Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.289
Cevap
103
Favori
2.354.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrb. hocam kolestrol seviyem 233 çıktı ve bu yüzden doktar zoretanin vermekten vazgeçti ve azitra adlı ilacı yazdı üç gün kullanıyorm 4 gün aralıklarla üç ay kullanmam gerektiğini söyledi isorexinle birlikte sizce tedaviye cevap alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
  • hocam meraba..
    benim 22. günüm ve dudak kuruması epeyce oluyor bepantenle içli dışlıyım.
    ben bundan 2 ay önce body sporu yapıyordum 1 senelik geçmişim var ve şimdi tekrar başlamak istiyorum bu zoretanini kullanırken bu sporu yapmamın sakıncası varmı birde bu ilaç zayıflatıyor dedikleri sporun yanında ek olarak karbonhidrat alıcam bi zararı olurmu cvp ınız için simdiden tesekkür ederm
  • Merhaba hocam;

    Hocam dozu 30 mga cikardik ve 1 aydan beride 30 mg kullaniyorum.Hocam benim sorunum saclarimla alakali.
    sadece yağlanmanin fazla oldugu bölümlerde saçlarım inanilmaz gec uzuyor ve seyreklesiyor.elimi atinca öyle sac falanda gelmiyor.ne oldugunu anlayamadim.

    2 ay önce falan böyle bir sorun yoktu,çok sıktı ve hızlı uzuyordu.Özellikle şakak kısmındaki şaçlar çok geç uzuyor ve seyreklestiler.

    Hocam bu sorun icin bir seyler kullanmaliyim?Bana bir sey önerebilirmisiniz?Revigen tablet kullanmayi düsünüyordum ama size danismadan kullanmayim dedim.

    Hocam birde hormon reseptörleri asiri hassaslasmasindan dolayi,bana Benexol ve Çinko önermistiniz,Hocam
    Ayin 10nunda 3 ay bitiyor,devam ediyim mi yoksa birakiyim mi hocam?

    yağlanma sadece saclarda var,ön kisimlarinda var,alnimda ve alnin üst kisimlarinda dahi bitti,yüzüm kupkuru.

    Simdiden cok tesekkürler hocam.

    Konazol ve Sedolin sampuana devam ediyorum,günde 20mg 10mg olmak üzere 30mg Zoretanin aliyorum,sabalari ac karna 5mg Medobiotin aliyorum.
  • BEnimde yüzüm inanılmaz kuru. Arkadaşım bugun noldu suratına dedi dedim nolmuş kupkuru olmuş diyo

    BEyaz beyaz pütürleşmeler oluyor.
  • merhaba hocam aknetrent kullanıyorum70 kiloyum 6 ay oldu toplam 8200 mg oldu 50 mg alıyordum günlük 40 mg düşüttürdü doktor bey ama 6 ayın sonunda sivilceler yine ilaca başlamadan önceki haline döndü 2 haftadır günlük en az 2 tane çıkıyor. ilacın faydasının olmadıgınımı gösteriyor bu.
  • Merhaba hocam,

    Şu anda 4. ayımdayım.Gece yatmadan önce yüzümü yıkayıp temiz tutmak için sabun tavsiyesi alabilir miyim sizden?

    Bir diğer sorum ise hocam spor salonuna yazılsam kötü yan etkisi olur mu? Bazı arkadaşlar sporla ilgili sorular soruyorlardıda oradan aklıma geldi.

    Başka bir sorun ise oldu ki spor salonuna yazıldık,protein tozunun yan etkisi olur mu ?

    Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 22 Aralık 2009; 13:59:37 >
  • benim 1 aydır bitti tedavim son ayımda depresyona sokmuştu beni kızarık olunca gerçekten insan sivilceler geçmedi felan diyo tedavi bittikten sonra kızarıklık geçtikten sonra cildinizin ne kadar güzel hala getirdiğini görüceksinizdir lekeler kaldı biraz ama cok da fark edilmiyor ben yarıda bırakmayı düşündüm ama bırakmadım sabır edip düzelmesini bekleyin yarıda bıraksanız bile zaten yan etkiler 2 3 hafta devam edyior sonra hafifliyor
  • hocam merhaba 14 gündür rocatonne tedavisi görüyorum.günlük 30 mg lık dozlarda alıyorum.tadavimin başından beri aknelerimde artışlar oluyor.bu normal mi?ve bu artışlar daha ne kadar devam eder.
  • hocam merhaba ben 2 haftadır rocatonne kullanıyorum.günlük 30 mg lık dozdayım şu an başladığımdan beri sivilcelerimde artma oldu.bu artma normal mi ve ne zamana kadar devam ediyor bu artış.bilgilendirirseniz sevinirim.
  • herkese merhaba:) aranıza yeni katıldım.aklıma geldikçe soru yağmuruna tutacağım sizi yardımcı olursanız çok sevinirim:) öncelikle bu ilacı kullanma hikayemle başlıyım
    yaklaşık 3 seneden beri cildiyeye gitmekteyim ve sürekli isotrexin jelle tedavi görmekteyim.çok faydasını gördüm kendisinin ama bana bi türlü kesin çözüm olmadı.bırakınca hemen sivilcelerim tekrarlanıyordu bi de sürekli izler var suratımda.en sonunda dayanamadım ve kesin çözüm istedim doktordan o da bana roaccutane dedi ve bugün 12.günümdeyim. hemen aklıma takılan 1. soruyu soruyorum:) doktor benden ilk başta tahlil istemedi bi ay sonra gel tahlil yapılcak dedi.ancak ben burdaki yorumları okudukça tedirgin olmaya başladım.bu ilacı başlamadan önce illa ki test yapılamlı mı?
  • mrb.2. ayımın dolmasına 5 gun kaldı. hiç çıkmadıgı kadar kızarık sivlicelerım cıkmıstı simdi o kızarıklıkların cıkması durdu ama cok yavaş yenı yenı cıkanlar sadce geçiyor gibi tam olarak hepsi nezaman gecer.ohh be işte işe yarıyomus demeyı inanın cok istiyorum.20mg kulanıorum.
  • Merhaba hocam,20 gündür kullanıyorum ilacı şu an dudak kuruluğu ve yüzümde soyulmadan başka bir etki göremedim.Tam olarak kaçıncı ayda geçmeye başlayacak sivilceler?
  • Kuruluklar İçin Bepathne ( böyle yazılıyordu sanırım ) birebir her gün sür yatmadan önce bende 2. ayda arttı 3. ayda azalarak 6. ayda tertemiz oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spoon!

