Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
56.066
Cevap
1.321
Favori
2.233.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşım iRobat ( Migros ürünü ) ürünü övmesi sebebiyle ben de dublex evin genel toz,kırıntı vb temizliği için bir robot araştırmaya başladım. Bu iş için çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum çünkü evin haftalık temizliği zaten yapılıyor. Bir kat tamamen açık 50m2 alana sahip, bir katta ise 3 oda ve 70m2 şeklinde, evde genel itibariyle çok az halı var mobilyalar sıkışık değil.

    Sizce aşağıdaki ürünlerden hangisi tercih edilmeli ?

    iRobat- 550TL'ye temiz bir ikinci el ürün buldum alıp denemek adına cazip gelmiyor değil.
    Eufy 11S - 1300TL sıfır olarak fiyat/performans ürünü olarak gözüküyor ancak haritalama özelliği olmayışı ne kadar eksi yaratır. Çekim gücü ve toz kapasitesi,sessizliği vb. fiyatına göre başarılı gibi.
    iLife A8 - 1400TL ikinci el temiz bir ürün buldum, haritalama özelliği var sanırım ancak Eufy 11s'den ne kadar avantajlı olabilir, diğer konularda başarısız kalabilir mi ?

    Açıkçası bu cihazların alt kattaki 70m2 3 odayı gezecek kadar akıllı olacaklarını düşünmüyorum. Belki Xiaomi vs. daha başarılı olabilir ancak onun da 1.nesil olanlarını tercih edebilirim. Tabi o kadar para verip yine odalarda kaybolup şarjı bitecek ise her odaya 1 tane iRobat alıp bozulana kadar kullanmak daha mantıklı gibi




  • Merhaba.
    Biraz araştırmalar sonrası. Roborock S4 almaya karar verdim
    Amazonda 400$ a satılıyor.
    Konuyu sondan başa doğru okumaya başladım fakat Roborock S4 konusulamamis acaba kronik bir sorunu falan mı var cihazın. Karşılaştırmalarda çok iyi gözüküyor.
    (cihazda mop özelliği aramıyorum, net 130m3 3+1, sadece 1 kilim ve az eşyalı bir evde kullanacağım.)

    Ederi nedir sizce bu cihazın? Daha önce arastirmadigim için önceki fiyatlarıni bilmiyorum.
    İndirim beklemek mantıklı olur mu? Veya nereden alınır? 4-5 sonra Asya ülkelerine gitmeye başlayacağım beklemek çok mu saçma olur acaba vergi vermemek için.

    Yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim.


    Karilastima videoları
    https://www.youtube.com/watch?v=OrqCoZhEksA

    Ve


    https://www.youtube.com/watch?v=4Fed8durfb4&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Xiaomi S4 daha çok yeni ama aynı S serinin devamı, sadece nemli mop özelliği yok.

    Ederi nedir derken satın almayı düşündüğünüz cihazın tam haritalama yapabilen bir lidara sahip olduğunu ve piyasadaki hemen en güçlü vakum gücüne sahip bir robot olduğunu unutmamanızı öneririm.

    Yeni çıktığı için Xiaomi henüz fiyat kırmayacaktır ama ABD pazarındaki vergileri takmayan Çin firmaları yıl sonuna daha net indirimlerle girecekler bilgisi elimizde var şimdiden.

    Saygılarımla
  • yigitozcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Arada üç katı fiyat farkı varken sizi ikna etmek zor olur, siz en iyisi iRobat ile başlayın bu maceraya. DonanımHaber sayfalarında o ürün ile de ilgili bir forum var, orayı da incelemenizi tavsiye ederim, özellikle Whatsapp üzerinden servis destek kısmını
    https://forum.donanimhaber.com/irobat-queen-q1-akilli-temizlik-robotu-kullanicilar-klubu--139469990-10#140590871

    Bu arada iLife modellerindeki haritalama sistemi eski Neato Signature ve Botvac serileri gibidir, haritayı sadece kendisi görür, size iletmez. Yanlış anlaşılma olmaması için bilgilendirmek istedim.

