Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gu_r_ay , Hicks , Cevdet141 , Cevdet141 , saddooo , burakizmr Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (4 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil2 iOS
5 sn
63.390
Cevap
1.558
Favori
2.841.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 31663167316831693170
Sayfaya Git
Git
Giriş

çok teşekkürler hocam bilgiler için

ve son 4 yıldır haftanın 4 günü tüm evi süpürttüğüm halde sadece 1 kez batarya değiştirdim. Cihazım hala canavar gibi evi süpürmeye devam ediyor (90m2) temizlik alanı. Tabi bir süpürme sonrası şarjını doldurması 5-6 saat sürüyor.

4 yıl geçti ve dindon Annem aradı bana uygun fiyatlı güzel bir süpürge bul alacam dedi.

Şöyle son 4-5 sayfayı okudum önerilen yazılan cihazlar 40-50 binlerden başlıyor...

90-100 m2lik bir ev için kullanımı kolay mopta yapabilen. F/P ürünü ne sormaya geldim.

Roborock q8 pro max. Dreame D10 Plus Gen2 gibi 10-15 bin arası cihazlardan öneriler olur mu.

Hatta 10 bin altı önerile bile açığım.

Ev hanımı günaşırı evi süpürttürecek bir cihaz arıyorum :)

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Wero M8 Max aldım fiyat performans diyorlar çekiş gücü biraz düşük ama halılar kısa olduğu için sorun yaşamadım. Hepsiburada 8457 tlye almıştım indirimde şuan 8832 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dreame L40 indirimle 30.000TL’ydi şuan 35 bandında.

L10S pro heat de indirimli fiyatından çok uzakta.

bütün indirimleri kaçırdık :)

Narwal Freo Z düşünüyorum son çare 31.000TL Hepsiburada’da.

sizce alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolpandaaa -- 14 Kasım 2025; 19:24:32 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coolpandaaa kullanıcısına yanıt
    Aceleniz yoksa Black Friday’i bekleyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Narwal Freo Z için ne düşünüyorsunuz hocam? İlginç bir robot

VW incelemesi de fena değil:

https://vacuumwars.com/narwal-freo-z-ultra-review-award-winning-obstacle-avoidance-and-pet-features

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Faydalı ömrü 5 sene bir robotun. Çoğu mesajda buna yakın. Artık ev eşyaları dayanıksız tüketim grubuna girdi sanırım. Tv alıyorum bayi 5 sene iyi kullanırsın sonrası tırt diyor. Özellikle bataryalı ürünler 5 sene ömrü var. Mesela dyson aldım gen5 hanıma ağır olmasına karşın bilerek çünkü bataryası büyük. 2 sene daha güçlü çekim yapar.

Amiral gemisi cihazlarda buna doğru bir geçiş var. Sadece Ecovacs değil Dreame de roller ve altıgen pedli cihazlar piyasaya sürdü. Silindir paspasların spiralllere göre oldukça ciddi avantajları var. Spiraller gibi cihazdan taşmıyor bu sayede süpür ve paspasla aynı anda çok daha verimli oluyor. Spirallerde yan fırça ve ana fırça nemli alanları da süpürüyor. Tozlar cihaz içinde çamurlaşıyor, filtreye yapışan nemli toz filtreyi tıkıyor. Roller cihazlarda cihazların içinde kirli su haznesi var ve rulo paspası sürekli temizliyor bu sayede ıslak lekeleri dağıtmadan silinebiliyor. Spiral paspaslara leke yapışıyor ve paspas lekeyi evin her yerine dağıtmaya başlıyor. Yine bu sürekli yıkama sayesinde paspaslama sürekli temiz paspas pediyle yapılmış oluyor. Bir ev temizliğinde 6-7 kez paspasını yıkamak için yuvaya dönmediği için temizlik süresi de kısalıyor. Rulo paspaslarda dönen spiral pedlerin bıraktığı paspas izi ve su lekesi problemi yok. Damlatma ve zemini ıslak bırakma problemleri yok. Paspasları foşur foşur yıkamadığı için harcadığı su spirallerin yarısı kadar. 1 kg'a kadar zemine baskı yapabilen rulo paspaslı modeller var. Paspas yuvasını kapatan kapak sayesinde paspas pedlerini yuvada bırak halıdan sonra git geri al gibi zaman kaybı süreçler de yok. Kombo cihazların geleceği rulo paspas yapan modeller. Amiral gemisi modeller de rulo paspasa doğru evrilecek. Spiral cihazlar elbette yok olmayacak ama iki cihazı kıyaslarken alacak kişi için paspas önemliyse rulo cihazlar tercih sebebi olacak.

• 
Sayfa: önceki 31663167316831693170
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.