Şimdi Ara

Roaccutane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivilceler için doktora gidip hap tedavisine başlamak istiyorum desem kan testi, ciğer testi yapıp hemen veriyorlarmı?

• Hangi bölüm uzmanına gidiyoz?
  • Kesinlikle her ay doktora git hapi oyle kullan ilk bikac ay daha.cok sivilce cikicak unutma.. Ama kesin cozum bende kullandim 6 ay
  • yani direk cildiyeye gidip başlamak istiyorum diyosun test falan yapıolar veriolar hemen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanos

yani direk cildiyeye gidip başlamak istiyorum diyosun test falan yapıolar veriolar hemen ?

Zaten doktorlar çok istekli bu ilacı yazma konusunda. Tahlilleri düzgün çıkıpta başlamak istiyorum diyen birini geri çevirmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

quote:

Orijinalden alıntı: ottomanos

yani direk cildiyeye gidip başlamak istiyorum diyosun test falan yapıolar veriolar hemen ?

Zaten doktorlar çok istekli bu ilacı yazma konusunda. Tahlilleri düzgün çıkıpta başlamak istiyorum diyen birini geri çevirmezler.

zararları nedir bu ilacın? başlamalımıyım?
  • Yararları ve zararlarını bende yorumları okuyarak öğreniyorum. Etkili olduğu kesin ama yan etkiler konusunda, kullanıp yan etkisi yok diyen de var, kullandım ama siz kullanmayın diyende. Geçenlerde konusu açılmıştı. Bulabilirsen baya bir kullanıcı yorumu var o konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 23 Kasım 2010; 13:21:10 >
  • peki o zaman cevap veren herkese çok teşekkür ederim
  • cmt geç oldu ama çok saol
  • Rica ederim dostum ben ne yaptımki.
    Sağlığına kavuşman dileğiyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.