Şimdi Ara

ROCHAS MI ONE MILLION MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her iki parfüm içinde çok olumlu tepkiler aldım. koklattım felan ama kararsızım size göre rochas mı , one million mu ?
     ROCHAS MI ONE MILLION MU

ROCHAS MI ONE MILLION MU

• kalıcılık ve hissedilme olarak one million daha öndedir rochastan her ikisi de güzel kokudur teninde denemen daha doğru olur
  • Rockerfeller

1 bilion tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanarda.md

kalıcılık ve hissedilme olarak one million daha öndedir rochastan her ikisi de güzel kokudur teninde denemen daha doğru olur

ikisinide denedim one million daha kalıcı rochas harika bir koku ama sanki burun farkıyla one million daha çok hoşuma gitti. rochas da son derece kalıcı. tek sorun ise one million u çoğu kişinin kullanıyor olması. iyi bir parfüm olunca buda kaçınılmaz oluyor.
  • rochas gerçekten güzel parfüm millionu bilemiyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

rochas gerçekten güzel parfüm millionu bilemiyorum ama

bugün tekin acarda denedim çok çekici bayada sağlam kalıcı bi kokusu var. ağır biraz tam kış parfümü. malum önümüz kış verdim siparişi :) rochas da mükemmel fakat ne biliyim bunu alasım geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBenzınn

quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

rochas gerçekten güzel parfüm millionu bilemiyorum ama

bugün tekin acarda denedim çok çekici bayada sağlam kalıcı bi kokusu var. ağır biraz tam kış parfümü. malum önümüz kış verdim siparişi :) rochas da mükemmel fakat ne biliyim bunu alasım geldi :D

hayırlı olsun o zaman:)
  • Kadınları tahrik ediyor falan deniyor one million'a. Aldım sıktım kendime yapasım geldi
  • Rochas ya da jean paul ikisinden birini mutlaka tercih ederim,gerçi parfüm işi ten işi ama bu iki parfüm erkekte çığır açtı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucukluAşure

Kadınları tahrik ediyor falan deniyor one million'a. Aldım sıktım kendime yapasım geldi

içinde afrodizyak etkisi var. çok çekici bir kokusu var bayada kalıcı
  • "jil sander absolute"

Çoğu kişi bu parfümü bilmez.Bende şans eseri keşfettim.Bu afrodizyak olayı bunda da var.Kokusu insanı mükemmel etkiliyor.Ama bir parazit var.Türkiye'de yasak (Satışı).Doldurma bulunabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa™

"jil sander absolute"

Çoğu kişi bu parfümü bilmez.Bende şans eseri keşfettim.Bu afrodizyak olayı bunda da var.Kokusu insanı mükemmel etkiliyor.Ama bir parazit var.Türkiye'de yasak (Satışı).Doldurma bulunabiliyor.

yurt dışından getirtebilirim kalıcılığı nasıl ?
  • quote:

quote:

"jil sander absolute"

Şöyle söyleyim.Doldurması bile kıyafetlerde yıkanmadığı takdirde kalıyor.Parfümde vurucu etki için duştan sonra sıkmak gerekiyor.

Edit:1 Million'ı kullanıyorum.Bende Rochas'ı merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 23 Ağustos 2013; 1:06:38 >
  • quote:

quote:

quote:

"jil sander absolute"

Şöyle söyleyim.Doldurması bile kıyafetlerde yıkanmadığı takdirde kalıyor.Parfümde vurucu etki için duştan sonra sıkmak gerekiyor.

Edit:1 Million'ı kullanıyorum.Bende Rochas'ı merak ettim.

yarın 1 one million 1 rochas 1 v de vakko gelicek. rochas ve vakko satıldı. rochasın kokusunu iyi biliyorum araştırdım.şekerli ve çok kalıcı bir kokusu var. one million beğeniyorsan rochasıda çok beğenirsin gerçekten güzel bir kokusu var. kalıcı birazda ağır

• Eyvalla hocam.Ben bi yarın bakayım parfüme.Bu arada Jil'i hala arıyorum.Birtek Batı Sezer'de bulabildim.Ama doldurma o da.

• quote:

Eyvalla hocam.Ben bi yarın bakayım parfüme.Bu arada Jil'i hala arıyorum.Birtek Batı Sezer'de bulabildim.Ama doldurma o da.

kıbrıs ta öğrenci arkadaşım var sorucam ona bi. varsa fiyatıda çok uçuk gelmezse alırım bir tane. olmadı 2 katına satarım hep yapıyorum bunu bu arada rochası gerçekten dene. eğer sevil parfümeriye uğrayabilirsen tous in heaven i dene. önce erkek olanı dene. sonrada sevgilim için de bayan olanı dene. hayatında bayan olanı gibi bir koku koklamadığına eminim başın dönecek. ama sadece sevil de satılıyor.
  • One million

• quote:

quote:

Eyvalla hocam.Ben bi yarın bakayım parfüme.Bu arada Jil'i hala arıyorum.Birtek Batı Sezer'de bulabildim.Ama doldurma o da.

kıbrıs ta öğrenci arkadaşım var sorucam ona bi. varsa fiyatıda çok uçuk gelmezse alırım bir tane. olmadı 2 katına satarım hep yapıyorum bunu bu arada rochası gerçekten dene. eğer sevil parfümeriye uğrayabilirsen tous in heaven i dene. önce erkek olanı dene. sonrada sevgilim için de bayan olanı dene. hayatında bayan olanı gibi bir koku koklamadığına eminim başın dönecek. ama sadece sevil de satılıyor.

O zaman şu mesaj burda dursun.Denediğim an yazarım buraya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.