Demin TV'de Show Haber de gördüm, kendisini çeken magazincilere el hareketi yapmış her iki eli ilede. Sevgilisi de yapma falan diyor tam angut ya neyse. Rezalet bir durum bu bence. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum...
Biraz şöhret olan afedersiniz ama kendini bi ... sanıyor ülkemizde... Ayrıca dans etme stilide komedi sanki kurmuşlar robot gibi dans ediyor angut kadın...
Handenin de.... .... .....
wir sind die roboter...Dın dın dının....
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
Valla aynen öyle...
Sevgiliside kendiside şımarığın teki hiç şaşırmadım
handeyi neyin paklıycağını biliyom ben
Kişiliği tarışılır.Aynı İbrahim Tatlıses gibi.Ama Türkiyede profesyonel olarak elektronik müzik yapan ve ona uygun klip çeken tek kadın şarkıcıdır.Robot olayına gelince bu tarz müzik yapanların çokça kullandığı bi dans şeklidir.Yani robot taklidi yapmaya çalışıyor gibi komik laflar etmeyelim hehe
Kişiliği tarışılır.Aynı İbrahim Tatlıses gibi.Ama Türkiyede profesyonel olarak elektronik müzik yapan ve ona uygun klip çeken tek kadın şarkıcıdır.Robot olayına gelince bu tarz müzik yapanların çokça kullandığı bi dans şeklidir.Yani robot taklidi yapmaya çalışıyor gibi komik laflar etmeyelim hehe
Valla müziğini bir kenara bırakacak olursak yaptığı dans bana çok yapmacık geliyor sanki kurmuşlar akşamdan saatli robot gibi çok yapmacık dans ediyor bana öyle geliyor valla yada ben sevemedim bu hanım kızımızın dans stilini...
quote:
Orjinalden alıntı: Russian
+S2000
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
ÇAKMA madonna
işte bu
Aşk kadın ruhundan anlamıyor albümünden sonra kendini bozan ve bir daha albümünü almadığım birisi.Ne diyeyim umarım yine eskisi gibi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme