Firma bu şekilde mail atmıştı. Telefon görüşmemize istinaden yurtdışından satın almış olduğunuz ... ürünün ivedi adınıza kargoya verilebilmesi için gümrük ithalat vergisinin ödemesinin yapılması gerekmektedir. Kargo takip numarası talep etmeniz durumunda tarafınıza iletilecektir. Gümrük ithalat vergisi:225,72 TL Banka Bilgileri:Garanti Bankası FSP ULUSLARARASI TAŞIMACILIK HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. IBAN NO :TR67 0006 2001 4400 0006 2975 09 Tüm soru ve görüşleriniz için bizlere aşağıdaki iletişim bilgilerimizden hafta içi 09:00 -18:00 arası ulaşabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev çin versiyonu. Satıcı çin bölgesi için telefon numarası ve şifre gönderiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mchtu17@ 6 saatte doluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
120 metrekare ev için, 3500-4000 civarında paspaslı robot süpürge tavsiyeniz nedir acaba? 11.11'de Roborock S5 Max (3900-3950 TLye inmişti) alamadım maalesef. Şimdi istediğim fiyata s5 max yok :( Diğer alternatifler ne olabilir? Teşekkürler... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Son aşamada toplam ücret görünüyor hocam, s5 max yerine bunu almayı planlamistim ama 1000rl fazlaya gelince vazgeçtim, gelen giden varsa bekleyin belirli aralıklarla bu fiyata düşüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herhangi bir belge vermediler . 225 TL vergi için az olduğu için uğraşmamak için ödedim. Aras kargo ile teslim edildi. Belki odemeseydim. PTT kargo ile gelirdi ve sadece 19 TL oderdim. Bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu bildirdiğimde ücretsiz yedek parça gonderecegini bildirdi. Dispute açmadım sonuçta sitede Türkiye'ye vergisiz gönderileceği ile ilgili bir bilgi yer almıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 15 Kasım 2020; 23:30:40 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiLtay -- 15 Kasım 2020; 23:8:42 > |