    Kapıyı açık buldukça her robot o üç odayı dolaşır ama yuvasına hepsi geri dönemeyebilir. Yine aynı forumu inceleyiniz derim.

    Saygılarımla




  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler, aslında tam da bu sebeple Eufy Robovac 11s'e doğru yöneliyorum sanırım. Bu ürün hakkında yorumunuz ne olur, bu veya biraz daha üst seviyede daha isabetli bir seçim yapılabilir mi ?

    Aplikasyon, haritalama, mob özelliği vb. şu anda önemli değil. Kutunun üzerinde yazan işini sorunsuz yapması yeterli :) Süpürge işini unutalım derken forum forum gezip,servis,yedek parça ile uğraştırırsa yandık.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben eufy 11s ile bu maceraya başlamak istiyordum bütçe anlamında ve bir arastirmam neticesinde..ama bugün irobat Queen gördüm ne dersiniz bu konuda..ikisi arasında eksi artılar nelerdir?teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anker eufy 11s yaklasık 1 yıldır kullanıyoruz. Evimiz 130m2 ve 1300 TL gibi bir fiyata türkiyeden garantili alınabilecek en iyi cihazlardan birisi bence. Vacum değeri ve pil süresi bence gayet iyi. Ayrıca cihz kaliteli duruyor.haritalama yok değişik bir sekilde geziyor ama hergun full dolu bosaltıyorum çöp deposunu. Kısaca fiyatına göre cok iyi. 1500 e kadar kesinlikle bunu alın.

    Fakat 1500 üstü cıkarım diyorsanız ve yurtdısından alırım diyorsan Yurtdısı alısveriş bölümünden banggood indirimleri var yeni başladı onlara bak gümrük ödüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitozcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben diğer forumda da yazdım, hala daha yazıyorum. iRobat vs gibi ürünler devamı olmayan, bir üreticinin elinde kalmış bazı dandik serilerin bizim uyanık "ithalatçılar" tarafından getirilip Migros gibi rafımda herşey olsun diyen sorumsuz zincirler tarafından piyasaya sürülen ürünlerdir. Yurtdışı piyasalarında bunlara mother-in-law gadgets denir yani kayınvalideniz sizinkini kıskanmasın diye alınan ürünler. İşini yapar görünür, ya yolda kalır, ya bataryası akar, filtresini fırçasını tedarik edemezsiniz, servisi ya hiç yoktur ya da kamu spotu gibidir, Migros zaten sorumluluk almaz, servisi kutunun üzerinde yazıyor der.

    Nusr-et'te bonfile ayarında para verin demiyorum ama ucuz etin de yahnisini yemeyin. Anker, giriş seviyesi bir model olmasına rağmen, en azından muhatabı ve servisi olan bir üründür. Eufy 35C daha iyidir ama bana kalsa ilife robot gibi robottur bu fiyat aralığında. Sadece kuru temizlik yaptıracaksanız ikinci el bir Xiaomi Mi ilk seri ile mutlu olursunuz, haritalama, uygulama ne isterseniz var ama illaki sıfır alayım derseniz A8 işinizi çok güzel görür.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 8 Kasım 2019; 17:10:22 >




  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler Trendyol ve n11deki yorumlarını okudum irobat markanın iyi demişler ama az yorum var tatmin olmadım.anker eufy Hepsiburada da çok fazla yorum var aslında beni tatmin etti haritalama olsa tabiki iyi ama şuan için fazla çıkmak istemiyorum fiyatta.aralarinda 300lira var .aynı gibi iseler irobat alayım 1000liraya diyecektim ama arkadaş ozellikle vurguluyor yarı yolda bırakır diye..dusuncemedeyim..sağolun tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba efendim,

    Roborock s5 ya da S6 almak icin onereceginiz bir adres var mi? Malum burada indirim donemine girince bizim saticilar bayagi bindirim yapmis. Sadece Gittigidiyor’da S50 3400 civarinda. Bu fiyata tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.robogil.com/galaxia-300
    bu ürün hakkında görüşünüzü alabilir miyim? istanbul bilişimden başarısız xiaomi Mi Robot Vacuum alışveriş tecrübesinden sonra dikkatimi çekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Ben satın alınabilecek yerler konusunda çok bilgiye sahip değilim maalesef, fiyatları güncel olarak takip eden değerli forum üyelerimiz var, sanırım onlar size daha çok yardımcı olacaklardır.

