Şimdi Ara

RMS değerinin dışında hoparlörler çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2022 Citroen c3 Aircross aracımın hoparlörlerini yeterli bulmadığım için değiştirmek istiyorum. Çok kaliteli her detayı veren bir ses beklemiyorum ama standart hoparlörleri rezalet ses veriyor. Ama ses sistemi hakkında detaylı bilgi bulamadım maalesef, zaten çok anlamıyorum bu işten. Sorum şu, örneğin aracç 70w rms değeri destekliyor ben bu araca daha düşük veya yüksek rmsli hoparlör takarsam tam performanslı olmasa da hoparlörler çalışır mı?

muhtemelen aracın orjinal ana ünitesi kanal başı 4ohm 15w ya da 20w rms rms destekliyordur. sizin 20w rms ten düşük kolon takmanızı önermem. 50w rms kolonda taksanız 20w rms lik ses alırsınız. sorunun cevabı "çalışır". sesi açtıkça bozma yapar. kalite ve ses yüksekliği istiyorsanız beklentiye yönelik doğru ekipmanlarla sistem yapılması gerekir. yoksa amfisiz takacağınız herhangi bir hoparlör sizi tatmin etmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 22 Haziran 2023; 9:44:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Şu yüzden 70w rms dedim, internette araştırma yaparken aracın aynı teyp ile yurtdışında opsiyonel olarak sunulan focal ses sitemi ile satıldığını gördüm. onu araştırdığım zaman o focal hoparlörlerin rmsi 70w çıktı. Amfi yok o ses sisteminde. Ben de zaten o hoparlörleri almayı ve amfi takmayı düşünmüyorum standart bir hoparlör de işimi görür o yüzden sormak istedim. Teşekkürler yanıtınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4102 -- 22 Haziran 2023; 10:51:53 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.