model iyi en cok adi gecen model... ama ben pas oas istemiyordum gerek yok diye dusunuyordum... 2500-3000 haritali pas pas olmasan bulsam iyidi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hoc bir yerde yok sadece turkcell satiyor 3.000 tl s5 max icin ne diyorsun 3.800 gelmis oldu bana. ve bu forumda oldukca övülen bir cihaz... siparisi iptal etmeme sebep olcak bir youmub olursa iptal ederim de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peynir ekmek gibi satıyor ama magaza şuana kadar satisi ref. 11 adet, olumsuz olanlarda yayinlanmiyor. Suan satışı 130 da büyük ihtimal 150 de biter, saticinin karsilayabilecegini pek sanmıyorum o kadar büyük firma değildir gibi geldi. Ya da kargolamayi cok bekletir gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden iade ettin hocam elden gidip sordun mu durum nedir Bell mi |
İyi yapmışsın hocam bende 4000 4100 arası bulursam alacam hemen techpazar iptal edip |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam çok aklıma takıldı . Sizin tavsiyelerinizle bir çok insan belirli modellere yüklenmiş ben de sizin tavsiyelerinizle S5 Max aldım . Evofone garantili olsun diye biraz ekstra ücret ödedim . Bu da sizin servis olayına dikkatimi çekmenizle oldu . Şimdi size sormak istediğim süpürgenin şarj durumunda kalması . Sürekli dock ta kalmalı mı f? Fulledikten sonra şarjdan ayırmalı mıyız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Servis neye garanti veriyor acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |