Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56.037
Cevap
1.322
Favori
2.231.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aslında 2500-3000tl civarında bütçe ayırmıştım, Mop önceliğim yok iRobot Roomba 605 modeli 1450tl fiyata inmiş yaklaşık 100m2 ev için bu ürün mantıklı olurmu fiyat performans açısından. Özellikle toz ve kılları alma performansı benim için önemli. Tavsiyelerinizi almak isterim. Teşekkürler.
  • ozaksoy kullanıcısına yanıt
    Zemin halı ise özellikle çok iyidir Roomba serileri. Tersine dönen çift fırçası zeminden tozları söküp almakta etkilidir ancak biraz daha üst fiyata kombo cihazlar bulabilrisiniz.
    Ama karma bir zemininiz var ise Tesvor T8 veya Xiaomi Roborock Mi birinci seri de olabilir o fiyatlara. 100m2 hemen her robotun altından rahatlıkla kalkabileceği bir alandır.
    Saygılarımla
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Kullanim tecrubesinden soyle bir zarari olacagini soyleyebilirim;
    Arkada su haznesi yokken cihazin agirlik merkezi daha öne kayiyor. Bu nedenle ozellikle hali gibi bir tumsekten ciktiktan sonra cihazin burnu asagida kici yukarda kaliyor. Bir zaman sonra da tekerlek hatasi veriyor cunku bu durumda zor ilerliyor. Hazneyi takmaya basladiktan sonra boyle bir sorunum hic olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple da yeni ipad pro 2020 olanında lidar sensör kullanmaya başlamış. sanal gerçeklik için cisimlerin yerlerini tespit etmeye yarıyormuş.
  • Setsa kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim. Bu durumu halıda gözledim. O yüzden Ali Tan beye sorma ihtiyacı hissetmiştim. En iyisi takayım ben hazneyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • THH is loading

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 1 Nisan 2020; 13:47:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wtn

    THH is loading

    fiyat şahane. 100 tane sipariş ettim.
  • Merhabalar,

    Ben de forumdaki paylaşımlar, araştırmalarım ve bütçem doğrultusunda Tesvor T8'de karar kılarak bir adet satın aldım. Açıkçası Xiaomi 1c veya 1s modellerini tercih ederdim ama distribütör garantili olarak bulamadım, Hepsirobot'un Tesvor konusundaki olumlu görüşlerinden de cesaretlenerek her ne kadar satıcı hakkındaki soru işaretlerine rağmen fiyat performans olarak aklıma yattı ve bu tercihte bulundum. Dün itibarıyla elime ulaştı, yaklaşık 1 günlük izlenimlerim oldukça olumlu. Cihaz içerisinden türkçe kullanma ve akıllı telefon uygulamasına tanımlama kılavuzları ve her ekipmanın bir yedeği çıkması da memnun etti. Daha önce böyle bir cihaz kullanmadığım için bir kıyaslama yapamıyorum ama navigasyon ve temizlik performansı gayet iyi. Sanırım diğer markaların yüksek fiyatlı modellerinde bulunan haritalanan odayı hatırlama, oda kısıtı koyma gibi özellikler bu üründe yok yada ben bulamadım. Tüm evi süpürme ve silme performansı gayet olumluydu. Olumsuz olarak belirtebileceğim bir husus, eşyalara çarpma şiddeti bir miktar beklediğimden fazla diyebilirim. Bazı mobilya ayaklarına zarar verebilir düşüncesindeyim, ama kabul edebileceğim bir olumsuzluk olarak değerlendirebilirim. Umarım uzun vadede olumlu düşüncelerim devam eder. Cihazı almayı düşünen herkese de yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Sağlıklı günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ab_i hayat -- 1 Nisan 2020; 15:16:25 >




  • https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/xiaomi-mijia-robot-vacuum-mop-pro-cleaner-robot-supurge-ve-paspas-beyaz_pdp_543743323

    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/xiaomi-viomi-v2-vacuum-cleaner-lazer-sensor-robot-supurge-ve-paspas_pdp_544586895

    Bu iki cihaz arasından hangisini önerirsiniz? Üstteki sanırım mijia styj02ym, alttaki de viomi yazmış.

    Bunlar harici önerebileceğiniz mop özellikli fiyat performans odaklı bir cihaz var mı? Tesvor t8 mop özelliği yok sanırım, eğer var ise onu da seçenekler arasına eklemeyi düşünüyorum.

    fiyatına göre iyi özellikli bir cihaz arıyorum. İlginize şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ab_i hayat A kullanıcısına yanıt
    Sensör varken nasıl mobilyalara çarpıyor hocam anlamadım. Biraz çekindim açıkçası sizin yorumu görünce alma kararı vermek üzereyken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Belki bendeki cihazın sensörlerinde bir sıkıntı vardır bilemiyorum ama, mutlaka sık sık dokunuyor. Örneğin bir sandalyenin altından geçmeye çalışıyor diyelim, mutlaka ayağına hafifçe çarpıp doğru yolu buluyor. Duvarda ise daha başarılı, genelde süpürgeliklere veya duvara çarpmıyor, çok hafifçe dokunuyor. Öndeki plastik kısım esnek bir yapıda, bu sayede darbelerin önemli bir kısmını sönümlüyor, ama hiç etki bırakmıyor desem doğru olmaz. Çok hassas ise mobilyalarınız bence iz bırakması muhtemel. Tabi bu standart elektrik süpürgelerinde de yaşanabilecek bir risk, çok önemsemedim açıkçası. Fakat eşim bu yönde teyakkuzda, şimdilik bir iz bırakmış değil mobilyalarda. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • @hepsirobot hocam merhaba. Yaklaşık 1 ay kadar önce irobot 960 almıştım. Daha önceki mesajımda halılara takıldığından bahsetmiştim, onu halı kenarlarından kurtularak çözdüm.

    Ancak bu haritalama özelliğine anlam veremiyorum. Robot sağolsun temizlemedik yer bırakmıyor ama garip bir şekilde odaların tamamını bir kerede bitirmeden üç-dört kere girip çıkarak temizliyor. Odadaki halının yarısını bitiriyor sonra hole geçip temizliği yaptıktan sonra tekrar geri gelip kaldığı yerden devam ediyor. Diğer odalarda da benzer bir davranış sergiliyor. Bir kere fabrika ayarlarına çevirdim ama davranışlarını aynı şekilde tekrarladı.

    Açıkçası düzgün temizlik yaptığı için fazla önemsemiyorum ama haritalama özelliğine boşa para vermişim gibi hissettiriyor. (Ekte gördüğünüz üzere yaklaşık 1.5 saatte bitiriyor temizliği)

    Yorumunuz kıymetli olacak.

    Teşekkürler
    Sevgiler

    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ab_i hayat A kullanıcısına yanıt
    hocam hayirli olsun tesvor t8 kulllanici klubumuze sizi davet ediyorum.Kullanan kisilerin Aklindaki sorulari burdan yanitlayalim.

    https://forum.donanimhaber.com/tesvor-t8-akillli-supurge-kullanicilar-klubu--142627301#142627301

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ab_i hayat A kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Memnun kalmanıza çok sevindim.
    Haritalama konusunda bir güncelleme üzerinde çalışıyor Tesvor, dolayısı ile özellikleri daha da gelişecek.
    Çarpma konusunda kameralı modeller biraz özensizdir maalesef ama o konuda da gelişme olacaktır, 1C de bu şekilde başladı.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyi akşamlar anker eufy robovac 11 s ve i robot Roomba i7 plus ile ilgili bilgisi olan varmı. şimdiden teşekkürler
  • kanka 06 K kullanıcısına yanıt
    Bana mail de atmışsınız ama cevap vermeden önce biraz düşüneyim demiştim.
    bu iki ürün birbirinden o kadar farklı ve özellikli ki nasıl bir karşılaştırma yapayım bilemiyorum.
    Websitelerine girip bi inceleyin isterseniz, buradan anlatması çok uzun.
  • Hocam merhaba,
    Şöförlüğünüz var değil mi?
    Başkasına araç kullanmayı öğretmeyi denediniz mi diye soracağım affınıza sığınarak.
    Bilirsiniz, başkasına araç kullanmayı öğretirken asla beğenmeyiz, kurallara uyup gideceğimiz yere gitse de, asla bizim kullandığımız gibi olmaz.

    Demem odur ki, her yiğidin bi yoğurt yiyişi vardır. iRobot öncelikle çerçeve çizer kendi kafasınca, yaklaşık 4mX4m boyutlarını gözetir, sonra onun içini doldurur temizleyerek. Sizin odaların boyutları buna denk gelmiyorsa diğer odaların içine de girer ve algoritamsını tamamlamaya çalışır. bu arada unutmayın ki, çoğu robotta olmayan kir tespit özellği ile ilk geçişte çok kirli gördüğü yerleri belirler, sonradan oraya geri dönüp bir kez daha üzerinden geçebilir. Yani aslında robotunuz normal çalışıyor, merak etmeyin.

    Bu arada, eviniz çok karmaşık bir robot için, bir buçuk saatte iyi bile bitiriyor.

    Naçizane önerim, o kadar para verip kendi kendine süpürsün diye aldığınız robotu rahat bırakın, siz sevdikleriniz ile ilgilenin. Sonuçta, bunun için para verdiniz.
    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 1 Nisan 2020; 20:58:29 >




  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    ustteki STYJ02YM mi bir yerde yazmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omer49 O kullanıcısına yanıt
    Özelliklerine bakarak o şekilde çıkarım yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikler STYJ02YM gibi ama biyerinde yazmıyor karar veremedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.