    Kanımca 3400TL makul bir rakamdır ama yine de takip edenler daha iyi bileceklerdir.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

    Eve almayı düşünüyorum robot süpürgelerden. Normalde böyle bir düşüncem yoktu ama bu konu ikna etti almaya :)

    Evin tamamında çalıştırmayacağım, ev büyük olmadığı için üstün bir cihaz almaya gerek görmüyorum. Silme özelliği de gerekli değil.

    Seçeneklerimi Anker Eufy Robovac 35c veya iLife A7 olarak ikiye indirdim. Hangisi olacağına karar veremedim. Maksimum 2000TL bütçe olarak önereceğiniz başka robotlar varsa onlara da açığım.
  • 11.11 yaklaştıkça ve kullanicilarin dusunceleri çoğaldıkça forum canlanıyor.Ne güzel bir durum bu.Tekrardan hepimizin sorularına yetişmeye çalışan hepsirobot beye çok teşekkürler.Xiaomi Roborock s55 kullanicisi birisi olarak söylüyorum.Suana kadar almadigimiza okadar pismanizki.Kuponunuz varsa yada güzel bir indiriminiz varsa düşünmeden alın. Ben teknogogo saticisini bulmustum n11 üzeride.Fakat n11 e komisyon ödemeden 200 TL daha ucuza direkt teknogogo nün kendi sitesinden aldım.cokta ilgili bir satıcı.memnun kaldık öneririm 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot bey bende forumda yeni olanlardanım. Komşumuzda bu robotlarla karşılaştık ve çok memnun olduklarını gördük. Hemen araştırmaya başladımki ne göreyim memnun olmayan yok :) yorumlarınızı biraz okudum model belirlemeye çalışıyorum. Cep tel değiştircektim ama sanırım önce bu robotlardan alıcam kafaya koydum. 3bin 4bintl arası her isteğime cvp verebilecek öncelik süpürme istiyorum ama mop özelliğide olursa olur. Xiaomi ler iyi gözüküyor.s50, s55, irobot roomba e5154, robogil stella 100, galaxia 300 sizce hangisi olmalı. Haritalama olsun şarjı iyi olsun. Şarj ünitesine dönebilsin. Garanti ve yedek parça sorunu olmasın diye düşünüyorum. Ne dersiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambollllll -- 9 Kasım 2019; 0:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karambollllll K kullanıcısına yanıt
    Günaydın, güzel bir haftasonu dilerim.

    Aleme hoşgeldiniz diyelim.
    Yazdığınız modeller arasında iRobot 5154 sadece süpürme yapan bir üründür.
    3-4bin TL gayet güzel bir bütçe bu robotlar için dolayısı ile eğer mop özelliği de istiyorsanız Xiaomi S50 veya Viomi V2 rahatlıkla düşünülebilir. Robogill serileri için servis destekleri ötesinde bir şey yazmayayım, robotların performansı çok da başarılı değil, o fiyatlara Anker veya iLife alabilirsiniz.

    Ülkemizde servis konusu biraz sıkıntılı, çok az ürünü servis ve garanti ile satın alabiliyorsunuz. Daha üst rakamlarda Miele Scout 2 var servisi olan ancak onun da f/p değeri bence oldukça kötü, ancak bu aralar indirime girerlerse düşünülebilir., sanırım sizin bütçe aralığınıza düşer.

    Tüm bunları göz önüne aldığınızda, servis konusunu biraz gözardı ederseniz, Xiaomi ürünleri f/p olarak en başarılı ürünlerdir.

