Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elhar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir - 15 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
56.067
Cevap
1.321
Favori
2.233.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Öncelikle şunu belirteyim: ben S50ye kötü bir cihazdır demedim asla ama Ozmo 950 daha iyi bir robottur diyorum. Bunun için hem yapım kalitesi, hem adanmışlık ve mekanik altyapı, hem de sadece fırça ve vakum gücünden ibaret olmayan temizleme performansını öne sürüyorum.

    Ecovacs yıllardır sadece robot üretiyor, çok ciddi bir argesi var ve robotları gerçekten kaliteli, böyle olmasa iRobot’un hemen ardından dünya ikincisi olmazlardı.
    Xiaomi de, hemen hepsi kendini tekrarlayan ürünler olsa da, bu sektörün parlayan yıldızlarından - hem Xiaomi isminden kaynaklanan çekiciliği, hem firmanın genel fiyat yapısına uygun f/p endeksi, hem de çok kullanışlı uygulaması sayesinde.

    Vakum gücü sert zeminlerde parke aralarından tozu çekmek için işe yarar, ancak şu an için hiçbir robotun gücü ve ağız yapısı - dikkat ederseniz hiç bir robotta zemine yapışan bir emme/vakum ağzı yoktur - parçacıkları zeminden alabilecek bir hava akışı sağlayamamaktadır.

    Uzatmayayım, bir robotun temizlik performansını etkileyen bir çok faktör vardır ve bunların birbiri ile uyumlu olması sayesinde işini daha iyi yapar. Zeminden yükseklik, fırçanın açıları, vakum ağzının genişliği ve orada yaratılan vortex vs gibi ciddi mühendislik gerektiren bir uyumdan söz ediyorum.

    Benim gözlemlerim Ecovacs’ın daha iyi temizlik yapan bir cihaz olduğu yönündedir.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Banggood tekrardan vergiler dahil Türkiye'ye kargo sistemine geçmiş bilginiz olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    @Hepsirobot abim evet kesinlikle s50 için kötü demediniz. ben de demedim :) mesajımdam öyle bir algı çıktı sanırım. Sadece aralarındaki farkı söylemek istemiştim.

    Hızlı ve detaylı bilgilenirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi yine aydınlatıcı mesajlarınızla yolumuza fener, soru işaretlerimize çözüm oldunuz. Çok teşekkür ederim.

    Hürmetlerimle...
  • S50’nin hakkını yememek için özellikle yazdım, yanlışlık yapmayayım.

    Hürmetler benden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sekurite

    1.arizasi sesli uyarı sistemi çalışmıyor. Bunu pek önemsemiyorum. 2. ise, bazen normal çok iyi çalışan cihaz bazı günlerde 2 dakika 5 dakika çalışıp duruyor. Durduktan 1 dakika içerisinde hiçbir şekilde yeniden başlamıyor. Sonrasında yeniden başlatıyoruz ama bu sefer de 3-4 dakika çalışıp tekrar duruyor. Belki sesli uyarı sistemi çalışsa neden durduğunu anlayacağız ama o da çalışmadığı için sebebini bilemiyoruz. ( Yalnız, durduğunda kırmızı arıza lambası yanmıyor) anlamadım gitti.
    Gönderim kargo ücreti falan ne kadar çıkar bilmiyorum,bu yüzden yukarıdaki soruyu sordum. Cihazı size göndermek te seçeneklerim arasında. Gümrük ödemeden yenisini alabilsem çok iyi olacak ama o da mümkün görünmüyor sanki.
    @hepsirobot hocam cihazdaki sorunlar bu şekilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sekurite S kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

    Sanırım daha önce de sormuştum: bir sıvı teması olmadığından emin misiniz? İrrasyonel yani kararsız çalışma emareleri bunlar ve genelde anakarta sıvı teması sonucunda oluşur. Siz yine de iade etmeyi deneyin firma ile görüşüp, çözüm bulamazsanız yeniden konuşalım.
    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 7 Kasım 2019; 9:33:48 >
  • Cihazı gün içerisinde eşim kullanıyor. İlk aldığımız sıralarda sesli uyarı sistemi çalışıyordu, sonrasında ses kesik ve boğuk gelmeye başladı. Bu sıvı teması olmasına bir işaret sanırım ama nasıl nereden sıvı teması oldu bilemiyorum, eşim de hatırlamıyor.
    İşin doğrusu cihazı göndereceğim ama tekrar gümrük vergisi ödemek zorunda kalırım diye de pek de ısrarcı değilim. İlife firması yenisini de göndermeyi kabul etti ama tekrar 564 TL ödemek durumunda kalırsam o beni düşündürüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim inceleme videolarından sonra deebot ecovacs 950 almaya karar verdim performans olarak baba model gibi yalnız Türkiyede nette bulamadım :( acaba ülkemize gelmedi mi ya da gelecek mi ?ya da nasıl temin edebilirim? Yurt dışına çıkma durumum yok.

    Bu cihaza yakın muadil performans gösteren başka bir cihaz ne önerebilirisniz @hepsirobot hocam
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle güzel günler dilerim.

    Ülkemize zaten çok fazla robot gelmiyor, gelenler de bavul ticareti ile çoğu ve garanti/servis hizmetinden yoksun.
    Ecovacs Deebot Ozmo 950 çok iyi bir ürün ancak ülkemizde yok, ithal de edilmiyor. Bireysel getirenler arada sırada görünüyor pazaryerlerinde ama sık değil.

    Pazarda en sık görünen Xiaomi S50/55. Bu da 950ye nispeten muadil bir üründür, tavsiye ederim.
    Kolaylıklar diliyorum.

    Saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevabiniz icin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu baltalamak istemem, ama güncel durumu paylaşmak adına - geçen gün başıma gelen dolandırıcılıkla ilgili olarak bu sabah savcılığa suç duyurusunda bulundum. Dilekçeye ilave tekrar ifade verdim, tahmini sonuçlanma süreci 360 gündür yazan bir bilgi kağıdı verdiler.

    Hanımla da hemfikir olduğumuz, o para geri gelirse üzerine koyup güvenilir bir yerden sıfır almak, başka bir ifadeyle para gelinceye kadar robotik süpürge olayı benim için rafa kalkmış durumda. Kıymetli Paylaşımları yine takip edeceğim elbette.

    Bilgi ve desteği esirgemeyen herkese teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat_power C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, insallah en yakın zamanda paranızı alırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cat_power C kullanıcısına yanıt
    Sahibinden sitesi bu olayda müşterek müteselsil sorumludur, ,suç duyurusuna dahil edilmeliler. Kuvvetle muhtemel bir kullanıcı sözleşmesi vardır ve sözleşmeye göre sorumluluklarını bertaraf etmek isteyeceklerdir, sağlayıcı konumda olmaları sebebiyle kendilerine noter kanalıyla ihtarname göndermenizi tavsiye ederim. İhtarnamede müşterek müteselsil kefil olduklarını belirtiniz.
  • Katılıyorum. Sahibinden, Hepsiburada veya N11.com mal satışlarında size sahip çıkmak ve destek olmakla yükümlüdürler yasal olarak. Noterden ihtarname çekerseniz ve savcılığa onları da eklerseniz hukuki açıdan çözüme yardımcı olmak zorunda kalacaklardır.
    Tekrar geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık verdim savcılığa. Soruşturma / kovuşturma sürecinde çağırırsalar veya davaya döndüğü takdirde müdahil olarak katılabilirim diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cat_power C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun @cat_power
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
    Yukarıda vergiler dahil diyor acaba doğru mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanpes2012 -- 8 Kasım 2019; 9:45:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.11 sahtekarlığı devam ediyor n11 sitesi S50 fyatına 10 günde 2. zammı da yaptı ve fiyatı 3870TL'ye çıkardı. Doların aylardır 5,7 olduğunu düşünürseniz dolar sebebiyle bir zam olmadığı açık. Şark kurnazlığı.
  • serkanpes2012 S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enteresandır 2 gün önce fiyatları 3.500 seviyesine düşürdüler dün tekrar yükselttiler. Bir taktik uyguluyorlar belliki, Pazartesi anlarız.

    Bir indirim olmazsa veya kuponlarla düşeceği fiyat eski fiyatın üzerinde kalırsa yalan olur. Black Friday'i beklerim ben.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.