bugün çalısana sordum. %50 indirim tek yapabiliriz dedi.Bizim buradaki mağazada pek bisey kalmadı zaten.Hep büyük bedenler kalmıstı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana ek %10 indirim yapmadılar. Acaba her mağazada yok mu bu ek %10? Gidip alayım paramı. 5 lira 5 liradır :D

ortak banada yapmadılar. Memleket nere ?

Yalova. Senin neresi? Aynı mağazanın şubeleri arasında fark olmamalı aslında.

Adıyamandayım pasam.Bugün çalısana sordum. %50 indirim tek yapabiliriz dedi.Bizim buradaki mağazada pek bisey kalmadı zaten.Hep büyük bedenler kalmıstı

Onlar yapmıyolar zaten peşin vernce otomatik düşüyor.ama 400lirada 20 lira oda kar yane %5 aslında

• Kızılay mağazası dün açıktı, bugün kapanmış.
  • Bizim buradaki çalışanlara sordum."Kapanma gibi bir durum söz konusu olmaz,sadece adı değişir" dediler.

hocam fişe baktım sadece %50 düşülmüş
  • düştü diye belirtmiyor ara toplamdan sonra bi inme olmalı bende sorum ekstra bişey yapmıyoruz peşinde otomatik dediler ve öle oldu
  • Şirinevlerdekine gittim, cezalı olduğumuz için anca yazabildim.

1 mont / 109
    1 hırka / 49
    1 kot / 69
    1 de ince pantalon aldım. / 29

kotu çok beğenerek almadım ama gitmişken boş dönmiyeyim dedim:)

%50 ve ekstra %10 ile 113 tl ödedim yanlış hatırlmaıyorsam. çalışanlar her giren müşteriye %50 nakitte de %10 ekstra var diye bilgi veriyordu, hatta ilk girdiğimde elektirkler yoktu, o ara kasada olan birisinin işlemini yapıyolardı mağaza şefi/müdürü kasadaki çalışalara önce direkt ikiye bölün sonra şunuyapıp ekstra %10'u hesaplayın diyordu :)

kotlar mı dandik ben mi dandik anlamadım ama aynı modelin 36 sı dar 38'i bol geliyordu, başka denedim hepsinde aynı.

kasada kredi kartı da geçerliydi.

çıkarken belki faydası olur diye benle ilgilenen arkadaşı aradım buldum, benim işler bitti kasaya senin adını versem sana katkısı olur mu dedim, yok farketmiyor dedi kolay gelsin dedim bitirdim işi. çok karlı olmadı belki ama ihtiyaç olan ürünlerde fena değildi.

1 sene önce 24 tl (indirimli) ye bi chino almıştım, güneşten rengi solunca gittim değiştirdim, bu sefer fiyatlar 44 tl ye çıkmıştı. bazıları 39'du. bu %50 için gittiğimde de 39, 44 ve 49 tl lik pantalonlar vardı. fiyatlara bindirme olduğunu pek düşünmüyorum. hatta çalışanlar bile kendi arasında şu bedeni bulursam alıcam bunu bulursam alıcam diyordu, şişirme olsa bu şekilde yapmazlardı diye düşünüyorum.

Sonraki günlerde little big'e gittim. yukarda bir arkadaş %50 indirim var demiş, ordan da bişeyler alayım dedim. da ne mümkün :) rodide bi mont vardı uzun, diz hizsına kadar iniyor, içi yünlü bişeydi, dış malzemesi de gabardin tarzı bi kumaştı, zayıf olanın üzerinde çok şık durur, 137 tl ydi sanırm, %55 indirimle 62 tl gibi bir fiyata geliyordu, anynı tarz ltb de vardı etiketi %50 indirimle 120 küsür bişeydi. iki katı kalite farkı olacağına da inanmıyorum. pantalonlarda 1 alana 2. si %50 indirim vardı, vbir nevi %25. 2 kot 90 tl de var da, beden bulmak vs imkansız ötesi :)

işsiz kalacak arkadaşlar için hayırlısı olsun, bir an önce iş bulurlar işallah (burdakiler ve diğer 1000 küsür kişi)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Şirinevlerdekine gittim, cezalı olduğumuz için anca yazabildim.

1 mont / 109
    1 hırka / 49
    1 kot / 69
    1 de ince pantalon aldım. / 29

kotu çok beğenerek almadım ama gitmişken boş dönmiyeyim dedim:)

%50 ve ekstra %10 ile 113 tl ödedim yanlış hatırlmaıyorsam. çalışanlar her giren müşteriye %50 nakitte de %10 ekstra var diye bilgi veriyordu, hatta ilk girdiğimde elektirkler yoktu, o ara kasada olan birisinin işlemini yapıyolardı mağaza şefi/müdürü kasadaki çalışalara önce direkt ikiye bölün sonra şunuyapıp ekstra %10'u hesaplayın diyordu :)

kotlar mı dandik ben mi dandik anlamadım ama aynı modelin 36 sı dar 38'i bol geliyordu, başka denedim hepsinde aynı.

kasada kredi kartı da geçerliydi.

