Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
56.069
Cevap
1.322
Favori
2.233.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de Hepsiburada dan 11s siparişi verdim heyecanla bekliyorum😊🤗

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Sensör farkı yok, aynı kasayı kullanıyorlar.
    Yazılım ve dolayısı ile mod farkı zaten var.
    Bazı ayarların yazılımdan yapılması normaldir zaten.
    Saygılarımla
    Sayın @Hepsirobot , sık sık soru sorarak sizi yoruyorum kusura bakmayın .
    Fakat sorumu tam anlatamadım yada sizin yazdığınızı ben anlamadım. 35c de telefondaki programdan sağa sola ileri geri veya mod değiştirme haricinde bişeyler yapılabiliyor mu?
    Birde 35c nin bataryası ile 11s bataryası arasında fark var mı? 35c nin bataryasının kaç mah olduğunu hiç biryerde bulamadım.
    Tekrar kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathanouz -- 12 Kasım 2019; 21:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urunu aldım tam bir saat icinde 55lira daha düşmüş sizce iptal edip tekrar mi alsam🙈

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murathanouz M kullanıcısına yanıt
    Sorun değil, zevkle yardımcı olmaya çalışayım.

    Emiş gücünü, halılarda emiş gücünü yükseltme kontrolünü, saat/gün ve çalışma programı ayarlamayı, spot, hızlı temizlik, kenar temizliği gibi mod özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sayın@Hepsirobot ,

    Yukarıdaki mesajlarınızdan birinde irobot roomba 605 ve 606 arasında ciddi farklar yok demişsiniz ,acaba ufak farklar nelerdir?

    Araştırdığım kadarıyla 605’de xlife NiMH batarya kullanılırken 606’da li-ion batarya kullanılamakta sizce uzun dönemde hangisi avantajlı olacaktır?

    Aradaki 100 TL farka değer mi? (606 daha pahalı)

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    benim sipariş onaylandı sizde siparişinizi bir kontrol edin isterseniz. haber vereyim dedim
  • Ürünü alanlar fazla bir beklentiye girip normal süpürge ile eşdeğer görmesin... Bu ürünlerin en babası 2000 pa iken normal bir süpürge 20.000 pa civarında çekim gücüne sahip.... Düz zeminde ideal çekim gücü 20.000 pa kabul edilirken bu halı üzerinde 40.000 pa oluyor, varın gerisini siz hesaplayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TNCC kullanıcısına yanıt
    selam,

    evet benim de dün akşam üzeri onaylandı. önümüzdeki hafta teslim edileceğini yazdılar. bekliyoruz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: symars

    Ben de Hepsiburada dan 11s siparişi verdim heyecanla bekliyorum😊🤗
    Hayırlı Olsun. Gayet güzel bir seçim en azindan muhatap var. Fiyatına göre sundukları çok iyi ki zaten ev büyük değilse 100 m2 falan için navigasyon şart değil testlerde odanın kapısını kapatıp 15 dk içeride tutunca heryeri geziyorlar. Bakalım muhtemelen ben de 11s alacağım gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezerymz kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    irobot.com.tr sitesinde detaylı karşılaştırma yapabilirsiniz, resmi sitesidir.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Ürünü alanlar çok büyük beklentiye kapılabilirler, klasik süpürgelere elleri gitmeyecek ve mutlu olacaklar, koltuk üstleri hariç klasik süpürgeyi çalıştırmayacaklarına emin olabilirler. Dyson ile süpürdükleri ve temiz sandıkları evlerinden/halılarından çıkan pisi tozu görünce şok olacaklar.
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Üzülerek yanıldığınızı söylemem lazım.
    Her ne kadar arada ciddi emiş gücü farkı olsa da birkaç sebepten ötürü modern robot süpürgeler geleneksel elektrikli süpürgelere eşdeğer bir temizlik yapmaktadırlar.

    1- Robotlarda vakum ağzının motora uzaklığı 8-10cmdir. Hava sıkıştırılabilen bir ortamdır, yani her noktasında aynı şekilde güç iletimi olamaz. Hortumlu bir elektrik süpürgesinin vakum motorundan emiş ağzına kadar olan ortalama 3mlik uzaklıkta hem sıkıştırmadan hem de sürtünmeden dolayı gücün yarısına yakını kaybolur, hatta bu enerjinin bir kısmı ısıya dönüşür (uzun süre süpürdüğünüzde hortumun ısınması bu sürtünme yüzündendir).

    2- Robotlarda emiş gücü özellikle halıların zeminindeki tozları kaldırmak için değil, bu tozu hazneye taşımak için kullanılır, yani çok fazla güce ihtiyacınız genelde yoktur. Zemindeki tozları kirleri robotun fırçaları toplar, havalandırır ve oluşturulan vakum ile bunlar hazneye taşınır. Robotun zeminin çok az üstünde dolaşması ve fırçaların zemini döverek çalışması sonucunda derinlerdeki kirler de toplanır.

    Hergün düzenli temizlenen zeminlerde zaten kir toz birikimi çok azalmaktadır ve bu da düşük gücüne rağmen hemen her robotun altından rahatlıkla kalkabileceği bir boyuttadır. Toz zemine yapışır, hareket oldukça zeminden kalkar ve eşyalara konar. Hergün düzenli robot ile temizlenen mekanlarda eşyaların üzerinde toz da birikmez.

    3- Elektrik süpürgesi insan hatasına saridir. Vakit kaybınız bir yana temizlik yaparken insan beyninin takip etme yeteneğinin eksikliğinden ötürü mutlaka temizlenmeyen yerler kalır ki bu yıllardır yapılan araştırmalara göre mekanın %17-19 gibi bir kısmının temizlenmediğini göstermiştir.
    Bir robot için böyle bir sorun yoktur, mekanın tamamını - fiziksel şartlar elverdiği ölçüde - dolaşır ve temizler. Modern robotların duvara sıfır temizlik yapabildiklerini, haritalarında temizlediği alanları işaretleyip gösterdiklerini de eklemek lazım tabii.

    4- Harcanan enerji konusuna hiç girmiyorum. Ortalama bir robot süpürge standart bir elektrikli süpürenin %8-10u kadar enerji harcar, bütçenize çok ciddi katkı sağlar. Tabii bu tasarrufa sizin kıymetli zamanınızı, yaşam enerjinizi, sevdiğiniz şeyleri yapmak yerine süpürge ile ilgilenmenizi sayamıyorum bile.

    Kısaca bir elektrikli süpürge iş yapmak için sizi kullanır, halbuki bir robot süpürge ile hem zamandan, hem enerjiden tasarruf yaparsınız.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma çok faydalı oldu teşekkürler.
  • iRobot Roomba 980 ile Xiaomi S50 arasındaki 1000-1500 liralık fiyat farkının sebebini kısa açıklayabilecek olan var mı arkadaşlar? Tek olay "Carpet Boost" mudur? Her ikisinin özellikleri de birbirine çok yakın gözüküyor, hatta kağıt üstünde Xiaomi'nin iyi olduğu maddeler de var. Tecrübenizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
  • freedom36 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Xiaomi kombo bir cihaz, yani mopla nemli temizlik de yapabiliyor. Daha ne olsun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 13 Kasım 2019; 11:26:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam bende xiaomi mi vacuum siparişi verdim iki gün önce, İnternet üzerinde biraz araştırma yapınca beklentilerimi fazla tutmamaya çalışıyorum, umarım dediğiniz kadar verimli olur.... Bir kaç kullanımdan sonra tecrübelerimi yazarım, bilgi için teşekkürler, saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İnanın bu işi geliştirip markalaştırsanız fiyatta biraz makul olsa Tokatta bayiniz olmak isterdim.Bizim insanımız halen bu konulara yabancı.Oek çok arkadaşımız bizim xiaomiden aldı bizi görünce.Ama herkes marka ve servis konusuna önem veriyor.Yerli bir firmamz olsa ne güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Bence iptal edin siparişinizi. Sizin beklentiniz 40kPa ise hortumu halıya tuttuğunuzda havları yolacak bir şey arıyorsunuz demektir. Bir robot bunu asla yapmaz, yapamaz.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kısmet, bir tasarım robotum şu an Çin’deki üreticilerde test ediliyor üretim imkanı için, belki gerçekleştiririz.
    Güzel dileklerinize teşekkür ederim.
    Servis konusu olursa yardımcı olurum, sorun etmeyin.
    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba bende bu forumu görmeden 11.11 de kuponla falan 2700 e viomi v2 aldım henuz kargoda. Simdi korktum ama iyimi ettik kotumu ettik. s50 hep pahalı geliyodu. 11s alıp gececektim ama sonra illa bi haritalaması olsun istedim bunu aldım. s50 ye göre tek farkı pili gibi duruyor ama cokda bilgi yok . Bilen kullanan varmı nasıldır bu viomi v2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.