Şimdi Ara

Robin Hood: Origins (????)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Robin Hood: Origins (????)



    Robin Hood: Origins’den Yeni Haberler Var!

     Robin Hood: Origins (????)

    Efsane kahraman Robin Hood’u bir kez daha beyazperdeye taşımaya hazırlanan Robin Hood: Origins projesinin kadrosunda yer alabilecek isimler belli olmaya başladı.

    Britanya halk kahramanı Robin Hood‘u sinemaya ilk kez uyarlandığı 1912’den beri farklı senaryo ve oyuncularla onlarca kez beyazperdede yer aldı ve görünüşe bakılırsa yer almaya da devam edecek. Hatırlarsanız Robin Hood: Origins filmine dair ilk haberleri önceki aylarda sizlerle paylaşmıştık. Son gelen havadislere göre filmde Robin Hood’u canlandırması için Kingsman: The Secret Service filminden Taron Egerton bir adım önde duruyor. Aday listesinde ayrıca Jack Huston (American Hustle), Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction) ve Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road)’un adı geçiyor.

    Taron Egerton her ne kadar karizması ve muzip duruşuyla Robin Hood rolü için en uygun adaylardan biri gibi görünse de, Kingsman: The Secret Service‘in olası bir devam filmi için bu projeyi pas geçmek zorunda kalabilir. Bol bol kılıç şıkırtısına tanık olacağımız filmin yönetmenliği, Peaky Blinders ve Hysteria gibi televizyon dizilerinden tanıdığımız Otto Bathurst‘a emanet edilecek gibi gözüküyor.

    Lionsgate, bugün itibariyle gözünü Robin Hood efsanesine dikmiş tek stüdyo konumunda değil. Disney; Nottingham & Hood filmiyle Karayip Korsanları serisine benzer bir havada bir film serisi, Sony; Marvel Evrenin fantastik atmosferini yansıtabilecek bir Robin Hood macerası, Warner Bros. ise ünlü hikayenin detayları henüz belli olmayan uyarlaması ile tüm rakiplerine kafa tutabilecek gişe canavarı bir epiğin peşinde olacak.

    Leonardo DiCaprio‘nun da yapımcıları arasında bulunduğu Robin Hood: Origins’in çekimleri en erken 2016 yılının ortasında başlayacak gibi gözüküyor. Elbette Robin Hood: Origins henüz proje aşamasında olduğundan filmin ne zaman vizyona gireceğine dair bir şey söylemek için henüz çok erken.



    Kaynak: Filmloverss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Ağustos 2015; 16:28:02 >







  • Gelsin gelsin. İzlerük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Marion karakterini Margot Robbie canlandıracak. Diğer oyuncu haberleri konusunda şimdilik bilgi yok.



     Robin Hood: Origins (????)

    Bu kadın için izlerim.




  • Margot için önlerden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Margot varsa kesin izlerim de, Robin Hood da adam gibi biri olursa fena olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Margot yoksa izlemwm. Takibi bıraktım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo karanlık bir atmosfer diyor, Suriye diyor... Kaliteli bir yapım olsun da Margot olmasa da olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Robin Hood: Origins (????)

     Robin Hood: Origins (????)

    Cinemacon'da gösterilen ilk fragmandan sonra gelen yorumlarda fena değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberkS -- 3 Mayıs 2018; 6:40:29 >




  • Bu filmin sonunu hiç iyi görmüyorum.
  • Robin Hood u farklı bir açıdan ele almışlar gibi geldi bana. Daha günümüze yakın dinamik bir havası var filmin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film tutmaz ucuz TV Filmleri gibi duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Normaldir. Layığını bulmuş. Bütün klişeleri alıp dizmişler filme hadi buna eyvallah! Kurgu leş, tırt. Senaryo yok. Hadi ona da eyvallah! Oyunculuk yok. Bir Jamie Fox sırıtmadı o da bi zahmet sırıtmasın. Karakterlerde ve olaylarda ve repliklerde derinlik yok. Her şey yüzeysel ve yapay. Ama o efektlerin vasatlığı ve saçmalığı nedir abi. Spoiler butonu çalışmıyor.

    Spoiler Spoiler Spoiler

    Şerifin lejyonerleri yerde yanan yanıcı maddenin alevlerini kalkanlarıyla perde aralar gibi araladılar ya la. Siz o yanan maddeyi kalkanlarınızla ne ara pürüz yerde kazıdınız. Ayrıca nerde görülmüş atların karşılarına kapalı tahtadan duvar çıktığında ona bodoslama girip yıkıp geçtikleri. At karşısına çıkmaz yol-duvar vs geldi mi durur la. Duramasa bile durmaya çalışır, en kötü yaralanır durur yoluna hiçbir şey olmamış gibi devam etmez. Bu kadar yapay sahneler olmaz yahu. Daha şu an aklıma gelmeyen bir ton saçmalık var da hepsini yazamayacağım.

    Bir de ben şu filmin zaman-dönemini anlayamadım. Kıyafetler Sanayi Dönemi ve sonrası gibi ancak silahlar 16-18. yy gibi. Veya silahlar ok ve yay ama savaş, savunma ve operasyon şekli 21. yy. Bana garip geldi. Diyalogları zaten görmezden geliyorum ama dönemsellik durumu düşündürücü. Aksiyon sahneleri fena olmasa da saçmalıklar ve anlamsızlıklarla doluydu. Saçmalığı geçelim de abi herkes ok takılıyor. La olm adamın dibindesin oklamaya çalışıyon saldırsana kılıçla bıçakla, baltayla veya yumruk yumruğa gir bir şey yok. Bi de hemen hemen herkes böyle illa okla vuracak kıçının dibindeki adamı. Kimse de yayını bırakmıyor. Yay namustur mu demişler ne demişler anlamadım. Güzelim aksşyon sahnelerini de böyle saçmalıklarla heba etmişler.

    Spoiler Spoiler Spoiler
    Neyse kısacası izlenecek bir yapım değil, vasat hatta birçoğunuza berbat bile gelebilir. Ucuz TV yayını filmi, ötesi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beğenmedim. Kostümler konusunda da inanılmaz cimri davranmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.