çıkarken belki faydası olur diye benle ilgilenen arkadaşı aradım buldum, benim işler bitti kasaya senin adını versem sana katkısı olur mu dedim, yok farketmiyor dedi kolay gelsin dedim bitirdim işi. çok karlı olmadı belki ama ihtiyaç olan ürünlerde fena değildi.

1 sene önce 24 tl (indirimli) ye bi chino almıştım, güneşten rengi solunca gittim değiştirdim, bu sefer fiyatlar 44 tl ye çıkmıştı. bazıları 39'du. bu %50 için gittiğimde de 39, 44 ve 49 tl lik pantalonlar vardı. fiyatlara bindirme olduğunu pek düşünmüyorum. hatta çalışanlar bile kendi arasında şu bedeni bulursam alıcam bunu bulursam alıcam diyordu, şişirme olsa bu şekilde yapmazlardı diye düşünüyorum.

Sonraki günlerde little big'e gittim. yukarda bir arkadaş %50 indirim var demiş, ordan da bişeyler alayım dedim. da ne mümkün :) rodide bi mont vardı uzun, diz hizsına kadar iniyor, içi yünlü bişeydi, dış malzemesi de gabardin tarzı bi kumaştı, zayıf olanın üzerinde çok şık durur, 137 tl ydi sanırm, %55 indirimle 62 tl gibi bir fiyata geliyordu, anynı tarz ltb de vardı etiketi %50 indirimle 120 küsür bişeydi. iki katı kalite farkı olacağına da inanmıyorum. pantalonlarda 1 alana 2. si %50 indirim vardı, vbir nevi %25. 2 kot 90 tl de var da, beden bulmak vs imkansız ötesi :)

işsiz kalacak arkadaşlar için hayırlısı olsun, bir an önce iş bulurlar işallah (burdakiler ve diğer 1000 küsür kişi)

bende rodimoodta kasa/depo personeli olarak çalışıyorum.fiyatlarda herhangi bir fiyat arttırımı yok.sadece Eski - yeni sezon ayırımı var.yeni sezonlar fiyatları yüksek eskiler düşük.haliyle bazı ürünlerin örnek: chino(keten) de ürünler birebir aynı olabiliyor.Rodimood'un kapanışı hakkında bize bilgi verilmiyor verilmedi.bizde haberlerde çıkan bilgilerle yetiniyoruz.mağazada ürünlerimiz tükenmek üzere şuan mağazanın %70 i boş yinede yoğun bir kalabalık var.

• Bu indirim başka mağazalardan alışverişlerde işimize yarayabilir.Millet kapanıyor diye kışlık ihtiyacını rodiden alınca diğer firmalar stoklarını eritmek için indirim yapacaklardır.
  • pazar gunu rodiye gdicem erkenden izmir bornova yada şırınyerde urunler kaldı mı aCAba

• Evet bugün izmir şirinyer mağazasına gittim.Doğru dürüst kazak, mont göremedim.Kazaklar indirimle 20 liraya geliyor.Mont hiç yoktu tişörtte yoktu.Bir sürü kot pantolon vardı bir de kumaş tip olanlardan vardı.Kotlar dandikti 2 tane zor buldum 50 lira verip çıktım.
  • Bursa'da mağazası kaldı mı? Varsa nerede ?
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    saol dostm form bornovaya gderim bakmaya,bendee

• ben gittim fiyatları once ıkı katına cıkarmıslar sonra %50 indirim yapmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salla_gitsin

indirim net %60 değil, %50, nakit olursa +%10, %50+%10=%55 eder ana fiyattan

Evet çok doğru. Önce yüzde 50 indirim yapılıyor, sonra kalan tutar üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor.

Etiket fiyatı 100 liraysa, önce 50'ye düşüyor, sonra 45'e düşüyor.

Başlık yanıltıcı, düzeltilmesi gerek.
  • Bursada açık mağaza yok.
  • indirim kaçına kadar sürecek

• emircanizmir E kullanıcısına yanıt
    kaçına kadar sürecek olayı yok ben dün gittim buldum yine birşeyler ama dükkan talan edilmiş çoğu raflar boş zaten çalışan 2 kişi kalmış biri kasada biride öyle ortalıkta geziniyor bayağı ürünü bitirmişler bedenine uyarsa 30-35 e kot pantolanlar var güzel
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.