Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
21
Favori
38.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Bence bu oyunların fan' ı olduğun için bu şekilde davranıyorsun, şu oyunların online' ı da olsa oynayacak kitle bellidir.
    Yazdığın oyunlarda oldukça tek düze oyunlar, zamanın şartlarında çok iyi oyunlardır, çok beğenilmiştir, çok insana hitap etmiştir.
    Rocket League' i single olarak değerlendirmek yanlış, bu oyunu single olarak neden oynadın onu da anlamış değilim, online olarak oyun çok çok güzel, yazdığın olumlu eleştirilere katılıyorum, renk vs herşey tadında ama tek düze değil, farklı mod var mı bakamadım bile :D

    Fanlıkla alakası yok. Bir şeyin hayranı olmak için onu beğenmiş olmam gerek öyle değil mi? Sen bahsetttiğim oyunlardan herhangi birini oynadın mı? Çünkü yapıldığı yıla göre bile şu oyundan daha fazla uzun ömürlü. 99 yılındaki oyunda bundan daha fazla mod olması, Ben bu oyunların online'ı olmadığı halde CTR'i 11 yıldır oynadım diyorum ötesi var mı? Yahu 99 yılının oyununu halen daha emülatörle 2015 yılında oynayanlar var aha Youtube'a bakabilirsin ötesi var mı? Tek kişilik olarak aylarca 2 kişilik olarak yıllarca 4 kişilik olarak da yine yıllarca oynadım. HD remastered olarak pc'ye çıkarsalar oyunu bozmadan tıpkı Resident Evil'da olduğu gibi bunları ezer geçer. Twisted Metal çıktı ama oyun sadece Sony'nin konsoluna çıktı ve çok değiştirdiler malesef.

    Ya ben oyunlara birşey demiyorum, fanlıkta gayet doğaldır ki 11 yıl oynadıysan hayranısındır oyunun, sorun senin kişisel beğenini genelleştirmen, o oyunlarla bu oyunu kıyaslayıp buna tekdüze demen, mod mod derken online modunu bile oynamamış olman.

    Eski resident evil serisi efsanedir, dediğin oyunlarda türü sevenler için aynı şekilde efsane olabilir, yaşımda 30' u geçti, geçmişten günümüze pek çok oyunu oynadım, hala pc ve telde emü. oyunlarımda vardır vs vs.

    Konu dağılıyor, benim eleştirim oyunun online modunu oynamadan tekdüze eleştirisinde bulunman, mod yok derken online modunu bile denememen, oyunu görmek için kopya sürüm kullandıysan(online oynamamanı buna bağlıyorum) ki normal, online mod ciddi anlamda eğlenceli.



    Online deneyebilmem için oyunu satın almam gerekiyor. Belki severim diye indirip denedim ama yürümedi. Bana satın aldıracak kadar eğlenceli gelmedi. Online mod derken karşı tarafın kalesine gol atmaktan farklı bir aktivite varsa -mesela sallıyorum topa farklı bir vuruş şekli yapınca rakibin diskalifiye olması, patlaması sayı alman gibi farklı şeyler varsa- bunu moddan sayabilirim. Sezon ve tek maç yaratma dışında farklı bir oynayış şekli görmedim.

    Bahsettiğim oyunları oynamadıysan şiddetle tavsiye ederim. Oynamadan anlayamazsın hissetmen lazım.

    aynen hocam ben parayla alıcaktım indirdim 20 dk felan oynadım süper dedim aradan 10 dk geçti harbiden tek düze bencede gta 5 alıcam bakalım o nasıl
    vidyolardan izlediğim kadarı ile online bayağı zevkli zaten mta oynadığım için gta 5 in online ı da harbi kaliteli olacağından şüphem yok:D




