Şimdi Ara

Rock Türüne Ne Oldu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce tesadüfen soad toxicity dinledim ve uzun zamandır rock parçalar dinlemediğimi fark ettim. Rock'ın yerini pop, indie gibi türler almış sanki. Imagine dragon, hoizer falan rock grupları değil. Bir aralar ramstein vardı son zamanlarda hiç hit şarkısını duymadım. Aynı şekilde ne soad kaldı ne de red hot. Eskilerden bahsetmiyorum zaten, günümüzde 2016'da akılda kalıcı rock parçalar yapan grup var mı? Veya böyle parçalar var mı? Son bir kaç yılda hep güncel şarkıları dinleyip rock'tan uzaklaşmışım. Bir el uzatın hele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla R+ yazın turneye cikacak. Ee turne demek albüm demek Onun dışında belirtme ihtiyacı duydum R+ rock yapmıyor diye biliyorum "endüstriyel metal" olarak geçiyor Soad da dağılmıştı bir ara tekrar toplandı onlardan ses soluk çıkmıyor harbi bir albüm gelse iyi olur

• Eski şarkıları dinlemek güzel tabi ama insan yeni şarkılarda istiyor ama bakıyorum rock yapan grup kalmamış ortada son senelerde de popüler olup radyolarda çalan rock müzikleri hiç duymuyorum. Hep pop. Böylelikle rock türü öldü diyebilir miyiz?

• Tek başına bu yeter ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentman

Tek başına bu yeter ;)

Bunlarıda dinledik zamanında yıl olmuş baksana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hikaye Yeni Pop Şarkı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • red hot john gittiginden beri ivme kaybetti.

bu aralar senın dedıgın hıt parçaları cıkaran opeth var bence.

Orijinalden alıntı: Rodin

Eski şarkıları dinlemek güzel tabi ama insan yeni şarkılarda istiyor ama bakıyorum rock yapan grup kalmamış ortada son senelerde de popüler olup radyolarda çalan rock müzikleri hiç duymuyorum. Hep pop. Böylelikle rock türü öldü diyebilir miyiz?

Mümkün değil. Rock kolay kolay bitmez. Çoğunluğun sevmesine gerek yok. Hatta sevmese daha iyi.

Muse gibi bir gerçek var bu arada.

Forumun yazılım altyapısı o kadar mükemmel ki imzanın bile tamamı çıkmıyor
    Arrested Development-Band of Brothers-Boardwalk Empire-Black Books-Breaking Bad-Brooklyn Nine-Nine-Chuck-Da Vinci's Demons-Dexter-Eastbound
  • Rammstein uzun zamandır albüm çıkarmıyor,Sehnsucht,Mutter,Reise Reise,Rosenrot gibi albümlerden sonra iyi bir iş çıkarabilirler mi,merak ediyorum.(eleştiri anlamında değil,yoksa gerçekten o kalitede bir iş çıkarmalarını elbette isterim ) Heavy Metal seversen Iron Maiden'ın geçen sene çıkardığı The Book Of Souls albümü güzeldir tavsiye ederim Nightwish'in geçen seneki albümüde fena değildi,Floor'un gelmesi ile toparlamışlardı bayağı, Amon Amarth'ın son albümü de fena değil hocam,melodik death metal seversen bir bak derim.. albümün adı "Jomsviking" First Kill ve on a sea of blood güzel şarkılar bence... onun haricinde senin dediğin gibi bir sıkıntı var hocam,kaliteli müzik bulmak zorlaştı artık,eski müziklerin başımızın üzerinde yeri var,ama insan bir yerden sonra yeni şeyler duymak istiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 29 Mart 2016; 17:45:51 >

• Halestorm'u dinlemenizi öneririm.
  • arkadaşın dediği doğru. geçenlerde bi yeni kimler albüm çıkarmış veya tanımadığım güzel grup var mı yeni bakayım dedim billboard diye bi site var rock kısmını tıkladım dinlediğim bütün müzikler dıp tıs dıp tıs rock ile alakası yok. devir değişmiş piyasa bilgisayar müzikleri altyapıyı koyup üstüne iki gitar teline dokunup rock şarkı yaptık diye çıkıyolar artık. forumlardan falan iyi araştırma yapılırsa bulunabiliyor gene bişeyler itunes spotify falan hepsi hikaye

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • teomanın ayrılmasını beklemekten başka çare yok türk rock müziği teomanın manitayla kavgasına bağlı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.