Şimdi Ara

ROADCRAFT (2025) [PC] [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
7
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben klavyede oynuyorum.Sizin için denedim xbox kolu ile bende ağır ağır dönüyor direksiyon ama ayarlardan oyun kumandası kısmında şemaları değiştirince daha hızlı dönmeye başladı.İsterseniz tek tek şemaları değiştirin size uygunu hangisi ise onu yapın.

• oyunu oynayıp tiksindikten sonra spintires indirip oynadım kendime geldim. 2014'te çıkan oyunun o offroad hissi, o fiziklerin gerçekçiliği tek kelimeyle muazzam. kamyon resmen ben buradayım ben bir kamyonum diyor. snowrunner'dan sonra fiziklerin içine ettiler resmen plastik oyuncak kamyon sürüyormuşum gibi bir his veriyor.

Mudrunner Expedition'u kurup oynadım RoadCraft ile temelde aynı grafik motorunu kullanıyorlar sanırım fakat Expedition gerçekten kötü duruyor RoadCraft'dan sonra RoadCraft'ın grafik motoru Expeditiondan daha iyi

Expeditionda sevmediğim bir diğer konu Kamera takibi burada da RoadCraft önde SnowRunner gibi değil Expedition gibi de değil daha çok SnowRunner'a yaklaşmış aslında birebir SnowRunner olsa benim tercihim o yönde olur.

Roadcraft saberin yeni oyun motoru ile geliştiriliyor.Suan stüdyo 3, ekibe ayrılmış durumda.Bu ekiplerde snowrunner roadcraf ve expeditonu geliştiriyorlar İnsanlar roadcrafti snowrunnerin devamı olarak gördükleri için hayal kırıklığına uğradılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

baktığımızda RoadCraft daha derli toplu olacağı benziyor fakat SnowRunner'a yaklaşabilir mi RoadCraft göreceğiz tabi ki aynı kategöri oyunu değiller yine de toplamda oyun gibi bir oyun mu ona bakacağız.

Snowrunner bende seviyorum ama oyunun her yerine taş koymuşlar hem oyunda ki fizikler sapitiyordu hem de çok zorlayiciydi.

Bu şart çünkü yolun kendi bozukluklarını bundan iyi düzeltebilen olamaz lastik aralıklarının uzunluğundan dolayı.

Demodaki Greyder hiç başarılı değildi bu konuda çok uğraşman gerekiyordu ben denediğimde.

• Demo oyunun 3,4 aylık bir sürümüne aitmiş.İllaki düzeltilir Ama yapimcialrin son discord konuşmalarına bakılırsa elde tutulur bir şey yayinlayacaklar sonra ekleme düzeltme yapacaklar izlenimi yarattı bende.Oyuna ekskavatör(kepçe) ekleyecekmisiniz diye soruyorlar.

-Oyunda kazma mekaniği yok ki diyorlar ama ileride olabilir diye cevap veriyor.Boyle farklı araçlar şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 5 Nisan 2025; 16:48:43 >

" Kum Yükleme " belki gelebilir dediler.

Benim anladığım bu oyun ne Farming Simulator ne de Contruction Simulator gibi derinlemesine bir oyun olacak

Ortalama bir oyun olacak zaten fiyatı da o şekilde çok da zorlayacaklarını sanmıyorum fakat asla kötü bir oyun görmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Nisan 2025; 22:46:21 >

Hocam sırf kum dökme asfalt atma mekaniği bile yeter.Demoyu 15 saatten fazla oynadım sıkılmadım.Cogu insan snowrunner 2 bekledi ama adamlarinda öyle bir iddiası yoktu.Neyse oyun ciksada oynasak.

Olabileceklerin 1 tanesi eklenebilir olanlar 1 tanesi de uzun zaman alabilecek uğraştırıcı eklenecekler.

