Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nickimsonikimsi , nickimsonikimsi Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56.044
Cevap
1.322
Favori
2.231.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba, foruma hoşgeldiniz.
    Kombo tabir edilen robotların hemen tamamında süpürme ve silme işlemi ayrı zamanlarda yapılmaktadır. Sizin de tarif ettiğiniz gibi önce süpürme, sonra da silme işlemini yaptırabilirsiniz.

    Evin haritasını çıkartabilen robotların tamamı internet erişimlidir, uzaktan kontrolü kullanıp kullanmamak size kalmış ancak bir çok özelliğinin sadece app ile kullanılabildiğini belirtmem lazım.

    Şarj süresi artık iyi robotların hemen hepsinde 2 saat civarındadır, 120-150m2 net temizlik alanı için yeterlidir. Ancak süpürme ve silme işlemlerinin ikisini de tek şarjda bitirmek henüz çok olası olmayabilir evin büyüklüğüne göre.
    Bazı ürünlerde halıları kaldırmanıza gerek yok, harita üzerinde işaretleyebilirsiniz.

    Xiaomi S50/55, yurtdışından getirtme imkanınız var ise Xiaomi T6, iLife A9s, Ecovacs Osmo 930 veya daha da iyisi Osmo 960, ekim ayından sonra da Narwal bu konudaki en başarılı robotlar sayılabilir.

    Saygılarımla
    Hocam selamlar, yazınızda bahsetmiş olduğunuz Narwal markasını ilk kez sizden duydum ve araştırdım self cleaning ve moping olayında oldukca başarılı bir cihaz gibi görünüyor. Bu cihaz sizce vadettiklerini yerine getirebilecek çapta bir firma mıdır? Türkiyeye gelir mi, fiyatı ne olur? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.




  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ülkemizde adı sanı duyulmamış daha çok marka var, Narwal bunlardan bir tanesi sadece.

    Trifo, Xinsu da çok iyi ürünler yapıyor.
    Her üç markanın da ithalatı için uğraşılıyor.

    Narwal küçük bir firma, ürünü başarılı görünüyor. Kickstarter kampanyasında hedef yatırıma sadece 14 dakikada ulaştılar, eşi benzeri yok bu başarının.
    Test için Eylül ayında bir adet bana gelecek, bilgilendiririm mutlaka zaten. Bir iki sene sonra başka bir firmaya satılır diye düşünüyorum ama bu bir sorun değil bence, iRobot da Evolution Robotics firmasını ve Mint adlı ürününü 87 milyon dolara satın alıp adını Braava olarak değiştirmişti.

    ABD fiyatı 500 USD olacak ilk çıktığında, bizde de yaklaşık 5000 TL rakamla çıkabilir, tabii ithalatçı firmanın garanti sistemi ile de ilgili bu olay. Şu aşamada yasal vergiler %68 civarında.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Forumun özellikle belirttiğiniz 70. sayfadan sonrasını komple okudum Ali Tan Bey. Bilgi ve tecrübelerinizi aktararak herkese ayrı ayrı yapmaya çalıştığınız yönlendirmeler okuyan herkese rehber oluyor öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.
    Ben çalışan bir bayan olarak evimin yapısını düşündüğümde (yaklaşık 120 m2, her oda halılı ve kedili) olmuşken hem süpürge hem mop olsun, telefondan istediğim zaman yönlendirme yapabileyim vs gibi isteklerim dışında ancak beni yormayan taksitlerle alabileceğim için şu an hepsiburada da (https://www.hepsiburada.com/roborock-s50-akilli-navigasyonlu-robot-supurge-ve-islak-paspas-p-HBV00000LKJ87?magaza=DAICO TEKNOLOJİ ) indirimde olan Xiaomi Mi Roborock S50 modeline karar verdim gibi. Doğru bir seçim midir. Ürünle ilgili aklıma takılan birkaç şeyi sormak istiyorum. Bir sıkıntı olduğunda rahat halledebileyim istiyorum. Hepsiburadadan alacağım bu ürünle ilgili garanti belgesi şart mıdır (nasıl talep edeceğim hakkında bir fikrim yok). Türkiye garantili gibi bir şey de yazmıyor. Olup olmamasının ne gibi artı ya da eksileri olur. Çok fazla üründen bahsedildiği için kafam karıştı bu üründe herhangi bir bölgeyi girilmemesi gerektiği şeklinde işaretleyebiliyor ve uzaktan istediğimiz yeri temizlemesi için komut verebiliyor muyuz. Koltuklarımın yüksekliğini ölçtüm 10 cm. Bahsettiğiniz gibi ilk haritalamada lidarı kapatıp öyle mi harita çıkarttırılmalı. Ya da vade farklı da olsa çok taksit yapabileceğim için aynı sitede beni aşmayacak alabileceğim ölçülerde filtrelediğimde şunlar var. (https://www.hepsiburada.com/robot-supurge-c-80160033?filtreler=fiyat:2900-4500;piltipi:Li%E2%82%AC2dion ) Aralarında bu daha uygun diyeceğiniz bir öneriniz var mı. ILIFE V5s i de düşündüm ama fırçalı değil sanırım o. Teşekkür ederim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defera -- 2 Ağustos 2019; 14:10:59 >




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, tabi ürün ne kadar iyi olursa olsun firmanın büyüklüğü de bir o kadar önemli. gerek yedek parça tedariği gerekse de yazılım desteği firmanın büyük olması ile doğru orantılı. Videolarını izledim ve yorumlarını okudum biraz yazılımda sıkıntılar olduğu yazıyor. Ayrıca kuru temizlik başarısının çok iyi olmadığı gözleniyor sanki video incelemelerinde. Tabi siz incelediğinizde daha detaylı bilgilere ulaşırız.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    hocam,https://www.amazon.de/ECOVACS-Robotics-DEEBOT-930-Wischroboter/dp/B07566MLXF

    hocam linkteki ürün bu fiyata nasıldır? bu fiyata alınır mı? 930 ile 960 arasında çok fark var mı?

    aslında kafamda ilife s9 yada Xiaomi S6 var ama ilife s9 1100 usd fiyatı görünmekte biraz fazla değil mi?. xiaominin fiyatı hakkında bilgi bulamadım siz bir link verebilir misiniz?
  • defera D kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Foruma hoşgeldiniz.

    Temel olarak yazdıklarınızı baz aldığımda S50 sizin için uygun bir seçimdir ancak her odada halı var ise mop özelliği pek işinize yaramayacaktır diye düşünüyorum.

    Yasal olarak garanti kartı kutunun içinden çıkmak zorunda, çıkmaz ise muhatabınız Hepsiburada olmalıdır.

    S50de bölge işaretleme var, kolaylıkla kullanabilirsiniz.
    Filtreleme yaptığınız cihazların S50 harici hiçbirinde bölge işaretleme veya haritalama yok, o paraları eden cihazlar değiller.

    Kedi tüyü için V5s başarısız kalır, hiç uğraşmayın derim.

    İlk haritalamada lidarı kapatma konusunu anlayamadım, öyle bir opsiyon yok sistemlerde. Cihaz zaten “discovery” modunda çalışmaya başlar ve önce ortamın kaba haritasını çıkartır. Sonrasında normal çalışmaya devam eder.

    Her zaman yardımcı olmak isterim.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forever eagle kullanıcısına yanıt
    Bence bu fiyata Ecovacs alın, diğerleri daha çok yeni ve fiyatlar hala çok yüksek.
    Ekim gibi fiyatlar düşer ama Osmo 930 çok iyi bir robottur.
    Aşağıdaki sarf yedekleri olan set pahalı, daha ucuza extra set bulabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Kuru temizlik performansını irdelediğimde Narwal’ın Sahibi Peng Lin “henüz farklı fırça + fan kombinasyonlarını denediklerini ve gerçek üretim başlayana dek optimize edeceklerini “ yazmıştı. İlk testlerdeki çekimler o fikri veriyor olabilir size.

    Nihai ürünün 2kpa ve V tipi kombo fırçalı olacağını kuvvetle tahmin ediyorum.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    4mm fark lidar yanılmasına sebep olabilir bazı durumlarda.. mobilyanın altında sıkışma gibi. Çünkü esas lidar ışın demeti lidar kapağından ( yani 96mmden) yaklaşık 14mm daha aşağıdadır.

    Benim bu gibi hassas ölçülerde tavsiyem cihazı ilk kullanımda lidar ünitesinin üstünü bantlamak ve bu şekilde çizilmesinin önüne geçmektir.

    Sıkıştığı yerlerde mobilya ayaklarının altına koyacağınız yapışkanlı keçeler sorunu çözer.
    İyi günlerde kullanınız.
    Yanlış tabir kullanmış olabilirim. Lidar kapatma konusunu bu girdiye dayanarak sormuştum. Ama tekrar okuyunca sanırım yanlış anlamışım. Tabii ki tamamen değil sadece çizilmesin diye üstünü bantlamaktan bahsediyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defera -- 2 Ağustos 2019; 16:56:36 >




  • Ecovacs 930 benim de hayallerimin cihazı. Kavuşuruz umarım. O olmazsa xiaomi s50 alırım.

    İngiliZce bir karşılaştırma videosu var. 3 robot aynı anda.


    https://youtu.be/FjdGKB2-G5U

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birde alfawise in bir robotu var. Sanırım Islak kuru temizlik yapabiliyor. 160$ fiyatı var. Ama cihaz hakkında pek bilgim yok.

    found a very interesting goods in Gearbest:Alfawise V8S PRO E30B Robot Vacuum Cleaner with Smart Mopping - Whitehttps://gearbest.app.link/hFM36XWBRY

    https://m-tr.gearbest.com/home-applicances/pp_009546958725.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 4 Ağustos 2019; 2:28:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İLife A9s kullananlar ve @hepsirobot üstad, cihazda bir ses sorunu ortaya çıktı,sesli uyarı yapmıyor artık,bazen ayda bir kez konuşuyor.. ayrıca cihazın aküsü çabuk bitiyor gibi geldi bana. Bazen 5-6 dakika çalıştıktan sonra kendi kendine duruyor. Uygulamadan çıktım bir kere sonrasında tekrar bağlanmadim. Bu sorunlarla karşılaşan varmı ya da yapmamız gereken bir şey mesela sensör temizleme bakım gibi şeyler. Ya da reset düğmesi var mı. Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekurite S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bataryanın az gitmesi tam olarak şarj olamamamasından kaynaklanabilir. Ev üssünün bağlantı kablosunu robota doğrudan bağlayarak en az 8 saat direkt şarj olmasının denemenizi öneririm.

    Ses konusu için de bataryayı çıkartıp bağlantısını kesiniz ve 3-4 dakika sonra tekrar takıp robotu çalıştırınız. Bu şekilde resetlenecektir.

    Saygılarımla
  • Hepsirobot üstadım merhaba, iki robot arasında kaldım açıkçası ve size bir danışmak istedim. Xioami mi vacuum ve ilife a8. Sizce hangisini almalıyım? Forumda önceki sayfalarda okuduğum kadarı ile xioamideki lidar sorunundan bahsetmişsiniz. Bu da kafama takıldığı için size sorayım dedim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • caesar1. C kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Xiaomi daha kaliteli ve yetenekli bir cihaz, ilk seriyi kastettiğinizi varsayıyorum.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba
    Xiaomi daha kaliteli ve yetenekli bir cihaz, ilk seriyi kastettiğinizi varsayıyorum.
    Saygılarımla
    Evet ilk seriden bahsediyordum. Tamamdır çok teşekkür ederim.
  • Merhaba. Xiaomi roborock s6 türkiyede ne zaman satışa çıkacağı belli mi? Veya gearbestten alabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry86 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Her ne kadar Xiaomi Türkiye'de resmen faaliyette olsa da robot süpürgeler resmi ithalat listelerinde yer almıyor henüz. Dolayısı ile satılan Roborock'lar hakkında doğru bir bilgi veremiyoruz.
    S6/T6 modelinin de ithal edilip edilmeyeceği konusunda net bir bilgiye sahip değilim.

    GearBest üzerinde Türkiye'ye gönderim yazıyor.
    https://tr.gearbest.com/vacuum-cleaners/pp_009308419160.html?wid=1349303

    Saygılarımla,
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.