Şimdi Ara

Road to european league

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • La olum yine yenildik iyi mi, Kadıköy laneti anasını satayım Fark 9 oldu. Şampiyon olmamız artık mucize.(Umarım en azından ikinci oluruz.) Feneri tebrik etmek lazım, gram top oynamadık. Şampiyonlar Ligi'nde de bu oyunla bir şey yapacağımız sanmıyorum en fazla 3. olacağız ve UEFA Avrupa Ligi'ni kovalayacağımızı düşünüyorum. Takıma kızmıyorum, küfür etmiyorum. Bu bir oyun sonuçta, her yıl şampiyon olacağız diye bir şey yok. Umarım en azından UEFA'ya gidip güzel işler yaparız.

• İlgili başlıklara yorum olarak yazılacak şeyleri burada konu olarak açıp durmayın artık yeter.Sanırsın çok ince bi görüş atmış ortaya.''bu bir oyun sonuçta uefada da 3. oluruz '' demek için niye konu açar ki bi insan yani buraya ne yazmamızı bekliyorsun ? 2 cümlelik görüşünüz için konu açıp durmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermess

İlgili başlıklara yorum olarak yazılacak şeyleri burada konu olarak açıp durmayın artık yeter.Sanırsın çok ince bi görüş atmış ortaya.''bu bir oyun sonuçta uefada da 3. oluruz '' demek için niye konu açar ki bi insan yani buraya ne yazmamızı bekliyorsun ? 2 cümlelik görüşünüz için konu açıp durmayın.

İster yaz ister yazma ben ilgilendirmez. Sana soracak değilim konu açarken. Konuya yazacak bir şey bulamıyorsan yazmazsın, kimse bulmasa konu ölür, aşağılara doğru uçar gider bu kadar basit. Sanal ortamda bir forum burası alt tarafı. Bu kadar takılmayın gereksiz şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: Fermess

İlgili başlıklara yorum olarak yazılacak şeyleri burada konu olarak açıp durmayın artık yeter.Sanırsın çok ince bi görüş atmış ortaya.''bu bir oyun sonuçta uefada da 3. oluruz '' demek için niye konu açar ki bi insan yani buraya ne yazmamızı bekliyorsun ? 2 cümlelik görüşünüz için konu açıp durmayın.

İster yaz ister yazma ben ilgilendirmez. Sana soracak değilim konu açarken. Konuya yazacak bir şey bulamıyorsan yazmazsın, kimse bulmasa konu ölür, aşağılara doğru uçar gider bu kadar basit. Sanal ortamda bir forum burası alt tarafı. Bu kadar takılmayın gereksiz şeylere.

Olur mu sadece belli başlı üyeler konu açabilir burda.

• aynen bari uefayı alalım ya
  • Puan farkını 6'ya düşürme şansını halen elimizde bulunduruyoruz, şampiyonluk olmayacak şey değil, ama zor doğrudur. Sağlık olsun, bu sene de şampiyon olmayıverelim

CL'de gruptan çıkmamız sürpriz olurdu zaten, Juve ve Real var sonuçta. Avrupa Liginde iyi yerlere geliriz diye tahmin ediyorum, eğer erkenden Tottenham'la falan eşleşmezsek finale bile yürüyebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.