Bana göre sanki Kum yüklemeyi bile getiremezler öngörüyüyorum çünkü bunu hızlı hızlı yapabilecekleri bir sistem zor gibi ha şu belki böyle büyük kum yükleme vinçleri var belki onlar ile olabilir.

Bugün büyük bir güncelleme geldi SnowRunner'a.

Az kaldı hocam bakalım beklentiyi yüksek tutmuyorum ama beni her türlü sevindirir tek sıkıntı optimizasyon.Bu arada ay sonu videolar gelmeye başlayacakmis.

belli bir kalitede oyun üretiyorlar. her türlü oyunun gideri var ama gerçekcilik kısımlarını oyuna katmaları lazım bence. yani mazot niye bitmiyor ki ? kum bölgesinde sürekli otomatik kum dolumu hiç hoş değil. kumunu git yükle ama daha geç bitsin. baya bir yolu kumlayabil. bu kadar basit :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Expeditions'ta da ileri götürmeleri gerekirken geriye götürdüler iyice. Muhtemelen çoluk çocuk tayfa da oynayabilsin diye bu tip bir "basitleştirme" yaptılar galiba diye düşünüyorum.

Roadcraft'ı da ufak tefek deneyimleyebilenler yine benzer şekilde fiziklerden dert yanıyordu.

Çok umudum kalmadı gibi ama bakalım, tepkilere göre olayı değiştirirlerse ne ala. Yoksa bilmemne simulator gibi çıkıp, 5-6/10 alıp devam eder.

hiç biri birbirinin devamı değil hiç biri aynı kategori de değil

mesela yarış oyunu dersin Gran Turismo ile Forza Motorsport'u karşılaştırırsın anlarım burada böyle bir şey yok bu yüzden Road Craft'ı kendine has bir kategorisi var bu nedir?

Mesela Construction Simulator ve Farming Simulator'den izler taşıyor ama birebir onlar ile aynı değil bu oyun karma bir oyun hepsinden birazcık alınmış bu yüzden basitleştirilmiş durumda bu yüzden mesela kum yüklemeyi daha da zorlaştıramazlar çünkü zaman alan bir durum olur orada belki büyük vinç ile bu olabilir o da belki.

Benzin ikmali daha olası bu oyun daha çok basit şekilde zaman geçirmek isteyenlere hitap edecek çok da bu oyuna anlam yüklemek gerekmiyor aslında zaten fiyatından bunu çok basit anlayabilirsiniz

Bende o çok fazla anlam yükleyenlerdenim fakat bu oyun öyle olmayacağı kesin kimisi de Snow Runner 2 anlamı bile yükledi bu oyuna.

Beklenti bu oyun özelinde abartmamak şart bu şekilde bir beklenti olursa oyunda eğlenebileceğimi düşünüyorum mesela ben.Snow Runner da bile bir çok saçmalık hala devam ediyor ama yine de oynuyorum güzel yani.

Ya zaten ben bu oyunu Co-Op oynamak için bekliyorum esasen çünkü Snow Runner dan daha fazla Co-Op yanlısı bir oyun.

• Steam'de

RoadCraft Royalty Bundle var fiyatı : 28.86 Dolar

RoadCraft düz ön sipariş................: 27.99 Dolar

Yani 1.87 dolara SnowRunner almış oluyorsunuz standart düz versiyonunu Steam'den.

RoadCraft'ı kesin oynarım diyenlere güzel bir seçenek bence bugün bitiyor bu fiyat imkanı.

Pre-purchase RoadCraft on Steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Nisan 2025; 14:42:0 >

x (formerly twitter)
    RoadCraft (@PlayRoadCraft) on X
    https://x.com/PlayRoadCraft/status/1920147418206634147
    RoadCraft - Ana Konu
    https://park.simulasyonturk.com/t/roadcraft-ana-konu/21694/187

• EaGLe Power kullanıcısına yanıt

Okudum yazılanları teknik sorun olarak bir tek sesten bahsetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 15 Mayıs 2025; 19:16:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.