Şimdi Ara

rMBP 13.3 Mid-2014 ve mühendislik programları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum macbook pro retina kullananların fikirlerine ihtiyacım var.
    Bootcamp ile solidworks autocad ve bazen de catia kullanacagim bu cihaz bunların üstesinden rahatlıkla gelebilir mi?
    128SSD, Intel Iris 5100, 8GB RAM
    Ekran kartının onboard olması kafamı karıştırıyor ama bu programları kullananların yorumları önemli benim için
    Şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasinda dedigi gibi bende dusunuyrm fakt bu uygulamalari sorunsuz kaldirir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autocad hariç diğerleri retina desteklemiyor.Kabus gibi bir deneyim yaşatıyor.Ya simgeler ve rakamlar çok küçük veya çok büyük kalıyor.Kutuların içiresinden rakamlar taşıyor filan.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ? full hd ye alsakta mı olmuyor ? 16x10 olduğu için mi ? ben bilgisayar mühendisiliği okuyorun macbook retina 13 olmayı düşünüyorum 839tu yani. Bana bir sorun yaşatır mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Hocam neymiş bu Mac yahu. Madem bir işe yaramayacak niye böyle mükemmel bir adı var. Sırf Apple diye mi hala anlamış değilim. Eee millet onu Profesyonel iş yapacağım diye Pro versiyon alıyor gene yapabildiğin bir şey yok. Baya iyi iş yapıyorlar. Çokta müşteri var. Donanım sıfır. Fiyat çok. Özellikle 12 inch MacBook youtube videolarında ısınıyor. Allah aşkına o PC hava atmaktan başka bir şey değilmiş demekten başka bir şey yok gibi.

    Bende MacBook diye yırtınmaya başlamıştım bir kaç gündür vazgeçtim aman kalsın. Zaten çok pahalı. Üniye giderken alacağım adam akıllı bir şey. Aileme de daha fazla yük olmamalı. 5000 nedir yahu GTX 960M bile yok içinde.
  • Gpu en büyük eksisi onun dışında uygulamalarının az bulunmasıda sorun ama onun dışında diğer bütün laptopları yere serer misal en basitinden şöyle söyleyim. Ekram 2560x160p retina , telefonlardan bile parlak ama asla yansıtımıyoe yetmez gibi o ekran en ince laptop ekranı belkide. Lafı nereye getiriyorum sony nin 4mm lik pahalı tv si gibi düşün bunu pahalı kılan materyalleri var. Oyun oynamayan biri parallels desktop la hem windows daki en iyi ultrabook a hem bilinen mac e sahip olur. Mac parasını nerdeyse hak ediyor pahalı değil çünkü her detayda bi kalite var . şarj girişden thunderbolt a ordan kasa kalitesine 10 saat şarj a , anti simetrik mi derlerdi aklıma gelmedi o fanina kadar efsane detaylı. 1.5gb hd6100 var vak 1.5gb koymuşlar ama oyun oynayamıyorsun adamlar resmen bu alet oyun oynmayacak olan alsin profosyonel işlerde kullansın diye pro adını vermiş. Alet iyi ama oyun oynayacaksanız almayın. Bootcamp tamamen çöp , parallel fena değil ama ikisi içinde orjinal win ve parallel için ayrıdan onu satın almanız gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Apple'ın satış politikasını övmüşsünüz.

    Steve varken şöyle demişti:en iyi parçaları kullanacağız ve fiyatı yüksek olacak. Herkes gülmüştü 600 küsür dolara telefon satacaklardı. Sonradan piyasa alıştı tabi...

    Bunu Mac lerde de yaptı. En iyi materyalleri buldu kombine etti bu çıktı. Fakat donanım maalesef kötü durumda. İntel HD6100 PRO lara göre bir ekran kartı değil. Pro ismi bence sadece en üst versiyonunda geçerli. Onda bile zaten AMD ekran kartı var. Ve çok iyi iş yapmıyor. Yani bence Macbook Pro her kesime hitap edemez. Oyun oynayacak adam zaten ultrabook lara bulaşmaz.

    Fiyatlarını hakettiklerini sanmıyorum. Özellikle Türkiye de hiç haketmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır girmiyordum foruma. Cihazı aldım 1.5 saat autocad kullanıyorum anca ondan sonra fan açıyor. Isınmama konusunda harika diyebilirim. Fakat ekran kartı eksikliğini hissediyorum bazen eski 1gb harici ekran kartlı bilgisayarımdan daha cok kasıyor autocadde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macbook pro 15 retina kullanıcısıyım Bootcamp ile windows kurdum Autocad ve solidworks de hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum (16 GB RAM - GT750m)
  • stradivardi kullanıcısına yanıt
    Sizinkinde harici ekran kartı var ama. Biz sadece onboard grafikli 13" modelden bahsediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında testlere bakarsanız onboard ile harici grafik kartı arasında ciddi bir fark yok İris 5200 ile gt750m arasında %15 - 20 anca fark var Hatta %10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.