    Saygılarımla,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Günaydın, güzel bir haftasonu dilerim.

    Aleme hoşgeldiniz diyelim.
    Yazdığınız modeller arasında iRobot 5154 sadece süpürme yapan bir üründür.
    3-4bin TL gayet güzel bir bütçe bu robotlar için dolayısı ile eğer mop özelliği de istiyorsanız Xiaomi S50 veya Viomi V2 rahatlıkla düşünülebilir. Robogill serileri için servis destekleri ötesinde bir şey yazmayayım, robotların performansı çok da başarılı değil, o fiyatlara Anker veya iLife alabilirsiniz.

    Ülkemizde servis konusu biraz sıkıntılı, çok az ürünü servis ve garanti ile satın alabiliyorsunuz. Daha üst rakamlarda Miele Scout 2 var servisi olan ancak onun da f/p değeri bence oldukça kötü, ancak bu aralar indirime girerlerse düşünülebilir., sanırım sizin bütçe aralığınıza düşer.

    Tüm bunları göz önüne aldığınızda, servis konusunu biraz gözardı ederseniz, Xiaomi ürünleri f/p olarak en başarılı ürünlerdir.

    Saygılarımla,
    Hepsirobot bey yorumlarınız için tşkler. Çıkardığım sonuç olarak f/p olarak xiaomi tercih etmem doğru olacak sanırım sizden son isteğim sizce xiomi mopsuz bir model ve moplu bir model alacak olsanız hangi modelleri alırdınız tercihinizi öğrenebilirmiyim. Nokta model ismi moplu ve mopsuz belirtirseniz sevinirim saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • karambollllll K kullanıcısına yanıt
    Tabii ki, yardımcı olayım.
    Moplu olarak bence en başarılısı Viomi V2. Su kapasitesi çok, ayarlama imkanı var ve yeterli alanı temizleyebiliyor. S50 de bu konuda iyi ama sıvı taşıa kapasitesi neredeyse yarısı kadar.

    Mopsuz olarak da Xiaomi S4 içlerinde en iyisi, henüz yeni bir model ve ülkemizde çok rastlamadım ama bu aralar gelir diye düşünüyorum. S4 olmaz ise Mijia 1S de çok başarılı bir cihazdır. Her ik Xiaomi modelinde de haritalama var.
    Tabii ki mop istemediğinizde iRobot serilerini de tercih edebilirsiniz, E5451 hem yeni seri hem de cep telefonu bağlantılı bir üründür. Aynı şekilde Anker 35C de öneririm, fiyatı oldukça uygun bu aralar. Bu iki firmanın da servisi var ülkemizde.

    Saygılarımla
  • @Hepsirobot hocam merhaba, birkaç mesaj yukarıda bir mesaj attım. Bir bakabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoNSTeR1907 -- 9 Kasım 2019; 11:20:45 >
  • MoNSTeR1907 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Özellik olarak Anker 35C daha başarılı bir cihazdır ancak i7 kalitesinde bir yapıma sahip değil.
    Yeni başlıyorsanız bence Anker alın, size bu dünyanın kapılarını açar ve işinizi görür. İki seneye zaten fiyatlar daha da düşecek ve teknolojiler çok farklı yerlerde olacak, o zaman daha farklı özelliklere sahip bir robota geçersiniz.

    Sadece kuru temizlik yapan çok uzun ömürlü bir cihaz isterseniz iRobot R6XX serilerine de bakabilirsiniz, özellik olarak Anker kadar iyi görünmese de çift fırçalı temizlik sistemi vakumundaki güçsüzlüğü kapatacaktır. Tabii denenmiş ve çok uzun ömürlü bir model serisi olduğunu yazmama gerek yok, o şase on milyon adetten fazla sattı. Kısa vadede f/p değeri düşüktür ama uzun vadede kendini affettirebilir.

    Yine de bu teknolojinin çok hızlı ve şaşırtıcı bir şekilde geliştiğini unutmayın derim.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.