    Kuruluklar İçin Bepathne ( böyle yazılıyordu sanırım ) birebir her gün sür yatmadan önce bende 2. ayda arttı 3. ayda azalarak 6. ayda tertemiz oldum



    Bepanten saat başı dudağa sür dedi doktor ama ben kuruduğu zaman sürüyorum sadece,gece yatmadan öncede mutlaka sürüyorum.Haftaya kontrole gidicem,soyulmalar için başka bir ilaç verir mi acaba?
  • Bana sadece bepanten verdiler her gece sürüyordum hiç kurumuyordu 1 saat başı çokmuş yav + bende soyulmada olmadı onu bilemicem
  • Arkadaşlar, yüzünüz için krem kullanmamaya çalışın. Özellikle yağlı kremlerden tamamen uzak durun. Ama dudağınıza rahatsız oldukça sürebilirsiniz. Yani sonuçta bu ilacı kullanma sebebi genellikle yağlı cilt için.
  • hocam slm.ben roaccutane ilacına basladım 2.ayımı bitirdim suan 3 e basladım gunde 4 adet 20 mg kullanmaktayım.doktorum bana fucidin + contractubex verdi umarım bunlar iyi gelir.saçımda kök iltihaplanması daha ilk ay tamamen yok oldu ama yüzümdeki sivilcelerde çok fazla bir gelişme yok umarım bunların yararı dokunur.
  • arkadaşlar öncelikle herkese s.a bende bu ilacı kullanmak istiyorum suratımda aşırı sivilce ve siyah nokta var
    ve aşırı derecede yağlı suratım.bende Roaccutane kullanmak istiyorum ama benim bi sorunum var ben bi ara
    pankreatit hastalığı geçirmiştim. yani bu hastalık kullanmamı etkilermi??


    teşekkür ederim
  • Herkese iyi günler... Hocam çok sorunuz birikmiş cevaplamaya fırsatınız olur mu bilmem ama bende 1 hafta önce roaccutane tedavisine başladım... forumu hatim ettim sayılır o yüzden sadece cevap bulamadığım bişey sormak istiyorum eğer daha önce tedavisini tamamlamış arkadaşlarım varsa ve onlarda bu konu hakkındaki tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim... yıllardır yalı bi cilt siyah noktalar yağ bezeleriyle uğraşıyorum ilacı 1 haftadır kullanıyo olmama rağmen cildim hemen kurudu beyaz pul pul dökülmeye ve kaşınmaya başladı her daim yağlı olan burun etrafım kupkuru cilt konusunda şanssız olduğumu düşünerek en yakın arkadaşımda cilt kuruluğundan dolayı egzama oluşmuştu ilacın amacının kurutmak olduğunu biliyorum ama 6 ay kullanıldığı düşünüldüğünde böle bi kurumanın egzamaya yol açma olasılığı varmıdır?
  • Hocam bugün ilacı bıraktım . Toplam 7.5 ay 40 mg 1 ay 30 mg kullandım . Total dozu tamamlamış mıyım şu an ? . Doktor bir de saçlar için çinko + betnovate saç losyonu + imex krem verdi .Eczacı çinkoyu sabah akşam tok karna 1 kez alcaksın dedi . Saç losyonunuda her aksam sürüceksin 24 saat sonra yıkayacaksın dedi . İmexide günde bir kere sürecekmişim . Benim pek aklıma yatmadı losyonu her gece mi süreceğim yani . Cevabınız için şmdiden teşekkürler .72 Kgyim bu arada .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLCoHoL111 -- 29 Aralık 2009; 16:19:12 >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.