  • http://steamcommunity.com/profiles/76561198128232094/

    beraber oynamak isteyen eklesin. (:
  • Birlikte oynamak isteyen eklesin steamden
  • bir kaç gün önce almıştım 1-2 saattir online oynuyorum eğlenceli baya bu arabaların hızları aynı mı? büyük arabalar daha yavaş gibi geldi sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ağustos 2015; 17:54:48 >
  • Son zamanlarda online olarak oynadığım en keyifli oyun diyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başlarda eğleniyordum fakat şu an sinirlerimi germekten başka bir işe yaramıyor. Yahu benle denk seviyedekiler hatta rookieler ne ara bu kadar top cambazı oldu anlamıyorum. Teketek oyunlarda şansımı deneyim dedim 10-0 falan bitiyo maçlar. Takım oyunlarında hiçbir katkım yok. Varsa bi taktiğiniz alırım
  • 10 saatlik oyun süremden sonra şunları diyeyim öncelikle bir gamepad ile oynayın, kamera olarak ball cam de oynayın
  • beyler ranked sistemi nasıl ligler falan var mı ? bilen biri varsa yazarsa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VSS Vintorez

    beyler ranked sistemi nasıl ligler falan var mı ? bilen biri varsa yazarsa sevinirim

    1v1 2v2 ranked maçlar yapabiliyorsun. Ona göre rütbe alıp karşına rakipler geliyor
  • Oyun nasıl arkadaşlar 30 lira eder mi?
  • @Kartal Göz crash bandicoot 3 warped ile crash team racing favorimdir. Hala oynarım. Bu türde adam gibi crash tadını veren hiç oyun olmadığını düşünüyorum.
  • Beyler oyunda bazı gereksiz tipler saçma sapan konuşabiliyor acaba bu seslerini kısmamıza yarayacak bir ayar var mıdır? şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber girebiliceğim arkadaş arıyorum. Seviyem 16 semi pro. Bazen saçma sapan oynasamda genel olarak iyi oynuyorum.


    http://steamcommunity.com/id/candancetr

    edit: skype yada ts3 olursa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 11 Ağustos 2015; 16:02:15 >
  • https://youtu.be/YznlYfXo6Fc
    Ps4 deneyimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen dlc daha satışa sunulmadı mı aradım fakat bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avia

    Oyun nasıl arkadaşlar 30 lira eder mi?

    gideri var baya eğlenceli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Candance

    Beraber girebiliceğim arkadaş arıyorum. Seviyem 16 semi pro. Bazen saçma sapan oynasamda genel olarak iyi oynuyorum.


    http://steamcommunity.com/id/candancetr

    edit: skype yada ts3 olursa iyi olur.

    Ekledim. Steam: zaferengur
  • Ne kadar denediysem, Logitech F310 PC Gamepad ile oynayamadım. Klavyeye muhtaç etti namussuz oyun. Diğer gamepad desteği olan oyunları rahat rahat oynayabilirken bunu oynayamadım. Çözümü bilen varsa söyleyebilirseniz sevinirm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d33p3r

    Ne kadar denediysem, Logitech F310 PC Gamepad ile oynayamadım. Klavyeye muhtaç etti namussuz oyun. Diğer gamepad desteği olan oyunları rahat rahat oynayabilirken bunu oynayamadım. Çözümü bilen varsa söyleyebilirseniz sevinirm.

    Enteresan bir sorun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferengur

    quote:

    Orijinalden alıntı: d33p3r

    Ne kadar denediysem, Logitech F310 PC Gamepad ile oynayamadım. Klavyeye muhtaç etti namussuz oyun. Diğer gamepad desteği olan oyunları rahat rahat oynayabilirken bunu oynayamadım. Çözümü bilen varsa söyleyebilirseniz sevinirm.

    Enteresan bir sorun.

    Normalde gamepad ile oynanabilen diğer oyunlar için herhangi bir şey yapmama gerek olmuyordu. Ama bu oyun için X360ce attım oyunun kurulu olduğu klasörün içine. Şimdi iki gamepad ile oynayabiliyorum.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.