Şimdi Ara

Robinho bjk ye faydalı olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, birçok insan (beşiktaşlı olmayanlar da var bunların içinde) şu an çıldırıyor Robinho geliyor diye. Ancak ben bu adama hiç ısınamadım.En son dünya kupasında izledim.Açıkçası çok tatmin eden bir futbol oynamadı kanatimce.50 milyon Euro'ya yakın para harcanacak bu adama.Acaba değer mi diye düşünüyorum?

    Benim bakıp da göremediğim birşeyler var galiba... Şimdi futbol adına bilgi ve düşüncelerimi sorguluyorum.

    Lütfen birileri bişeyler yazsın. Robinho bjk ye faydalı olur mu? Neden? ve Nasıl?



  • Tek başına Messi' de gelse çok bişey değiştiremez futbolda. Öncelikle takım olmak çok önemli.

    Robinho gelirse düşük olan boy ortalaması iyice düşecek özellikle kanat oyuncularımız Quaresma ve Robinho ikisi de 1.75'ten kısa. Bu demek oluyor ki Barca, İspanya tarzı yerden oynamamız gerekiyor iyi pas yapan oyuncularla. Robinho, Quaresma, Bobo, Necip, Guti teknik oyuncular sırıtmaz ortasahada tek Ernst zorlanabilir o da defansif oynayacak, zaten tekniksel özelliklerinden ziyade fiziksel ve mental olarak iyi oynayan bi oyuncudur.

    Defansa bakılırsa; geçen yılın en az gol yiyen defansı fakat geçen sezonki sistemden çok farklı olacağı için orda sıkıntı yaşayabiliriz, defans oyuncularının sisteme ne kadar çabuk uyum sağlayabileceği önemli. Bir de Schuster'in çok önemli bi sözü var defans Bobo'dan başlar. İlerdeki hücümcularımız pres yapmalı.

    Robinho'ya gelince her sisteme uyabilecek bir oyuncu ortasahada ister forvet arkası ister kanat, ister gizli forvet, ister santrafor her yerde oynar bu yüzden önemli bi oyuncu çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  • Şu maliyet işi belli değil ; ama basının gazına gelmeyin.

    quote:

    21 milyon Euro bonservis bedeli, 5 senelik sözleşme ve senede net 6 milyon Euro, ayrıca her yıl için 1 milyon Euro prim. Robinho’nun parayı net istemesi nedeniyle ödenecek vergiyi de kulübün karşılayacağı düşünüldüğünde Robinho’nun maliyeti 60.5 milyon Euro’ya denk geliyor.


    Fanatik'ten bir haber. Bize gelince maliyet hesaplanırken bonservisi, yıllık ücreti (Bir de 5 senelik baz alıyorlar.) , primleri vb dahil ediliyor. El alınca sadece bonservisi göz önüne alınıyor.
    Zaten sponsor ve/veya Demirören'in babası paranın bir kısmını karşılayacakmış.
    Ben şahsen Serdal Adalı'ya güveniyorum. "Kulübün parası ile bir çay dahi ısmarlamam." diye bir demeç veren birisi
    Her şey düşünülmüş , tartılmıştır kanaatimce.
  • türkiye ligini fazla bir oyuncu.yeter ve hatta artar da
    avrupa için ise durm biraz daha farklı
    takımlarımızı avrupa da seyrettiğimiz zaman görüyoruz üçüncü sınıf bir avrupalı bile biraz disiplinli bir oyunla çok rahat yeniyor takımlarımızı..
    dolayısıyla daha bi takım olmak lazım...
  • sırf robinho için real madrid'in maçlarını izliyordum

    futbol sonuç değidir arkadaşlar,fulbol zevktir,keyiftir.
    bu sene galibiyet,şampiyonluk için değil,
    keyif almak için beşiktaşın maçlarını izleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qaya

    sırf robinho için real madrid'in maçlarını izliyordum

    futbol sonuç değidir arkadaşlar,fulbol zevktir,keyiftir.
    bu sene galibiyet,şampiyonluk için değil,
    keyif almak için beşiktaşın maçlarını izleyeceğim.


    Bu sene şampiyon olamazsak maddi olarak iflasa gideriz bunu unutmayın şampiyonluk kaçınılmaz. Şampiyon olmak demek 40 milyon en az temiz para demek (galibiyet kazançları, şampiyonluk ödülü, şampiyonlar ligi katılım parası vs)
  • Ben Robinho'nun gelmesini istemeyenlerdenim. Hem maliyet bakımından, hem de şımarık bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Adebayor'u tercih ederim açıkçası ama Schuster ısrarla bu adamı istiyorsa bir bildiği vardır herhalde.

    Şu an biraz toplama takım gibi olduk. 3 ayda yapılan bu denli büyük değişimler genelde başarısızlıkla sonuçlanıyor ama Türkiye Ligi de çok üst seviye bir lig değil. Guti'nin, Quaresma'nın, Robinho'nun ölü halleri bile ligde şampiyonluğa yetebilir.

    Bu sene değil ama önümüzdeki sene Schuster'in oyun tarzına uygun stoperler getirebilirsek Avrupa'da başarı gelir diye düşünüyorum. Bu sezon yapılması gereken şey iyi veya kötü bir şekilde şampiyon olmak ve eldeki Tabata, Delgado, Holosko, Zapo, Fink türü yabancılardan takımı arındırmak. Hatta daha iyileri getirilecekse bunlara Sivok, Ernst ve Bobo bile eklenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.