Şimdi Ara

Rock Band 4 [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
8.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni dlc paketi duyurulmuş

  • hunter007 kullanıcısına yanıt
    Her hafta bir DLC paketi zaten geliyor. Bu ne ilk ne son DLC paketi. Kendi Youtube ve Twitter sayfalarindan bakabilirsin yeni sarkilara
  • Zaten Turkiye'de gitar ve baterisi satilmiyor ama yurtdisindan getirttirecekler varsa bundlelari almasin. Baterilerden ciddi sikayetlerin gelmesi sebebiyle Madcatzi birakip PDP diye yeni bir firmayla anlastilar. Sonbahara dogru yeni firmanin gitar ve baterileri cikacakmis.

  • GH Live geçtiğim için 2 gitar 1 bateri setimi satacağım. İlgilenenler pm ile temasa geçebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuak29

    Her hafta bir DLC paketi zaten geliyor. Bu ne ilk ne son DLC paketi. Kendi Youtube ve Twitter sayfalarindan bakabilirsin yeni sarkilara

    her hafta bir dlc mi geliyor?bunu bilmiyordum hatta neden ne zamandır dlc gelmedi diye düşünmeye başlamıştım,teşekkür ederim
  • Arkadaşlar guitar hero ile karşılaştırdığımız takdirde hangisini önerirsiniz?şimdiden teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock Band 4 - Synchronous Online Multiplayer Trailer | PS4

  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Artik resmen dalga gectiklerini dusunuyorum hocam. Gecen yil ekimde cikmis bir oyuna bir yil sonra online getirilmesi bile ne kadar geriden geldiklerini gosteriyor. Rock Bandi PS3te cok severdim fakat Guitar Hero Live'i aldigimdan beri Rock Band'i pek acmadim. Youtubeda rock gamer adli bir kullanici her hafta Rock Band hakkinda cikan haberleri yorumluyor o bile bu habere sasirdi. Onlinein parali olma ihtimali de varmis.

    https://www.youtube.com/user/promotiondating/videos
  • Merhabalar, ben de PS4 üzerinde iki oyunu (Guitar Hero Live ve Rock Band 4) alıp oynayan biri olarak bir kaç yorum yapmak istiyorum.

    Öncelikle çıkar çıkmaz Amazon üzerinden Guitar Hero Live aldım. Yeni tuş dizilimi olsun, oyunun görselleri olsun, gerçekçi sahne efektleri olsun, parça sayısının fazlalılığı olsun PS4 üzerinde en fazla zevk aldığım oyundu diyebilirim. İyi bir kulaklık ve Tv'niz de varsa gerçekten sahnede hissi alıyorsunuz. Ancak Guitar Hero deyince tat aradığınız diğer bir nokta bu oyunu grup olarak oynamak. Gitarla her ne kadar tek başıma çok keyif alsam da arkadaşlarla topluca oynama gereksinimi oluyor bir süre sonra ister istemez. Ama bu konuda ciddi anlamda eksik kaldığını söyleyebilirim. Bir kere tuş dizilimi değiştiği için eski gitarlar çalışmıyor. Yeni bir gitar almalısınız. Elinizde iki gitar var ama bu sefer de eskiden olduğu gibi biriniz bass diğeriniz normal gitar seçemiyor. Şarkının farklı yerlerini bölüşemiyorsunuz. Üzerine en çok keyif alınan bir diğer enstrüman bateri de yok oyunda. Bu da ciddi bir eksiklik. Tüm bunlar üst üste gelince single play modundan büyük zevk almama karşın tüm ekipmanlarımı sattım.

    Rock Band 4 Band-in-a-Box seti aldım ben de Amazon.com üzerinden, içerisinde Bateri, Fender Gitar, Mikrofon ve kutulu oyun var. Eski gitarlar ve bateriler de çalışıyor zaten ama ben yine de temiz olsun istedim. Çok da pahalıya gelmedi zaten. Oyun içerisinde 65 tane parça var. Kariyer modu da güzel akıcı. Toplu olarak oynarken de baya zevk alıyoruz. Grafikleri Guitar Hero Live kadar iyi değil. Eski nesil standart grafikler. Parça satın almak ekleme konusunu tam bilmiyorum. Hani insan Metallica falan arıyor oynarken. DLC setlerine bakıp varsa onları da satın alırım.

    YORUM: Bu iki oyun arasında aldıysanız; öncelikle en önemli ayrım noktası tek kişi mi oynayacaksınız? Yoksa arkadaşlarla güzel vakit geçirmek mi istiyorsunuz? İkinci seçenek sizin için daha ağır basıyorsa Rock Band'den yürüyün derim. Eski gitar, bateri de çalışıyor zaten. Ama yok tek tabanca takarım kulaklığı kendim oynarım diyorsanız da Guitar Hero Live'ı kesinlikle alın diyorum. Yani bu mizaçta biriyseniz Guitar Hero Live kesinlikle almalısınız. Benim izlediğim yol da güzel bir yol. Amazon'dan veya yurt dışından getirin Guitar Hero Live. Sıkılana kadar oynayın. Zaten sonra TR'de sattığınızda para kaybınız da olmaz.

    İki tecrübeyi de yaşamış biri olarak yorumlarımı paylaşmak istedim. Sürçü lisan ettiysek veya yanlış aktardığım bir durum varsa lütfen düzeltsin arkadaşlar.
    İyi forumlar.




  • msbsvg M kullanıcısına yanıt
    Cok iyi aciklamissin ikisini de hocam. Birkac tane ekleme yapayim.

    1) Rock Band 4'e Metallica hicbir zaman gelmeyecek. Developerlari bunu gecen ay bir Q&Ade acikladi. Lisanslarini tekrar Guitar Herodan almak cok zormus. PS3teki Guitar Hero Metallica disinda bir Metallica oyunu cikmayacak gibi gozukuyor.

    2) Rock Band'e parca eklemek cok kolay. US PSNden hesap acip istedigin sarkiyi $2ser dolara alabilirsin. RB Blitzi de PS3e us psnden aldin mi ondaki 20ye yakin sarkiyi RB4e gecirmene izin veriyor. Eski oyunlari export imkani da var ama onun exportlarini Ekimde RB4 cikmadan once yapmak gerekiyordu.

    3) Guitar Heronun iPhone appini mikrofon olarak da kullanabiliyorsun. Mikrofonu RB4e gore cok zayif daha cok karaoke amacli.

    Bir de sorum olacak. Band in a Box seti hangi amazondan ne kadar soyledin?
  • Arkaaşlar birisi yardım etsin lütfen.

    Davul gitar seti lazım 1 davul 2 gitarda olabilir.bunu nereden alabilirim ? türkiyeden veya usa farletmez bir yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün rock band 4'ü satın almak istiyordum, us psn'den. Kaldırıldığını ve yerine "Rock Band 4 Rivals Bundle" diye bir oyun eklendiği gördüm. Bunun farkı nedir ve guitar hero seti ile oynanabilir mi bu oyun? Daha önceki rock band 4'ün guitar hero baterisi ve gitarı ile oynandığı yazıyordu. Birileri bilgilendirirse çok sevinirim.
  • Arkadaşlar oyunun facebook sayfasında Rock Band rivals diye bir oyundan söz ediliyor. Tarih olarakta ekim 2016 verilmiş. Ön sipariş verenlere 10 şarkılık bir dlc paketi verileceğinden bahsetmisler.

    Bu rivals paketi ayrı bir oyun mu olacak? Yoksa genişleme paketi gibi bir durum mu söz konusu bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

    Arkadaşlar oyunun facebook sayfasında Rock Band rivals diye bir oyundan söz ediliyor. Tarih olarakta ekim 2016 verilmiş. Ön sipariş verenlere 10 şarkılık bir dlc paketi verileceğinden bahsetmisler.

    Bu rivals paketi ayrı bir oyun mu olacak? Yoksa genişleme paketi gibi bir durum mu söz konusu bilen var mı?

    Normal rock band 4 oyununu satın alamıyoruz galiba? O yüzden rivals'in çıkmasını mı beklemek zorundayız?
  • mehmet2576 kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum hocam. Ben geçen sene önsiparis ile almıştım. Oyun sadece us store da satılıyor olabilir. Ben ordan almıştım çünkü, isterseniz ordan bir bakın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

    Hiç bilmiyorum hocam. Ben geçen sene önsiparis ile almıştım. Oyun sadece us store da satılıyor olabilir. Ben ordan almıştım çünkü, isterseniz ordan bir bakın .

    Us psn'e bakmıştım orada yok malesef. Sadece rock band 4 rivals bundle diye bir şey var oda game olarak değilde bundle olarak gözüküyor. 59 dolar ve ben bunun oyun mu başka bir şey mi olduğuna tam karar veremedim. Pre-order seçeneği var sadece.
  • Ikinizin de yazdiginizi yeni gordum de Rock Band Rivals Rock Band 4e gelen expansion paketi. RB4u onceden alanlara $30a satiliyor, yeni alacak olanlara oyun ile beraber $60a satiliyor. USA Storedan alinabiliyor ve Guitar Hero seti ile de calisiyor ama Guitar Hero seti dedigimiz PS3 icin olan set PS4deki Guitar Hero Live gitariyla calismaz. En buyuk olayi Rivals yani Online Multiplayerin expansioni alanlara update ile aralik ayinda gelmesi. Onun disinda Rockudrama diye yeni bir kariyer modeu geliyor belgesel seklinde. Bir de 18ine kadar preorder edene su 10 sarkiyi hediye ediyor. Bu ay us psnde $100lik alisveris yapana $15 gift card hediye ettigi icin Battlefield 1i da aldigimdan $100e tamamlamak icin aldim Rivalsi. Iyi cikacak mi bilmiyorum ama online gelince oyun tekrar hareketlenebilir.

    Bring Me The Horizon –“Happy Song”
    Capital Cities –“Safe and Sound”
    Eagle-Eye Cherry –“Save Tonight”
    Pharrell Williams –“Happy“
    The Neighbourhood –“Sweater Weather”
    Of Monsters And Men –“Little Talks”
    Semisonic –“Closing Time”
    Sia –“Chandelier”
    Skillet –“Feel Invincible”
    Weezer –“King of the World”




  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Bende aradan geçen sürede genişleme paketi olduğunu öğrendim. Almayı düşünmüyorum. Guitar Hero yu oynadıktan sonra rock band bu nesil resnen resmen patladı.

    Gerek setlist olarak gerekse oyunun multiplayer kısmının olmaması tam bir rezaletti. Oyun çıkalı 1 sene oldu hala multiplayer modunu yeni getirmeyi düşünüyorlar. Öte yandan live da her ay multi içerikteki kanallara yeni şarkılar ekleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar

    online quickplay güncellemesi çıktı ama sadece arkadaşlarınla oynayabiliyorsun,benimde hiç rock band 4 oynayan arkadaşım yok
    online id: grimfandango33
    bana arkadaşlık isteği gönderirseniz sevinirim
  • Rock band 4 u davulu gitarıyla en uygun nereden alabilirim? Amazona baktım shipping ve vergiyle korkunc sisiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.